Nuhun, Dorion Carroll sareng Technorati!

Merek HébatOh ironisna! Kuring nembé réngsé nyerat tulisan kamari dina kaayaan mérek sareng kumaha masing-masing pagawé mangrupikeun konci pikeun usaha mérek anjeun. Kira-kira 6 bulan ka pengker kuring ngalaman masalah dimana Technorati henteu ngamutahirkeun statistik kuring. Kuring nulis email pikeun dukunganna sareng dina saminggu atanapi langkung, kuring ngagaduhan balesan anu anggun sareng pembaruan yén masalah éta dilereskeun.

Éta mangrupikeun kesan anu pangpayunna. Kuring henteu 'mayar' Technorati janten kuring henteu leres-leres ngarepkeun réspon atanapi naon waé salaku pamalesna. Ti saprak éta, kuring kantos janten kipas sareng lalaunan mendakan sababaraha cara kerén pikeun ngagunakeun Technorati pikeun ningkatkeun kualitas blog kuring sareng ngukur tumuh, wibawa, sareng peringkat blog kuring.

Sababaraha dinten ka pengker, kuring dipasang ngeunaan kamampuan milarian blog Technorati. Salah sahiji anu maca blog kuring, Vince Runza, mairan kana tulisan sareng kumaha anjeunna ngalaman masalah sareng Technorati ngamutahirkeun blogna. Ngaliwatan keajaiban blogosfera sareng salaku padamel Technorati Dorion Carroll nempatkeunana, "jalma, ngobrol sareng jalma, sareng sakedik email (otomatis ngalangkungan koméntar blog)" ... pesenna dugi ka Dorion anu pastikeun masalah éta langsung dibenerkeun.

Sakabéh episode henteu tiasa ngagambar gambar anu langkung jelas pikeun pos kuring. Sateuacan ngaluarkeun ieu, hiji-hijina 'pandangan' mérek Technorati nyaéta situs, logo, sareng warna héjo na:

Technorati

Ayeuna kuring terang yén aya pagawé anu eling di balik Technorati anu paduli kana naon anu diucapkeun jalma ngeunaan perusahaanna; maka, merekna. Hal anu gampang nyaéta pikeun pagawé pikeun ngan saukur teu maliré kana Éntri sareng 'ngantep dukungan ngadukungna'. Éta sanés anu kajantenan sareng éta nyarios seueur pikeun mérek Technorati. Technorati langkung ti ngan ukur "Search Engine", éta perusahaan anu nyobian ngabantosan blogger janten langkung saé.

Nuhun, Dorion. Nuhun, Technorati.

One comment

  1. 1

    Ngadangu, nguping! Kuring heran pisan sakumaha gancangna réspon éta. Kuring janji ka anjeunna, dina blogna, henteu kedah nga-bug anjeunna ngeunaan masalah dukungan tech ka hareup. Dunya henteu ngan ukur rata, langkung gancang ogé!

    Vince

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.