Nguji Kapamimpinan sareng Telecommuting

laptop luar

Wengi ayeuna kuring pendak sareng Pat Coyle sareng anu sanés Smoosiers di Pat's Open House di Markas Kecil Indiana.

laliiv321Hiji diskusi hébat anu kuring pernahkeun nyaéta sareng Lalita Amos, saurang Palatih Kapamingpinan sareng Spesialis Sumber Daya Manusa, Alumni Purdue, sareng Profesor Adjung at NYU. Kuring resep ngabagi panggung sareng Lalita nalika kuring nyarios ka IABC ngeunaan panggunaan Jaringan Sosial dina perusahaan.

Lalita nyatet yén téknologi saéstuna maksa manajer janten pamimpin anu langkung saé. Salah sahiji produk sampingan tina telecommuting nyaéta yén manajer henteu tiasa micromanage, nangtoskeun hiji-hiji ku katingalina atanapi ngadangukeun gosip kantor kanggo nyiptakeun kesan palsu. Telecommuting ngabutuhkeun manajer pikeun komunikasi sacara épéktip, ngatur jadwal anu leres, percanten ka karyawanna, nyetél sareng ngajaga rencana kinerja sareng tujuan anu efektif, ogé ngukur kinerja personilna pikeun saleresna pagelaran!

Henteu aya anu nempatkeun pamimpin anu lemah tibatan ngalaksanakeun program telecommuting padet! Sanaos ngagaduhan tantangan anu sanés, pamimpin anu hébat tiasa ngajalankeun produktivitas anu luar biasa ngalangkungan program sapertos kieu, bari ningkatkeun kapuasan sareng ingetan karyawan. Tangtosna, ku harga bénsin langkung ti $ 4 / gal, aya insentif moneter ogé.

4 Komentar

  1. 1

    Sigana masih aya ragu pikeun pausahaan pikeun ngadopsi telekomunikasi sanajan geus kabuktian alus keur lingkungan, kaséhatan méntal karyawan, teu nyebut jam jeung ngadalikeun hiji pagawe recovering hirup maranéhanana. Panginten peryogi langkung seueur pelatihan pikeun pamimpin sareng manajer ngeunaan cara ngatur tenaga kerja telekomunikasi.

    • 2

      Richard,

      Abdi teu bisa satuju deui! Kuring nyarios sareng Lalita ngeunaan topik ieu sareng yén éta tiasa pisan 'layak pikeun kertas bodas' pikeun ngaluarkeun dokumén informatif ngeunaan kauntungan telekomunikasi ogé sababaraha conto kawijakan, inpormasi hukum, jsb.

      Thanks!
      Doug

  2. 3

    Kaula teu yakin ngeunaan hiji ieu. Dina padamelan terakhir kuring, kuring di kantor sareng bos kuring nuju telekomunikasi. Ieu dahsyat. Anjeunna gaduh gambaran ngeunaan naon anu kajantenan sareng naon anu kuring laksanakeun anu henteu akurat. Jigana manéhna nyoba micromanage ti kajauhan, sarta eta drove kuring kacangan. Nalika dugi ka titik yén kuring nyéépkeun waktos langkung nyobian ngabuktikeun yén kuring ngalakukeun padamelan kuring tibatan damel, kuring kaluar.

    • 4

      Henteu aya maksud teu hormat, tapi sigana éta leres-leres ngadukung titik awal… yén jinis struktur ieu leres-leres ngungkabkeun kalemahan dina manajer anu goréng. Hanjakalna dina skenario ieu anjeun anu ngagaduhan "short end", tapi upami aya karusuhan anu cukup di antara pasukan ngeunaan interaksi manajer khusus sareng staf, éta bakal ngabuka mata manajemén luhur kana masalah éta manajer ... tepi" nya éta frasa kuring yakin yén ieu dipaké.
      Mudah-mudahan nalika anjeun angkat, anjeun tiasa angkat ka anu langkung saé?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.