Hatur nuhun Trey Pennington

treypenningtonXNUMX

Some shocking news this morning, hearing of the unexpected death of Trey Pennington. In March, Trey and Jay asked me to be on their radio show, Buka pikeun Usaha. It was a great conversation about the continued popularity of blogging and Trey truly gave me the spotlight throughout the show. If you read his Facebook wall, you’ll find that selflessness was pretty common throughout the messages that his followers and friends left.

hatur nuhun treyKuring henteu terang salah sahiji detil na tapi katingalina Trey bunuh diri. Éta ngajadikeun éta rada ngajempolan. Sababaraha jaringan Trey ngadesek jalma pikeun milari bantosan upami aranjeunna ngagaduhan pipikiran pikeun nyandak nyawa nyalira. Abdi, tangtosna, ngadorong éta ogé.

There’s another underlying concern for me, though. Trey’s online persona was amazing. He traveled frequently and was totally engaged with his network. His twitter page is an unending stream of tweets that encouraged, thanked and promoted others. The concern for me was that this incredible network of people henteu cekap. Sakumaha transparan kami, kami masih ngembangkeun personas online anu henteu salawasna cocog sareng tantangan offline urang.

Ékonomi ngabandungan ayeuna. Sababaraha jalma nyarioskeun henteu ngémutanana sareng teras-terasan ngadorong ... tapi kuring ngagaduhan masalah anu penting salaku pamilik bisnis. Dina waktos dimana agénsi abdi ningali kasuksésan anu teras-terasan, urang masih ditantang. Daripada nempatkeun 100% kanggo klien kami, kami mendakan nyalira nempatkeun 150% kanggo aranjeunna… sareng kadang éta henteu cekap - tungtutan teras teras dituang. Sedengkeun urang nuju damel langkung saé sareng klien kami naék, aranjeunna nuju ngagaduhan masalah anu mangaruhan arus kasna ... sareng éta mangrupikeun hal anu salawasna mangaruhan urang-urang hulu.

ka meunang dina industri ieu, anjeun kedah tumuh. Dina raraga tumuh, anjeun kedah aktipitas sareng tanpa kendat saling promosikeun. Nalika jaringan anjeun langkung ageung, ekspektasi ogé tumuh. Unggal biantara anu anjeun sayogi kedah langkung saé tibatan anu terakhir. Unggal buku anu anjeun tulis kedah janten anu laris. Unggal tulisan blog kedah janten viral. Iraha waé batur ngahubungi anjeun, anjeun kedah ngahubungi éta salaku pamalesna… atanapi upami anjeun ogé ditingali salaku jalma munafik atanapi jinis elitis. Kanyataanna, tungtutan anu ditanggung pikeun profesional dina industri ieu lumayan luar biasa.

Kuring maca langkung seueur ngeunaan sababaraha pamimpin industri média sosial anu ngirangan diri, nyewa staf pikeun nempatkeun antara aranjeunna sareng jaringanna sareng ngawartosan pamundut kalayan bewara tina teu aya. Babaturan kuring guyon sareng kuring ngeunaan henteu tiasa nelepon kuring atanapi dicekel. Sababaraha jalma anu kurang ngarti ninggalkeun kuring pesen frustasi, teras tweet kuring, teras kontak kuring dina Facebook ... teras duka teuing yén kuring henteu responsif.

Mimiti minggu ieu, kuring ngantepkeun telepon kuring dina ngageter tur éta ngageter teu eureun ku telepon anyar unggal sababaraha menit. Kuring tungtungna mareumanana (sakumaha anu kuring sering dilakukeun). Nalika kuring kantos damel unggal akhir minggu, ayeuna kuring nyéépkeun waktos kanggo rerencangan sareng kulawarga - henteu paduli beban padamelan atanapi pesen anu teu diwaler. Kuring ngan saukur henteu tiasa ngajalankeun usaha, ngajalankeun padamelan, pamasaran bisnis kuring JEUNG ngaréspon unggal paménta ti jaringan kuring. Nalika kuring peryogi waktos, komunikasi sareng jaringan kuring langkung ageung.

