Textbroker Lancarkeun Verifier Eusi Unik Gratis

Sababaraha kolega kuring gaduh sababaraha hasil anu saé pikeun mésér eusi pikeun ngamimitian situs, pikeun nyayogikeun tulisan anu informatif, atanapi bahkan pikeun tuang program ghostblogging anu lumangsung. Ngawangun eusi anu saé tiasa nangtang, janten sajumlah jasa parantos muncul pikeun ngabantosan perusahaan ngawangun perpustakaan konténna.

Upami anjeun mutuskeun angkat mirah atanapi mésér seueur tulisan sacara ageung, anjeun tiasa ngajalankeun résiko ngagaleuh kontén anu parantos dipésérkeun ti sababaraha lokasi sanés dina wéb. Textbroker nyaéta layanan murah anu nawarkeun kontén. Minggu ayeuna aranjeunna ngaluncurkeun UN.COV.ER, aplikasi gratis pikeun verifikasi yén kontén anjeun unik.

ngabuka.png

UN.CO.VER tiasa dianggo sababaraha cara anu beda:

  • URL tunggal
  • Téks anu dilebetkeun sacara manual (salin & témpél)
  • Sakabéh situs Wéb, kalebet domain sareng sub-domain

Nyatana, anjeun tiasa mariksa sadaya proyék Wéb pikeun duplikat:

Verifier Unik Unik kami ngagaduhan fungsi "ngorondang" anu nyiptakeun peta situs pikeun seluruh proyek Internet sareng eusi tulisan na. Teras UN.CO.VER sacara otomatis ngabandingkeun masing-masing téks ieu kana jutaan halaman sareng ngalaporkeun deui sareng seueur data, kalebet persentase kecap anu disalin sareng kecap-kecap anu leres anu disalin. Fungsi autostart vérsi ayeuna nawiskeun anjeun panangtayungan lengkep tanpa angkat jari. Nalika Windows dimimitian, kitu ogé UN.COV.ER, mastikeun yén eusi anjeun dipariksa pikeun duplikat unggal hiji dinten.

Upami anjeun damel sareng panyadia kontén pihak katilu, alat ieu tiasa janten investasi anu pangsaéna pikeun anjeun. Hal terakhir anu anjeun peryogikeun nyaéta situs anjeun diidentifikasi salaku situs spam atanapi digugat pikeun nyebarkeun eusi anu dijagaan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.