The ABCs tina Ayana Online

iStock 000002038361Small

Dinten ayeuna, kuring nuju nyarios dina acara anu disebat Ngawasa takdir anjeun. Tujuan tina acara éta nyaéta pikeun méré kakuatan ka pangusaha bisnis ngora pikeun ngurus bisnisna. Acara ieu dicampur sareng palajaran hirup ogé jaringan bisnis sareng prakték pangsaéna. Salaku conto babaturan anu saé, Victoria Finch, nyaéta daérah ahli kiridit anu nyarios tentang paham peringkat kiridit anjeun (anu cukup narik) sareng kumaha cara ngatur éta.

Kuring hoyong muka panon masarakat pikeun sadaya téknologi sareng tips di ditu dina ngembangkeun ayana wéb. Kaseueuran perusahaan tetep henteu ngamangpaatkeun seueur alat sareng platform di luar sana - sareng kaseueuranana jarang ngarobih nanaon tapi sababaraha waktos pikeun diterapkeun. Éta ogé penting pikeun jalma-jalma sadar yén ayana wébna mangrupikeun salesperson virtual pikeun aranjeunna - aya di tempat anu aranjeunna henteu tiasa aya nalika jalma butuh.

Aya pangasilan anu hadé dina investasi pikeun ngajantenkeun ayana wéb anjeun henteu nyeseup. Ieu mangrupikeun ABC anu kuring sasarengan (sareng kuring badé nyarioskeun dina jam payun:

4 Komentar

  1. 1

    Wah. Tip anu saé. Kami ngamimitian online sareng akhir-akhir ieu kami milari tip pikeun ngabantosan kami bersaing dina dunya pamasaran / ayana online. Kaseueuran ieu kami parantos nerapkeun, tapi éta salawasna ngabantosan pikeun nerapkeun deui topik éta. Anjeun gaduh maca anyar dina kami pasti! Nuhun Kang Karr!

  2. 2

    Tinjauan saderhana anu saé pikeun anu ngamimitian tapi anjeun hilap ngalebetkeun salah sahiji léngkah anu paling penting nalika ngarancang / ngaluncurkeun situs anu pikeun mastikeun éta CROSS-BROWSER KOMPATIBEL !!! janten seueur situs anu katingali pikareueuseun nalika aranjeunna henteu leres-leres nampilkeun dina panyungsi khusus.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.