Pitunjuk Patokan Email Marketing 2009

Ningkatkeun hasil Email anjeun kalayan tanggung jawab sareng éfisién sareng MarketingSherpa's 2009 Pitunjuk Email Marketing Bechmark.

marketing emailUsaha milarian cara anu efisien pikeun memaksimalkeun dampak sareng ngawangun hubungan naon anu sigana bakal manteng dina ékonomi global. Sareng Email teras janten salah sahiji cara anu paling sering dianggo sareng disalahgunakeun anu pemasar janten komunikasi sareng basis pelangganna. Tapi hiji-hijina cara pikeun ningkatkeun kinerja email anjeun nyaéta pasar sacara tanggung jawab sareng épéktip. Pedoman Patokan Email Pemasaran Email kaping 6 MarketingSherpa nawiskeun data praktis pikeun ningkatkeun anggaran anjeun, daptar pertumbuhan, pangiriman, tés, sareng ROI.

Anu ngajantenkeun édisi taun ayeuna janten relevan nyaéta nawiskeun waleran praktis pikeun patarosan anu sesah. Nalika waktos anggaran anjeun kedah terang kumaha kéngingkeun palanggan sareng ngajaga aranjeunna sareng anjeun kedah nunjukkeun naha tingkat réspon anjeun tiasa dibandingkeun sareng anu sanés. Tambih deui kumargi email naék sacara internasional, Bagian Khusus anu anyar nyarioskeun naon anu anjeun kedah terang ngeunaan nagara anu sanés? peraturan sareng naon anu tiasa dianggo di nagara-nagara éta.

Surélék parantos kabaca, sareng Pitunjuk Tolok ukur Email Marketing 2009 bakal masihan anjeun wawasan kumaha konsumen ningali email, kumaha aranjeunna nampi email sareng 8 heatmap eyetracking énggal? Anjeun bakal terang kumaha aranjeunna ningali? email anjeun.

Ogé dina Pitunjuk Patokan Email Marketing:

  1. 205 Bagan, 66 Tabél sareng Gambar
  2. 8 Heatmaps Eyetracking
  3. Panilitian ti 1,763 pemasar kahirupan nyata
  4. 6 Laporan Khusus anyar kalebet 12 Rencana Titik pikeun Ningkatkeun Kinerja Email
  5. 8 Studi Kasus "Catetan tina Sawah" Anyar

Klik di dieu pikeun ngundeur 2009 Email Benchmark Pitunjuk Ringkesan Eksekutif

Sareng upami anjeun milari inspirasi atanapi cara anu pikaresepeun yén para pemasar parantos hasil dina pamasaran emailna, kami nawiskeun 8 khusus? Catetan Tina Widang? Studi Kasus.

Jawaban Praktis Pikeun Patarosan Sulit

Salaku pamasar email anjeun teras-terasan naros ka diri sorangan, atanapi ditaros patarosan anu sesah sapertos? Taktik naon anu kéngingkeun ROI pangsaéna ?? Pitunjuk Tolok ukur Pamasaran Email sanés ngan ukur nyaritakeun mana anu kéngingkeun ROI pangsaéna, tapi ogé bakal nyaritakeun mana anu pangsaéna parah. Teras anjeun? Bakal terang tés mana anu paling épéktip dina nangtoskeun ROI tina taktik email anjeun.

One comment

  1. 1

    Ieu pitunjuk anu saé pikeun kuring! Kulawarga kuring kalibet dina usaha alit, sareng kuring resep ngurus pamasaran. Hatur nuhun pikeun nyandak pedoman ieu kana perhatian kuring. 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.