TextMagic: Platform Pesen Téks Bisnis (SMS) lengkep

Antarmuka SMS Téks Pesen Téks TextMagic

Naha éta auténtikasi dua-faktor atanapi ngalakukeun reservasi makan malam, kuring mimiti nyatet yén kuring langkung nyaman ngagunakeun olahpesen téks (SMS) tibatan kuring sababaraha taun ka pengker. Saur kuring henteu ngan ukur hiji ... konsumén sareng bisnis sami-sami langkung senang ngirim sareng nampi pesen téks tibatan kaganggu ku telepon.

Anu janten masalah, kumaha, nyaéta kumaha ngatur sadaya komunikasi dina tingkat bisnis. Éta tempat platform olahtalatah téks dimaénkeun. Kalayan platform sapertos TextMagic, usaha tiasa ngirim bewara, peringatan, panginget, konfirmasi, sareng kampanye Pemasaran SMS kaluar tina antarbeungeut pangguna.

Statistik ngeunaan Olahtalatah Téks

  • 15.2 juta pesen téks dikirim unggal menit di dunya
  • 95% pesen téks dibaca dina waktos 3 menit saatos dikirim
  • 4.2 milyar jalma ngirim pesen téks di sakumna dunya
  • 90 detik nyaéta waktos réspon biasa pikeun pesen téks
  • 75% jalma resep tawaran pikeun dikirim via téks

