Iklan Tautan Téks Dethrones Google Adsense (dina Blog kuring)

dollarGoogle Adsense parantos janten sarana utami pangasilan iklan dina blog kuring ti saprak didirikeun. Abdi ogé ngagaduhan komisi simpang iklan dina RSS feed kuring, Kontera iklan kontekstual dina postingan kuring, sareng Iklan Tautan Téks. Kuring ogé ngalakukeun Ulasan liwat Tinjauan Abdi sareng ogé kénging sakapeung Starbucks sumbangan via PayPal. Weh!

Dina sasih anu saé, kuring panginten kéngingkeun $ 300, jauh tina $ 10k + anu John Chow narik handap, tapi tetep hormat dina pendapat abdi. Anjeun bakal perhatoskeun yén halaman halaman kuring ampir bersih tina sadaya iklan. Kuring tiasa nempatkeun iklan dimana-mana waé, tapi kuring henteu hoyong ngadorong iklan ka pangunjung anu balik deui kana situs kuring berulang-ulang. Sabalikna, kuring ngamangpaatkeun iklan pikeun jalma anu kabeneran mendakan kuring sacara teu langsung, ngalangkungan milarian sareng rujukan.

Google Adsense nyaéta, sajauh ieu, sumber pangasilan kuring pangageungna… dugi ka ayeuna. Iklan Tautan Téks parantos sacara resmi ngabubarkeun panghasilan Google Adsense kuring telat, sanaos. Dina Méi, kuring ngasilkeun sababaraha dolar. Dina Juni, kuring nyocogkeun perkiraan penghasilan anu dibekelan Adsense - tapi henteu Google Adsense dioptimalkeun. Tapi dina bulan Juli, kuring nangtung pikeun nyangking sakitar dua kali langkung seueur sareng Iklan Tautan Téks tibatan Adsense. Wah.

Konci pikeun Iklan Tautan Téks kasuksésan nyaéta diwangun pikeun blog, sanés situs wéb. Aranjeunna bahkan nyayogikeun plugin pikeun pangguna WordPress supados langkung gampang. Pangiklan tiasa mésér 'tulisan' tibatan kecap. Éta kanyamanan luar biasa, pikeun blogger boh pangiklan. Upami anjeun nyerat tulisan dina topik anu tangtu, henteu saé pisan anjeun tiasa mésér topik anu anjeun terang ngadukung produk anjeun? Kasempetan anu cukup endah.

8 Komentar

  1. 1

    situs abdi geus sabudeureun pikeun 3 bulan, tapi geus cicing antara apdet Google PageRank. Naha pantes pikeun ngalamar akun penerbit, atanapi kedah ngantosan dugi ka apdet Google PageRank salajengna?

    Kuring kantos nguping yén TLA ngevaluasi deui situs anu awalna henteu disatujuan, tapi kuring ogé nguping yén prosésna tiasa nyandak nyaan Waktos na lami.

    Hatur nuhun,

    -
    nyabok

    • 2

      Jujur kuring henteu bakal mayar kanggo akun penerbit, kuring ngantosan. Samentawis waktos, anjeun tiasa nganggoGoogle Wébmaster pikeun mastikeun situs anjeun dina urutan. Leres ka TLA tapi kuring henteu yakin ngeunaan timeline. Kuring maca tulisan ieu dimana blogger nampi situsna disatujuan. Ironisna, anjeunna leres-leres henteu nampi lalu lintas anu dipikabutuh pikeun ngahasilkeun artos anu saé. Abdi badé konsentrasi dina nyetir langkung seueur lalu lintas. Kuring resep ngalakukeun éta ngaliwatan bursts of commenting on blog séjén nu Kuring geus pernah dilongok. Kuring nambahan obrolan, kuring henteu ngan ukur nyarios 'hey!'. 🙂 Jigana paling blogger didatangan commentors maranéhanana. Angkat lalu lintas éta sareng sadayana bakal nuturkeun!

  2. 3

    Kuring ngalamar TLA sababaraha bulan kapengker tapi henteu disatujuan. Panginten situs wéb kuring henteu ngahasilkeun lalu lintas anu cekap atanapi gaduh palanggan Feedburner anu cukup. Kaula teu yakin kana kriteria naon maranéhna ngagunakeun pikeun prosés persetujuan?

    • 4

      Ku teu sangka palanggan feedburner mangrupakeun salah sahiji kritéria, abdi gaduh 6 palanggan sarta abdi meunang di :).
      Pagerank abdi 4 sanajan, jadi meureun éta naha kuring asup ...
      Naha aya anu gaduh ide upami anjeun tiasa nganggo TLA sareng google adsense babarengan?

  3. 5
  4. 6

    Hatur nuhun pikeun tips pisan mangpaat anjeun. Naha anjeun tiasa ngawartosan upami mungkin ngagunakeun TLA sareng Adsense dina halaman wéb anu sami? teu ngalawan Google TOS? Hatur nuhun!

    • 7

      Hi Manele,

      Henteu ngalawan Google TOS pikeun ngagunakeun sumber iklan anu sanés. Nyatana, anjeun bakal mendakan seueur blog kalayan panghasilan biasa anu ngajalankeun sababaraha sumber.

      Cheers!
      Doug

  5. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.