Abdi henteu ngadu'a. Ieu dunya anu kuring dipilih pikeun diadopsi sareng dianggo dina jero, sareng abdi resep pisan éta. Kuring ngan ukur naroskeun ka anjeun anu nguntungkeun tina padamelan online anu kedah dianggo sakedap, haturkeun ka aranjeunna… sareng ngartos yén kami ngalakukeun anu pangsaéna.

Trey Pennington kagungan opat kali ieu anu kuring gaduh. Abdi teu tiasa ngabayangkeun tungtutan ka anjeunna. Kami ngarepkeun Trey dina acara radio urang pas janten sukur pikeun pangrojongna ka kuring ... Hapunten bilih kami moal kéngingkeun kasempetan éta. Tapi kuring ngahaturkeun nuhun ka Trey pikeun kasempetan anu dipasihkeun pikeun komunikasi sareng jaringanna. Éta jenis bodo anjeunna. Sareng kuring hatur nuhun pikeun waktos urang sasarengan online.

16 Komentar

  1. 1

    Chilling. Anjeunna ngaréspon kana Tweet ngan 7 jam ka pengker. Leres, jaga nilai-nilai dina sudut pandang sareng tong ragu milari bantosan nalika diperyogikeun.

  2. 3

    Kurang ti sataun katukang, jamaah urang kaleungitan sobat anu dipikacinta pisan ku bunuh diri. Éta ngajempolan sareng patarosan anu sami sareng patarosan anu anjeun raoskeun dina jabatan anjeun sumping sareng kami kedah ngatur sési konseling anu duka pikeun ngabahas patarosan kompléks bunuh diri sareng déprési. Kuring diajar seueur dina conto ieu. Ngadéngé pupusna Trey Pennington nyatakeun deui sababaraha perasaan sareng patarosan anu nyusahkeun, yén ayeuna kuring langkung ayem tengtrem tibatan gugur anu katukang.

    Naon anu anjeun carioskeun ngeunaan tekanan sareng tungtutan tangtosna mangrupikeun titik anu saé. Jiwa manusa peryogi istirahat sareng henteu tiasa nahan teuing nyeri.

    Pikiran sareng belasungkawa kuring ka kulawarga Trey sareng réréncangan. Mugia warisanana janten salawasna pikeun berkah sareng sadayana tiasa mendakan kanyamanan upami tiasa.

    • 4

      Hai Otir,

      Kuring kaleungitan rerencangan anu sanés sapertos kieu sababaraha taun ka pengker sareng éta nyaéta panggilan hudang. Éta ogé ngajantenkeun kuring mikir ka jaman éta sareng naha éta aya pangaruh kana paripolah kuring. Kuring yakin warisan Trey bakal menang salaku sumber inspirasi anu luar biasa. Kuring ogé, ngadoa pikeun kulawargana sareng réréncangan salami waktos anu pikareueuseun ieu.

      Doug

  3. 5

    Kuring nembé terang Trey énjing-énjing ieu ngalangkungan tweet ti komunitas média sosial DC. Sedih pisan. Pupusna pisan ngaguratkeun yén jalma anu paling nyeri sering ngalungkeun fokus ti diri nyalira, upami anjeunna sok nyorangan batur, sapertos anu anjeun nunjukkeun di dieu (sareng anu kuring baca di tempat séjén.) Kuring nyarios salaku penderita déprési kronis. Janten langkung gampang pikeun ngadukung jalma sanés tibatan nyungkeun bantosan. Mangrupikeun cara anu saé (sareng leres-leres ngandung hartos!) Pikeun karaos atanapi bahkan katingalina langkung kuat. Sareng urang hirup dina budaya anu gancang sareng gancang anu henteu ngijinkeun urang waktos atanapi kakuatan pikeun ngahontal, sakumaha nyambung sakumaha urang.

    Kuring ngarasa pikeun babaturan sareng kulawargana, sareng kanggo anjeunna. Jalma kedah dina kanyeri anu teu dibayangkeun pikeun nyandak pilihan pikeun ngeureunkeun hirupna. Kuring miharep yén anu sanés dina kaayaan anu sami bakal diideuan pikeun ngahontal.

