Perangna pikeun Liburan Musim Glory - Google Shopping vs. Iklan Produk Amazon dina Q4

lalar liwat

Aranjeunna nyarios "nempatkeun artos anjeun kana sungut anjeun." Nya, kecap di jalan, sareng meureun unggal jalan di dunya, nyaéta Google sareng Amazon mangrupikeun tukang ngahasilkeun artos anjeun nalika ritel online. Google Shopping and Amazon Product Ads henteu diragukeun waé dua tina mesin balanja perbandingan (CSEs) anu dibayar paling beurat, beurat-lalu lintas. Tapi sadayana terang éta. Anu paling sigana henteu terang nyaéta tingkat bawah laut tina raksasa CSE: Data atah. Kaleresan anu ngungkabkeun.

CSE mana anu janten palaku top di Q4? Strategi BPK ngabandingkeun Google Shopping sareng Produk Amazon Iklan dumasar kana métrik penting sapertos patalimarga, tingkat konvérsi sadayana, sareng rata-rata biaya per klik (BPK). Hayu urang tingali.

lalar liwat

lalar liwat

Entong hariwang. Lalu lintas Amazon henteu ngan ukur murag di Q3. Sabalikna, sabalikna pisan kajadian. Lalu lintas Google Shopping urang ngan ukur saé pisan yén patalimarga Amazon kawilang langkung alit. Google ngirimkeun langkung 144% langkung seueur pangunjung kana pangecér online tibatan Amazon. Éta langkung ti dua kali jumlah patalimarga. Ieu mangrupikeun paningkatan anu penting pikeun Google ti Q4 2011.

Dina Q4 2012, Google ngirimkeun 96% langkung seueur deui padagang tibatan Amazon. Naha bedana ngadadak? CSEs sanésna, sapertos Shopzilla sareng Shopping.com, nampi bewara kolam renang ageung Google sareng parantos ngamimitian ngiklankeun produk dina Balanja. Juara patalimarga: Google Balanja.

Laju Konversi (CR)

konpersi

Di dieu urang tingali 2 tren anu bentrok. Kusabab Q4 2011, tingkat konversi Google Shopping parantos tetep turun tina 3.1% kana 2.4% dina Q4 2012. Éta panurunan 22.35% dina sataun. Di sisi anu sanésna, urang ngagaduhan Amazon, anu tingkat konvérsi na parantos konsistén naék tina 1.8% dina Q4 2011 janten 2.8% dina Q4 2012. Éta a 57.5% kanaékan dina sataun.

Naha bédana? Ti saprak Google ngalih kana modél CSE anu mayar, janten jelas yén tawaran saudagar ngagaduhan pangaruh anu hébat kana kumaha ogé produk pangecér anu kakeunaan, sareng akibatna, tingkat konvérsi na. Juara tingkat konvérsi: Iklan Produk Amazon.

Ongkos Rata-Rata per Klik (BPK)

cpc

Biaya per klik mangrupikeun konsép anu énggal pikeun Google. Aranjeunna ngan sacara resmi ngalih kana modél anu mayar sababaraha bulan ka pengker dina Oktober, sareng janten urang tiasa ningali yén ngalangkungan Q4 2011 - Q2 2012, Google henteu gaduh BPK rata-rata.

Nanging, nalika BPK janten andalan sareng Google Shopping berbayar énggal dina Q3, éta ngamimitian langkung handap ti Amazon sareng cicing waé sapanjang Q4, ngalih tina BPK rata-rata $ 0.30 dugi ka $ 0.31. BPK rata-rata Amazon saéstuna naék rada taun kamari, mimitian ti $ 0.33 dina Q4 2011 sareng ningkat janten $ 0.41 dina Q4 2012. Anu urang tingali di dieu nyaéta rata-rata BPK Google nyaéta 32.5% langkung mirah tibatan Amazon dina Q4 2012. Juara BPK: Google Balanja.

kacindekan

Sedengkeun kanyataanna nyaéta kuring henteu acan ningali métrik penting sanésna sapertos biaya penjualan (COS), pendapatan, sareng réspésipitas mesin, Google Shopping masih kénéh gagah di dieu. Dina laporan lengkep (bakal dileupaskeun dina Blog Strategi BPK minggu hareup), Google parantos ngencarkeun dirina salaku CSE perdana dina Q4 sanaos janten mesin anu mayar paling ngora.

Naon ieu hartosna pikeun pangecér? Strategi usum balanja liburan anjeun, anu anjeun kedah siapkeun ayeuna, kedah fokus dina bagian ageung kana Google Balanja kusabab éta pesaing anu serius sareng tukang ngasilkeun artos nalika liburan.

2 Komentar

  1. 1

    Sanaos iklan Google balanja langkung saé sareng narik perhatian kuring, kuring gaduh akun Amazon didirikeun sareng hargana umumna langkung mirah (9 kali kaluar tina 10 kanggo anu kuring mésér) .. 2 klik sareng éta dina surat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.