Strategi akuisisi Pelanggan Pangsaéna Online

akuisisi customer

Naha anjeun resep atanapi henteu, unggal bisnis ngagaduhan panto anu muter ku para pelanggan anu datang sareng badé angkat. Urang sadayana tiasa ngalakukeun hal-hal anu ningkatkeun ingetan sareng ngirangan biaya tambihan sareng upaya anu aya hubunganana sareng milarian palanggan énggal, tapi palanggan lami bakal tetep angkat ku alesan di luar kendali urang.

ELIV8 parantos mendesain anu sanés anu luar biasa infographic kalayan 7 strategi akuisisi beredar pikeun mastikeun strategi pamasaran online anjeun operasi kalayan épisiénsi puncak.

  1. Pilarian organik masih masalah. Ngagunakeun strategi eusi anu épéktip sareng ngaoptimalkeun platform sareng kontén anjeun tiasa ngajalankeun patalimarga anyar. Nyatana, 80% jalma teu malire iklan mayar malahan fokus kana hasil organik sareng 75% jalma henteu pernah ngagulung ka halaman mimiti hasil pamilarian.
  2. Otoritas Sculpting - Nyiptakeun sareng ngamajukeun kontén anu kéngingkeun backlinks tina situs otoritas, eusi sareng halaman wéb anjeun bakal nampi rangking mesin pencari anu langkung luhur sareng mendakan pangunjung tina situs anu aya hubunganana sareng anjeun. Patung otoritas tiasa ningkatkeun milarian organik 250% ka halaman anu anjeun pikahoyong.
  3. Marketing Influencer - Kalibetkeun influencer anu parantos gaduh pemirsa anu anjeun pikahoyong, teras ngungkit éta pamiarsa pikeun ngawangun anjeun, anjeun tiasa kéngingkeun palanggan énggal kalayan kecepatan kilat. Rata-rata, pamasaran influencer ningali mulang 6-ka-1 dina investasi.
  4. Rujukan 2-Sisi - Kanggo kaseueuran bisnis, 65% bisnis anyar asalna tina rujukan pelanggan. Rujukan 2-sisi nyaéta dimana duanana anu ngarujuk sobatna kénging diganjar pikeun miluan. Jalma-jalma 4X langkung condong mésér nalika dirujuk ku sobat.
  5. Eusi Pokus Penjualan - 61% jalma nyarios yén aranjeunna langkung condong mésér tina mérek anu nganteurkeun kontén. Nalika anjeun nyiptakeun infographics, whitepaper, sareng video anu ngamankeun pangunjung kana panggilan-to-action, anjeun bakal ningkatkeun penjualan.
  6. surélék Marketing - Unggal $ 1 anu dibalanjakeun dina email gaduh artos rata-rata $ 44 Métingkeun prosés asuhan kalungguhan anjeun ku email anu ditujukeun pikeun nguatkeun hasil akuisisi anjeun. Otomatisasi pamasaran tiasa ningkatkeun pendapatan 10% dina ngan 6-9 sasih
  7. Analytics - 50% usaha sesah pikeun atribut pamasaran langsung kana hasil pendapatan. Identipikasi saluran konvérsi luhur anjeun ngagunakeun analytics. Henteu cekap usaha nekenkeun pentingna ngukur ROI pamasaran.

Strategi akuisisi Palanggan Online

One comment

  1. 1

    Brilliantly ngajelaskeun 7 strategi marketing pangalusna pikeun akuisisi customer gancang, ieu pasti bakal mantuan bisnis kuring tumuwuh éféktif. Hatur nuhun pikeun babagi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.