Teu aya Anu Perhatoskeun ngeunaan Blog Anjeun!

teu aya anu paduli kana blog anjeun

Dina sapopoe kuring sahenteuna meunang hiji tulisan ngeunaan blog kuring. Abdi henteu gelo. Kuring pikir sorangan, "éta hal blogger, anjeun moal ngartos".

Kaleresan abdi langkung hormat ka blogger tibatan kuring sanés blogger. (Punten perhatoskeun kuring nyarios hormat 'langkung'. Kuring henteu nyarios yén kuring henteu hormat pikeun anu sanés blogger.)

Aya sababaraha alesan:

  1. Blogger bagikeun élmu sacara bébas.
  2. Blogger nangtang pamikiran konvensional.
  3. Blogger milarian elmu.
  4. Blogger wani, muka diri kana kritik anu hébat sareng gancang.
  5. Blogger ngahubungkeun jalma-jalma anu meryogikeun jalma-jalma anu ngagaduhan solusina.
  6. Blogger agrésif ngudag bebeneran.
  7. Blogger paduli kana pemirsa.

Janten, anjeun tiasa seuri kuring sareng seuri blog kuring. Abdi resep karir pamasaran sareng téknologi kuring sareng kuring resep blogging ngeunaan sagala hal anu kuring parantos pelajari. Kuring gaduh pamilarian anu teu pati padamelan pikeun pangetahuan sareng cinta nalika kuring mendakan atanapi ngalangkungan sakedik inpormasi anu ngajawab masalah batur.

Kuring prihatin sareng jalma anu henteu resep kana karajinanna. Pas jam 5 sonten pencét, jalma-jalma ieu ngan saukur ngepaskeun, pareuman teras ka bumi. Dunya parantos robih di sakurilingna, persaingan caket, téknologi énggal dibuka pikeun dunya tapi aranjeunna henteu resep. Aranjeunna balik ka imah siga anu ngali liang kana taneuh sareng aya anu nyandak sekop aranjeunna. Kumaha anjeun tiasa mareuman rasa panasaran sareng kreativitas sapertos saklar lampu?

Manajemén, kapamimpinan, pamekaran, grafik, desain antar-pamaké, kagunaan, pamasaran - ieu sadayana mangrupikeun karir anu peryogi diajar ngawangun kasuksesan. Upami anjeun henteu gairah ngeunaan karajinan atanapi industri anjeun, anjeun moal ngagaduhan karir - anjeun ngan ukur ngagaduhan padamelan. Abdi henteu hoyong damel sareng jalma anu gaduh padamelan. Abdi hoyong damel sareng jalma-jalma anu hoyong ngarobih dunya.

Kuring parantos perhatoskeun yén pamimpin anu resep mingpin ogé mingpin di Garéja, imahna, sareng kulawargana. Pamekar anu resep kana karajinanna ngembangkeun solusi dina waktos luang. Seniman grafis ngawangun halaman wéb anu hebat sareng ngalakukeun pagawéan mandiri. Désainer pangguna Interface nyobian aplikasi sareng maca publikasi panganyarna. Ahli kagunaan teras-terasan maca sareng niténan papanggihan ilmiah pangénggalna. Pemasar sering ngabantosan babaturanna dina usahana. Éta sanés padamelan pikeun salah sahiji jalma ieu, éta cinta sareng kahirupan aranjeunna.

Éta henteu hartosna yén éta ngajauhkeun tina kulawarga atanapi kabagjaan. Jalma-jalma ieu ngagaduhan sagala rupa anu aranjeunna pikahoyong sareng aranjeunna bagja dina kahirupan aranjeunna. Nalika kuring maca blog, kuring tiasa ningali karep yén blogger ieu nempatkeun kana karajinanna sareng kuring ngahargaan aranjeunna. Abdi tiasa henteu satuju! Tapi kuring ngahargaan aranjeunna.

Dinten ieu kuring nampi catetan ti Tandaan Cuban salaku tanggepan kana koméntar anu kuring pasang dina blog na. Éta ringkes - cariosan anu padet kana koméntar anu kuring pasang dina situsna. Abdi hate bogoh ka jalma ieu, tapi kuring henteu tiasa nyandak panon kuring tina tulisanana. Anjeunna agrésif, tumpul, sareng kuring sigana henteu satuju kana sagala anu dicarioskeun. Tapi kuring resep markisa na sareng kuring pikir éta bakal luar biasa pikeun digawe sareng batur sapertos kitu.

Oke, filsafat cekap ... hayu urang akhiri ieu dina catetan anu bahagia. Upami kuring mendesain kaos oblong, ieu sigana kumaha:

Apple + Blog = Henteu Kabogoh

11 Komentar

  1. 1

    Saur saur. Abdi nuju tengah ngumpulkeun aplikasi pikeun muka padamelan sareng mendakan yén salah sahiji patarosan anu kuring kantos naroskeun nyaéta, "naha jalma ieu gaduh blog atanapi halaman wéb?" Jalma anu ngalakukeun sareng nunjukkeun sababaraha jenis gairah pikeun naon anu aranjeunna lakukeun langkung luhur jalma anu henteu ngagaduhan ayana wéb.

    Tapi teras, kuring bias pisan 🙂

  2. 2

    Sanaos sababaraha jalma moal ngartos, bakal lucu upami kaosna nyatakeun: -Label Logo di dieu- + Blog! = Kabogoh. 🙂

  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8

    Abdi ngarep pisan yén anjeun ngadamel kaos oblong sareng ideu anjeun (anjeun tiasa nganggo kaféres atanapi baju kaos?).

    Sareng nalika anjeun aya dina éta, mangga ogé teu aya vérsi kabogoh!

    Anu tiasa kuring ucapkeun nyaéta genius murni!

    Henteu lami deui janten blogger full-time, mindahkeun sadaya eusi kana wordpress…

  8. 9
  9. 10

    Doug, kuring énggal dina dunya blog, tapi kuring parantos mendakan seueur konéksi sareng kabagi bagi dina waktos anu singget anu kuring kagum.
    Pengamatan anu hadé ngeunaan karep.

    Thanks.
    Stuart Baker
    kasadaran

    • 11

      Stuart,

      Hatur nuhun kana koméntar sareng wilujeng sumping di blogosfir! Mangrupikeun téknologi anu hebat, mekar. Abdi henteu sabar pikeun ningali dimana nyandak kami.

      Salam Hormat,
      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.