Tujuh Dosa Paéh pamasaran SMS

sms infographic

Pesen téks teras-terasan janten sarana pamasaran anu luar biasa tapi éta henteu teuing seksi janten biasana henteu seueur noise ngeunaan éta. Kedah aya. Pamasaran SMS (sareng MMS janten mainstream) teras-terasan ngajalankeun hasil anu luar biasa. Upami anjeun pangecér nyobian nyetir patalimarga, anjeun bakal mendakan diskon atanapi khusus ngalangkungan pesen téks anu épéktip pisan.

Kitu cenah, mangtaun-taun perusahaan teras-terasan nyiapkeun usaha pamasaran SMS sareng parantos ngaidéntifikasi naon anu tiasa dianggo - sareng naon anu henteu upami ngeunaan strategi pemasaran seluler ieu. Jalma-jalma di TextMarketer parantos ngahijikeun infographic anu hébat ieu dina Tujuh Dosa Paéh tina Mobile Marketing sabab nuduhkeun kana SMS.

tujuh-maut-dosa-sms-pamasaran

Ieu versi pidéo tina infographic:

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.