    • 6

      Déprési mangrupikeun pembunuh anu jahat, Laurie. Anjeun leres pisan ngeunaan pitulung. Nyatana, kuring nyebatkeun kadang-kadang kabagjaan ngabantosan batur sering ngabantosan pikeun nyingkahan angst anu sangsara ku batur. Upami aya anu maca koméntar ieu sareng berjuang, kuring pasti ngarepkeun aranjeunna bantosan. Teu aya anu ngarep-ngarep teuing ... urang tiasa kéngingkeun bantosan sareng urang tiasa mendakan kabagjaan deui.

  4. 7

    Hébat pos Douglas. Aya 2 poin anu anjeun damel anu janten perhatian kuring:

    1) "Sakumaha transparan kami, kami masih ngembangkeun personas online anu henteu saluyu sareng tantangan offline urang." <= Janten leres sareng kaliru sakumaha dituduh. Anu ironisna nyaéta sanaos kuring ngalakukeun ieu, kuring hilap yén batur panginten ogé. Janten nalika anjeun ningali kana Facebook sareng anjeun ningali pembaruan status ti réréncangan ngeunaan sagala kasuksesan anu dialaman, sadaya 'kasenangan' anu dialamanna, éta ngajantenkeun kuring langkung ngaraos depresi sareng bosen, hihihi

    2) "Réréncangan kuring guyon sareng kuring yén henteu tiasa nyauran kuring atanapi ditahan." <= Kuring parantos terang kana ieu diri. Malah nalika ngeunaan ngaréspon patarosan tina jaringan anjeun. Bener nya éta ngobrol sareng rerencangan nalika damel sareng ngaréspon sababaraha pamundut, sanés kagiatan ngahasilkeun pendapatan. Sareng nalika ngeunaan masalah éta, anjeun kedah leres-leres jaga waktos anjeun sareng enya, nyéwa penjaga gerbang pikeun nanganan sareng ngabédakeun antara pamundut anu peryogi perhatian anjeun langsung sareng anu henteu. Kuring parantos lalaunan ngawatesan telepon asup akhir-akhir ieu sareng sigana karasa tapi éta mangrupikeun hal anu kedah kuring lakukeun, salaku solopreneur pikeun maksimalkeun waktos kuring sareng nganteurkeun bacon.

    Hanjakal hapunten anu ngadangukeun perkawis Trey Pennington. Teu wawuh kana padamelanana. Tina sadaya tweet anu kuring baca, anjeunna sigana jalma anu hébat anu masihan kontribusi anu hébat pikeun média sosial sareng industri pamasaran.

    • 8

      Éta mangrupikeun poin anu hadé, Stephanie. Éta ngajantenkeun kuring heran kumaha berharga jaringan ieu kadang. 🙂 Kuring bungah anjeun aya di milik kuring! Tong ragu pikeun ngahontal nalika anjeun peryogi ngajemput kuring!

  5. 9

    Hébat pos Douglas. Aya 2 poin anu anjeun damel anu janten perhatian kuring:

    1) "Sakumaha transparan kami, kami masih ngembangkeun personas online anu henteu saluyu sareng tantangan offline urang." <= Janten leres sareng kaliru sakumaha dituduh. Anu ironisna nyaéta sanaos kuring ngalakukeun ieu, kuring hilap yén batur panginten ogé. Janten nalika anjeun ningali kana Facebook sareng anjeun ningali pembaruan status ti réréncangan ngeunaan sagala kasuksesan anu dialaman, sadaya 'kasenangan' anu dialamanna, éta ngajantenkeun kuring langkung ngaraos depresi sareng bosen, hihihi

    2) "Réréncangan kuring guyon sareng kuring yén henteu tiasa nyauran kuring atanapi ditahan." <= Kuring parantos terang kana ieu diri. Malah nalika ngeunaan ngaréspon patarosan tina jaringan anjeun. Bener nya éta ngobrol sareng rerencangan nalika damel sareng ngaréspon sababaraha pamundut, sanés kagiatan ngahasilkeun pendapatan. Sareng nalika ngeunaan masalah éta, anjeun kedah leres-leres jaga waktos anjeun sareng enya, nyéwa penjaga gerbang pikeun nanganan sareng ngabédakeun antara pamundut anu peryogi perhatian anjeun langsung sareng anu henteu. Kuring parantos lalaunan ngawatesan telepon asup akhir-akhir ieu sareng sigana karasa tapi éta mangrupikeun hal anu kedah kuring lakukeun, salaku solopreneur pikeun maksimalkeun waktos kuring sareng nganteurkeun bacon.

