4 Kauntungannana Mikro-Pangaruh

Pangaruh Mikro-Influencers

Salaku pamasaran influencer déwasa sareng mekar, mérek ayeuna langkung sadar tibatan kantos ngeunaan kaunggulan amplifikasi pesen diantara pamirsa anu langkung sasar hyper-target. Kami parantos ngabagi a ngabandingkeun tina (makro / mega) pangaruh ngalawan pangaruh mikro samemehna:

  • (Makro / Mega) Pangaruh - ieu jalma sapertos selebriti. Aranjeunna gaduh pengikut anu ageung sareng tiasa mangaruhan pamésér, tapi éta henteu merta dina industri, produk, atanapi jasa khusus.
  • Mikro-influencer - ieu mangrupikeun jalma anu tiasa ngagaduhan pengikut anu langkung handap, tapi aranjeunna aktipitas sareng gaduh pangaruh hébat kana pengikut anu dipibanda. Conto tiasa janten ahli penjualan perumahan anu dituturkeun ku seueur agén.

Mikro-pangaruh nawiskeun kombinasi sampurna jarak, kredibilitas, papacangan, sareng kamampuan sareng henteu sapertos anu kajantenan ku makro-influencer sareng selebriti, eusi anu aranjeunna hasilkeun resonates sareng pemirsa kusabab aranjeunna relatable.

Infographic, didamel ku klien kami, platform pamasaran influencer SocialPubli.com, nyorot opat kaunggulan konci damel sareng anu disebut 'buntut panjang' pamasaran influencer:

  • Mikro-Pangaruh gaduh langkung kapercayaan - aranjeunna gaduh pangaweruh sareng sumanget ngeunaan Ecological khusus anu aranjeunna tutup, sareng kusabab ieu, aranjeunna ditingali salaku ahli sareng sumber inpormasi anu dipercaya.
  • Mikro-Pangaruh ngagaduhan Dursasana anu langkung luhur - eusi anu ngahasilkeun mikro-pangaruh janten résonansi sareng pemirsa sabab aranjeunna tiasa diandelkeun. Panilitian nunjukkeun yén sakumaha jumlah pengikut naék, tingkat Dursasana turun
  • Mikro-Pangaruh ngagaduhan kaaslian anu langkung ageung - sabab aranjeunna leres-leres resep kana Ecological na, mikro-influencer ngahasilkeun kontén anu langkung dipersonalisasi sareng otentik.
  • Mikro-Pangaruh langkung hemat biaya - pangaruh mikro langkung terjangkau tibatan selebriti atanapi mega-inflencer kalayan jutaan pengikut.

Ieu infographic lengkep:

Kakuatan Mikro-Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.