Mangpaat Ngalakukeun Karya Amal

nyegerkeun logo

nyegerkeun logoSababaraha urang ngaji jalan anu sanés nalika dipenta pikeun ngalakukeun padamelan amal. Teu aya anu hoyong nyéépkeun siang, dinten, atanapi akhir minggu jauh tina rutinitas sapopoéna. Aranjeunna sibuk teuing, atanapi ngan ukur teu hoyong bakti waktos pikeun hal anu henteu nguntungkeun aranjeunna ku sababaraha cara. Ngan kusabab anjeun teu dibayar kanggo padamelan anu anjeun laksanakeun, henteu hartosna henteu aya manpaatna.

Sababaraha akhir minggu kamari, kuring nyéépkeun 48 jam, sareng sakumpulan batur, ngawangun halaman wéb anu fungsina lengkep pikeun organisasi nirlaba. Acara ieu disebat Refresh Weekend sareng dikoordinir ku Justin Harter. Akhir minggu éta, opat badan amal anu béda dipasihkeun halaman wéb anu saé pisan anu diperyogikeun masing-masing organisasi.

Sanaos kuring henteu dibayar kanggo 48 jam éta, ieu kumaha kuring kauntungan tina acara:

  • Uber Jaringan - Kuring patepung seueur pamekar, desainer, sareng videografer dina Refresh Weekend. Masing-masing di antara aranjeunna ngagaduhan katerampilan unik anu aranjeunna bawa kana méja. Sadayana ayeuna sareng relevan dina industri anu kuring damel. Henteu ngan ukur kuring nguping jalma-jalma ieu nyarioskeun perkawis naon anu dilakukeun pikeun kahirupan, tapi kuring tiasa ningali éta ngalaksanakeun paguneman. Ayeuna kuring gaduh jaminan yén jalma-jalma ieu terang naon anu aranjeunna laksanakeun. Mangpaat ieu nyalira teu tiasa digentoskeun.
  • Kickback - Iraha waé amal ageung lumangsung, biasana aya siaran pers atanapi pengumuman tina sababaraha jenis. Dina hiji waktos, nami anjeun dikenal sareng padamelan anjeun dipamerkeun. Bagéan anu pangsaéna ngeunaan kickback ti amal éta sigana bakal datang ti pemirsa anu anjeun henteu tiasa ngahontal sateuacanna. Ku milih pikeun ngabantosan amal, anjeun tiasa janten pemirsa kana jaringan amal.
  • Éta Ngan Raos Saé - Kuring ngagaduhan perasaan anu leres pisan nalika kuring ngabantosan batur anu leres-leres pantes. Abdi mendakan perasaan ieu sesah ditingali. Éta langkung saé tibatan nonton anu dipikacinta anjeun muka kado anu anjeun ngagaleuh nalika Natal énjing. Hayu urang nyanghareupan éta. Dunya bakal langkung karasa tanpa amal sareng masihan. Anjeun panginten henteu kéngingkeun gajih kanggo padamelan anjeun, tapi masih aya manpaat anu tiasa dicandak tina ngalakukeun éta.

3 Komentar

  1. 1

    Sapinuhna satuju, Stephen, sareng kuring leres-leres bangga yén anjeun mangrupikeun bagian tina DK New Media sareng ngabantosan proyek sapertos kieu. Abdi nambihan yén aya kasempetan bisnis anu saé sareng badan amal - pamimpin bisnis sering nyambung sareng perusahaan anu aranjeunna terang yén amal.

  2. 2

    Kuring saéstuna ngiringan tilu kali damel padamelan sukarela ka sababaraha badan amal anu kuring henteu hoyong nyebatkeun nami-nami na. Rarasaanna biasa waé sareng lumayan nyugemakeun. Teu aya artos didinya sareng anjeun henteu kedah ngarep-ngarep heula. Anu penting anjeun tiasa ilubiung kumargi henteu sadayana tiasa ngalakukeun éta sareng tiasa ngahargaan éta. Upami anjeun hoyong langkung produktif pikeun batur naha henteu nyéépkeun waktos pikeun ngalakukeun padamelan amal.

    Cassie Lopez
    Sumbangan Mobil
    Roda Pikeun Kahayang

  3. 3

    Kuring saéstuna ngiringan tilu kali damel padamelan sukarela ka sababaraha badan amal anu kuring henteu hoyong nyebatkeun nami-nami na. Rarasaanna biasa waé sareng lumayan nyugemakeun. Teu aya artos didinya sareng anjeun henteu kedah ngarep-ngarep heula. Anu penting anjeun tiasa ilubiung kumargi henteu sadayana tiasa ngalakukeun éta sareng tiasa ngahargaan éta. Upami anjeun hoyong langkung produktif pikeun batur naha henteu nyéépkeun waktos pikeun ngalakukeun padamelan amal.

    Cassie Lopez
    Sumbangan Mobil
    Roda Pikeun Kahayang

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.