    Hanjakal hapunten anu ngadangukeun perkawis Trey Pennington. Teu wawuh kana padamelanana. Tina sadaya tweet anu kuring baca, anjeunna sigana jalma anu hébat anu masihan kontribusi anu hébat pikeun média sosial sareng industri pamasaran.

  6. 10

    Hébat pos Douglas. Aya 2 poin anu anjeun damel anu janten perhatian kuring:

    1) "Sakumaha transparan kami, kami masih ngembangkeun personas online anu henteu saluyu sareng tantangan offline urang." <= Janten leres sareng kaliru sakumaha dituduh. Anu ironisna nyaéta sanaos kuring ngalakukeun ieu, kuring hilap yén batur panginten ogé. Janten nalika anjeun ningali kana Facebook sareng anjeun ningali pembaruan status ti réréncangan ngeunaan sagala kasuksesan anu dialaman, sadaya 'kasenangan' anu dialamanna, éta ngajantenkeun kuring langkung ngaraos depresi sareng bosen, hihihi

    2) "Réréncangan kuring guyon sareng kuring yén henteu tiasa nyauran kuring atanapi ditahan." <= Kuring parantos terang kana ieu diri. Malah nalika ngeunaan ngaréspon patarosan tina jaringan anjeun. Bener nya éta ngobrol sareng rerencangan nalika damel sareng ngaréspon sababaraha pamundut, sanés kagiatan ngahasilkeun pendapatan. Sareng nalika ngeunaan masalah éta, anjeun kedah leres-leres jaga waktos anjeun sareng enya, nyéwa penjaga gerbang pikeun nanganan sareng ngabédakeun antara pamundut anu peryogi perhatian anjeun langsung sareng anu henteu. Kuring parantos lalaunan ngawatesan telepon asup akhir-akhir ieu sareng sigana karasa tapi éta mangrupikeun hal anu kedah kuring lakukeun, salaku solopreneur pikeun maksimalkeun waktos kuring sareng nganteurkeun bacon.

    Hanjakal hapunten anu ngadangukeun perkawis Trey Pennington. Teu wawuh kana padamelanana. Tina sadaya tweet anu kuring baca, anjeunna sigana jalma anu hébat anu masihan kontribusi anu hébat pikeun média sosial sareng industri pamasaran.

  7. 11

    Pos anu raos pisan sareng raos pisan anu leres-leres nyarios ka kuring. Salaku jalma anu ngamimitian agénsi nyalira saatos kabangkrutan mantan dunungan kuring (dina homebuilding) sareng mantan exec agénsi, kuring terang tekanan anu sami.

    Kuring parantos merjuangkeun diri kuring sorangan sababaraha kali nyobian nyayogikeun diri kuring leresan kanggo cuti sapoe; digawekeun kirang ti 13 jam unggal dinten, pikeun ngeusi batre pikeun item 50 "gratis" anu dipénta ku klien sareng ngembangkeun usaha urang. Kami parantos ngalangkungan resesi sareng ngagaduhan klien anu saé, tapi tetep, tungtutan persis sapertos anu anjeun parantos jelaskeun.

  8. 12

    Pos anu raos pisan sareng raos pisan anu leres-leres nyarios ka kuring. Salaku jalma anu ngamimitian agénsi nyalira saatos kabangkrutan mantan dunungan kuring (dina homebuilding) sareng mantan exec agénsi, kuring terang tekanan anu sami.

    Kuring parantos merjuangkeun diri kuring sorangan sababaraha kali nyobian nyayogikeun diri kuring leresan kanggo cuti sapoe; digawekeun kirang ti 13 jam unggal dinten, pikeun ngeusi batre pikeun item 50 "gratis" anu dipénta ku klien sareng ngembangkeun usaha urang. Kami parantos ngalangkungan resesi sareng ngagaduhan klien anu saé, tapi tetep, tungtutan persis sapertos anu anjeun parantos jelaskeun.

  9. 13

    Douglas anjeunna salah saurang sobat anu saé. Dua tamu hébat kuring gaduh anjeunna dina taun ka tukang, anjeunna saé pisan éta siaran langsung munggaran kuring sareng kuring ngarasa siga kuring ngagorowok ngan nguping nyalira.

