10 Paréntah Pangembangan Wéb Modern

Sapuluh ParéntahKomunikasi mangrupikeun konci salaku Manajer Produk sareng perusahaan parangkat lunak. Anyar-anyar ieu, kuring damel sareng nyebarkeun "paréntah" pangembangan wéb modéren pikeun disebarkeun ka tim kami. Unggal pangembang wéb modéren (atanapi aplikasi) kedah nuturkeun sapuluh paréntah ieu.

Aya anu mewah istilah pamrograman anu tiasa dibuang pikeun sadayana ieu; kumaha oge, tujuan kuring nyaéta nempatkeun ieu dina istilah umum anu ahli parangkat lunak (sareng anjeun ogé) panginten tiasa ngartos.

  1. Salawasna ngadukung 99% pangguna internét, henteu paduli browser, versi browser, atanapi sistem operasi. Saluyukeun saluyu sareng salawasna siap-siap sareng rilis béta.
  2. Salawasna gunakeun kode patuh XHTML pikeun aplikasi, rujukan ku DTD sareng lembar Cascading Style patuh lintas-browser pikeun sadaya gaya tata letak sareng gambar aplikasi.
  3. Salawasna ngarujuk téks sareng senar ngalangkungan elemen référénsi anu ngadukung susunan karakter naon waé sareng henteu kedah meryogikeun ngawangun.
  4. Salawasna ngarujuk kaping sareng waktos dina GMT anu ngamungkinkeun pangguna pikeun ngarobih kaluaran sakumaha anu aranjeunna pikahoyong.
  5. Salawasna ngawangun unsur integrasi pikeun unggal fitur.
  6. Salawasna ngawangun standar RFC (email téks, email HTML, alamat email, rujukan domain, sareng sajabana)
  7. Sok ngawangun modular. Upami aya langkung ti hiji pilihan dimana waé dina aplikasi, anjeun kedah tiasa nambihan langkung seueur tanpa meryogikeun ngawangun.
  8. Upami langkung ti hiji bagian tina aplikasi ngalaksanakeunana, sadaya bagian tina aplikasi kedah ngarujuk hiji titik.
  9. Entong ngarang deui naon anu anjeun tiasa ngagaleuh sareng teras saluyukeun aplikasi kami pikeun ngadukung naon anu anjeun ngagaleuh.
  10. Upami pangguna tiasa ngalakukeun éta, maka kami ngadukung éta. Upami aranjeunna henteu kedah ngalaksanakeunana, urang kedah mastikeun pikeun éta.

3 Komentar

  1. 1

    Sapuk. Nanging dumasar kana poin 7. kuring yakin yén bahkan dina pamekaran wéb, data, representasi (GUI'S) sareng logika bisnis kedah teras dipisahkeun dumasar kana modél dumasar kana modél MVC.
    Ieu bakal ningkat, kualitas perangkat lunak, sareng skalabilitas.

    hatur nuhun
    Andreas Maratheftis
    http://www.nueronic.com

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.