Fitur SMS Anu Tumuh Usaha Anjeun

  • Kirim Téks Online - Kirim téks online pikeun staf anjeun sareng konsumén. Impor kontak sareng atur daptar sadayana ngalangkungan akun TextMagic anjeun.
  • Surélék kana SMS - Ngirim téks tina email gampang. TextMagic ngarobah email anjeun kana pesen téks sareng nganteurkeunana, kalayan sadaya balesan teras sumping salaku email.
  • SMS Gateway API - Ngahijikeun gateway SMS TextMagic sareng halaman wéb anjeun atanapi parangkat lunak nganggo alat SMS API sareng nambihan olahtalatah téks kana alur kerja bisnis anjeun.
  • Software SMS pikeun PC & Mac - TextMagic Messenger mangrupikeun program desktop anu ngamungkinkeun anjeun ngirim pesen téks anu ditargétkeun ka pemirsa anjeun, boh sakaligus atanapi sacara masal.
  • Obrolan SMS Dua arah - Kirim sareng nampi pesen téks instan nganggo obrolan SMS online TextMagic. Éta sampurna pikeun komunikasi jauh sareng staf sareng konsumén.
  • Daptar Distribusi SMS - Surélék anu dikirim ka alamat daptar distribusi langsung diteruskeun salaku pesen téks pikeun sadaya nomer sélulér anu disimpen dina daptar.
  • Nampi SMS Online - Anggo nomer SMS khusus atanapi dibagi TextMagic pikeun nampi SMS inbound sareng balesan pesen téks anjeun ti konsumén sareng staf.
  • Cakupan SMS Global - Ngahontal palanggan sareng padamel anjeun sadunya kalayan aksés ka langkung ti 1,000 jaringan seluler di 200+ nagara.
  • Aplikasi pikeun ios & Android - Gancang ngirim sareng nampi téks SMS, nyiptakeun daptar sareng kontak, ngatur kampanye anjeun kalayan langsung nganggo telepon sélulér anjeun.
  • Integrasi Zapier SMS - Anggo Zapier pikeun nyambungkeun TextMagic sareng aplikasi anu anjeun pikaresep. Mangrupikeun otomatisasi gampang anu ngabantosan bisnis anjeun.
  • Single Sign-On pikeun Perusahaan - Login kana TextMagic nganggo idéntitas panyayogi idéntitas anjeun anu aman sareng gampang masihan aksés ka anggota tim anjeun.
  • Solusi SMS Perusahaan - Solusi perusahaan kalebet log Inok, aksés dumasar peran, sareng SSO anu mangrupikeun sababaraha fitur anu ngabantosan anjeun tumuh.
  • Survei SMS pikeun Ngumpulkeun Eupan Balik - Ningkatkeun pangalaman palanggan sareng kéngingkeun eupan balik anu berharga dina jasa anjeun langsung sareng ti pemirsa waé.
  • SMS Auténtikasi Dua-Faktor (2FA) - Ngaoténtikasi pangguna ngalangkungan pesen téks, ngamankeun transaksi tingkat handap, sareng nambihan lapisan kaamanan tambahan pikeun parangkat lunak anjeun.
  • Carriers Lookup & Validasi Nomer - Identipikasi nomer telepon sareng operator anu teu langsung langsung sareng kéngingkeun hasil anu hadé sareng tingkat pangiriman kalayan kampanye SMS anjeun.
  • Lookup Email & Validasi - Pariksa status, tingkat pangiriman, sareng tingkat résiko alamat email sareng jasa validasi email propésional TextMagic sareng API.
  • Kirim Téks Online - Kirim téks online pikeun staf anjeun sareng konsumén. Impor kontak sareng atur daptar sadayana ngalangkungan akun TextMagic anjeun.
  • Surélék kana SMS - Ngirim téks tina email gampang. TextMagic ngarobah email anjeun kana pesen téks sareng nganteurkeunana, kalayan sadaya balesan teras sumping salaku email.
  • SMS Gateway API - Ngahijikeun gateway SMS TextMagic sareng halaman wéb anjeun atanapi parangkat lunak nganggo alat SMS API sareng nambihan olahtalatah téks kana alur kerja bisnis anjeun.
  • Software SMS pikeun PC & Mac - TextMagic Messenger mangrupikeun program desktop anu ngamungkinkeun anjeun ngirim pesen téks anu ditargétkeun ka pemirsa anjeun, boh sakaligus atanapi sacara masal.
  • Obrolan SMS Dua arah - Kirim sareng nampi pesen téks instan nganggo obrolan SMS online TextMagic. Éta sampurna pikeun komunikasi jauh sareng staf sareng konsumén.
  • Daptar Distribusi SMS - Surélék anu dikirim ka alamat daptar distribusi langsung diteruskeun salaku pesen téks pikeun sadaya nomer sélulér anu disimpen dina daptar.
  • Nampi SMS Online - Anggo nomer SMS khusus atanapi dibagi TextMagic pikeun nampi SMS inbound sareng balesan pesen téks anjeun ti konsumén sareng staf.
  • Cakupan SMS Global - Ngahontal palanggan sareng padamel anjeun sadunya kalayan aksés ka langkung ti 1,000 jaringan seluler di 200+ nagara.
  • Aplikasi pikeun ios & Android - Gancang ngirim sareng nampi téks SMS, nyiptakeun daptar sareng kontak, ngatur kampanye anjeun kalayan langsung nganggo telepon sélulér anjeun.
  • Integrasi Zapier SMS - Anggo Zapier pikeun nyambungkeun TextMagic sareng aplikasi anu anjeun pikaresep. Mangrupikeun otomatisasi gampang anu ngabantosan bisnis anjeun.
  • Single Sign-On pikeun Perusahaan - Login kana TextMagic nganggo idéntitas panyayogi idéntitas anjeun anu aman sareng gampang masihan aksés ka anggota tim anjeun.
  • Solusi SMS Perusahaan - Solusi perusahaan kalebet log Inok, aksés dumasar peran, sareng SSO anu mangrupikeun sababaraha fitur anu ngabantosan anjeun tumuh.
  • Survei SMS pikeun Ngumpulkeun Eupan Balik - Ningkatkeun pangalaman palanggan sareng kéngingkeun eupan balik anu berharga dina jasa anjeun langsung sareng ti pemirsa waé.
  • SMS Auténtikasi Dua-Faktor (2FA) - Ngaoténtikasi pangguna ngalangkungan pesen téks, ngamankeun transaksi tingkat handap, sareng nambihan lapisan kaamanan tambahan pikeun parangkat lunak anjeun.
  • Carriers Lookup & Validasi Nomer - Identipikasi nomer telepon sareng operator anu teu langsung langsung sareng kéngingkeun hasil anu hadé sareng tingkat pangiriman kalayan kampanye SMS anjeun.
  • Lookup Email & Validasi - Pariksa status, tingkat pangiriman, sareng tingkat résiko alamat email sareng jasa validasi email propésional TextMagic sareng API.

Ngamimitian nganggo TextMagic Sederhana

Anjeun tiasa ngamimitian dina tilu léngkah anu gampang. Nyiptakeun akun GRATIS, muatkeun kiridit prabayar sareng mimitian ngirim sareng nampi téks.

  1. Nyiptakeun Akun Gratis - Daptar pikeun akun gratis anjeun pikeun ningali nyalira kumaha gampangna. Coba sadaya fitur sareng anggo kiridit gratis kanggo ngirim sareng nampi pesen ampir dimana waé di dunya.
  2. Beban Kredit Prabayar - Nalika anjeun siap ngirim pesen anu pangpayunna anjeun, anggo pembayaran kiridit prabayar saderhana kami pikeun mayar-sakumaha-anjeun-buka (teu aya kontrak, biaya anu disumputkeun atanapi biaya anu masih aya)
  3. Kirim & Nampi SMS - Kirim sareng nampi SMS iraha anjeun kedah nganggo antar muka jasa saderhana kami. Éta saderhana ngirim email atanapi SMS tina telepon anjeun sorangan.

Ngadaptarkeun Akun Percobaan TextMagic Gratis

Panyingkepan: Kami a TextMagic Afiliasi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.