Iklan Tautan Téks Dethrones Google Adsense (dina Blog kuring)

dollarGoogle Adsense parantos janten sarana utami pangasilan iklan dina blog kuring ti saprak didirikeun. Abdi ogé ngagaduhan komisi simpang iklan dina RSS feed kuring, Kontera iklan kontekstual dina postingan kuring, sareng Iklan Tautan Téks. Kuring ogé ngalakukeun Ulasan liwat Tinjauan Abdi sareng ogé kénging sakapeung Starbucks sumbangan via PayPal. Weh!

Dina sasih anu saé, kuring panginten kéngingkeun $ 300, jauh tina $ 10k + anu John Chow narik handap, tapi tetep hormat dina pendapat abdi. Anjeun bakal perhatoskeun yén halaman halaman kuring ampir bersih tina sadaya iklan. Kuring tiasa nempatkeun iklan dimana-mana waé, tapi kuring henteu hoyong ngadorong iklan ka pangunjung anu balik deui kana situs kuring berulang-ulang. Sabalikna, kuring ngamangpaatkeun iklan pikeun jalma anu kabeneran mendakan kuring sacara teu langsung, ngalangkungan milarian sareng rujukan.

Google Adsense nyaéta, sajauh ieu, sumber pangasilan kuring pangageungna… dugi ka ayeuna. Iklan Tautan Téks parantos sacara resmi ngabubarkeun panghasilan Google Adsense kuring telat, sanaos. Dina Méi, kuring ngasilkeun sababaraha dolar. Dina Juni, kuring nyocogkeun perkiraan penghasilan anu dibekelan Adsense - tapi henteu Google Adsense dioptimalkeun. Tapi dina bulan Juli, kuring nangtung pikeun nyangking sakitar dua kali langkung seueur sareng Iklan Tautan Téks tibatan Adsense. Wah.

Konci pikeun Iklan Tautan Téks kasuksésan nyaéta diwangun pikeun blog, sanés situs wéb. Aranjeunna bahkan nyayogikeun plugin pikeun pangguna WordPress supados langkung gampang. Pangiklan tiasa mésér 'tulisan' tibatan kecap. Éta kanyamanan luar biasa, pikeun blogger boh pangiklan. Upami anjeun nyerat tulisan dina topik anu tangtu, henteu saé pisan anjeun tiasa mésér topik anu anjeun terang ngadukung produk anjeun? Kasempetan anu cukup endah.

8 Komentar

  1. 1

    Situs abdi parantos aya salami 3 bulan, tapi cicing diantara pembaruan Google PageRank. Naha pantes pikeun ngadaptar pikeun akun panerbit, atanapi naha kuring ngantosan dugi ka pembaruan Google PageRank salajengna?

    Kuring kantos nguping yén TLA ngaévaluasi deui situs anu mimitina henteu disatujuan, tapi kuring ogé kantos nguping prosés tiasa nyandak nyaan Waktos na lami.

    Hatur nuhun,

    -
    nyabok

    • 2

      Kuring jujur ​​moal mayar akun penerbit, kuring ngantosan. Samentawis waktos, anjeun tiasa nganggoGoogle Wébmaster pikeun mastikeun situs anjeun aya dina urutan. Leres ka TLA tapi kuring henteu yakin ngeunaan Kala waktosna. Kuring kantos maca tulisan ieu dimana blogger ngagaduhan situs na disatujuan. Ironisna, anjeunna leres-leres henteu kéngingkeun patalimarga anu diperyogikeun pikeun ngadamel usaha anu saé. Abdi konsentrasi dina nyetir langkung seueur pangunjung. Abdi resep ngalaksanakeunnana liwat panyebaran mairan dina blog sanés anu kuring henteu kantos nganjang. Kuring nambihan paguneman, kuring henteu ngan ukur nyebut 'hé!'. 🙂 Saur kuring anu paling blogger nganjang kana koméntarna. Candak patalimarga éta sareng sadayana bakal nuturkeun!

  2. 3

    Kuring ngalamar TLA sababaraha bulan ka pengker tapi henteu disatujuan. Kira wéb kuring henteu ngahasilkeun lalu lintas anu cekap atanapi gaduh palanggan Feedburner anu cekap. Kuring henteu yakin kriteria naon anu aranjeunna anggo pikeun prosés persetujuan?

    • 4

      Saur palanggan feedburner mangrupikeun salah sahiji kriteria, kuring gaduh 6 palanggan sareng kuring lebet :).
      Pagerank abdi aya 4, janten panginten éta sababna kuring lebet…
      Naha aya anu ngagaduhan ide upami anjeun tiasa nganggo TLA sareng google adsense sasarengan?

  3. 5
  4. 6

    Hatur nuhun kana tips anu kapaké pisan. Dupi anjeun ngawartosan kuring upami nganggo TLA sareng Adsense dina halaman wéb anu sami? henteu ngalawan Google TOS? Hatur nuhun!

    • 7

      Hai Manele,

      Éta henteu ngalawan Google TOS pikeun ngamangpaatkeun sumber daya iklan sanés. Nyatana, anjeun bakal mendakan seuseueurna blog sareng panghasilan biasa ngajalankeun sababaraha sumber.

      Cheers!
      Doug

  5. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.