    Kuring satuju ekspektasi masarakat kedah dipencét deui.

    Sajauh jalma anu nyarios jalma online kami henteu cocog sareng garis offline kami, kuring henteu satuju. Trey éta anu masihan jalma nyalira ogé. Kami salaku jalma umum / jalma henteu daék nempatkeun unggal kahirupan pribadi urang online. Kunaon urang kedah éta lain urusan batur.

    Janten naon anu anjeun pikahoyong pikeun kami bagikeun dina komunikasi sosial kami?

    Anu kuring pilih pikeun nyandak tina ieu nyaéta "Kumaha carana kuring bakal sareng batur kusabab hubungan kuring sareng Trey?"

    Kuring bakal tetep janten juru sorak sareng kuring bakal teras percanten jaringan anu dipercaya sacara pribadi pikeun waktos-waktos kuring kedah curhat.

    Cinta sareng do'a kuring kaluar ka barudak Trey sakumaha kuring terang nalika ngancurkeun éta nalika kolot kuring cerai saatos nikah 25 taun, kuring ngan ukur tiasa ngabayangkeun kumaha nyeri upami bunuh diri kusabab cerai.

    • 14

      Hatur nuhun pikeun kecap anu saé, Michele. Kuring satuju yén kuring henteu hoyong jalma terang bisnis pribadi kuring. Di sisi anu sanésna, sanaos, pengikut kedah terang iraha éta anu aranjeunna nuturkeun ngagaduhan seueur tantangan anu sami (umum sareng swasta). Henteu aya anu sapertos superman atanapi superwoman sareng saur kuring urang kedah nyaur deui personas anu sampurna ieu - atanapi sanésna urang ngan saukur sadayana ngabohong diri ngeunaan 'transparansi', leres henteu?

      Réréncangan sareng kulawarga Trey aya dina solat kuring - tragedi anu matak uih, uih.

  10. 15

    Douglas anjeunna salah saurang sobat anu saé. Dua tamu hébat kuring gaduh anjeunna dina taun ka tukang, anjeunna saé pisan éta siaran langsung munggaran kuring sareng kuring ngarasa siga kuring ngagorowok ngan nguping nyalira.

    Kuring satuju ekspektasi masarakat kedah dipencét deui.

    Sajauh jalma anu nyarios jalma online kami henteu cocog sareng garis offline kami, kuring henteu satuju. Trey éta anu masihan jalma nyalira ogé. Kami salaku jalma umum / jalma henteu daék nempatkeun unggal kahirupan pribadi urang online. Kunaon urang kedah éta lain urusan batur.

    Janten naon anu anjeun pikahoyong pikeun kami bagikeun dina komunikasi sosial kami?

    Anu kuring pilih pikeun nyandak tina ieu nyaéta "Kumaha carana kuring bakal sareng batur kusabab hubungan kuring sareng Trey?"

    Kuring bakal tetep janten juru sorak sareng kuring bakal teras percanten jaringan anu dipercaya sacara pribadi pikeun waktos-waktos kuring kedah curhat.

    Cinta sareng do'a kuring kaluar ka barudak Trey sakumaha kuring terang nalika ngancurkeun éta nalika kolot kuring cerai saatos nikah 25 taun, kuring ngan ukur tiasa ngabayangkeun kumaha nyeri upami bunuh diri kusabab cerai.

  11. 16

    Hébat titik Doug! Kuring gaduh seueur perjuangan anu sami. Kuring sering ngawartosan kuring kedah ngalakukeun langkung seueur online, tapi kuring rada sibuk dina sababaraha dinten ngan ukur ngabéréskeun klien kuring. Coba sakumaha anu urang tiasa, moal aya anu sampurna janten dimana anjeun bersinar di hiji tempat, anjeun sigana bakal gaduh cacat di tempat séjén. Duka teuing naon anu kajantenan Trey. Kahirupan kulawarga pribadi urang jauh langkung penting tibatan jaringan kami anu diperpanjang, sareng nalika yayasan na goyah éta tiasa gampang karaos sapertos sadayana bakal runtuh. Berkah kanggo anjeun! Simpati kuring ka sadaya kulawarga sareng réréncangan Trey.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.