Blog Pemasaran Pangalusna!

Blog Marketing PangsaénaAya sababaraha blog pamasaran anu hébat di luar sana, tapi kuring hoyong yakin yén anu kami sasarengan mangrupikeun tulisan anu pangsaéna dina unggal topik. Naha urang pangsaéna? Mustahil pikeun ngabantah, leres henteu? Pasti - urang tiasa ngamangpaatkeun sababaraha palanggan, pengikut, pameget sareng resep pikeun nyobian nangtoskeun ... tapi éta sanés indikator pangalusna, éta mangrupikeun indikator tina paporit or nu pang populerna.

Nyatakeun yén perusahaan, produk atanapi jasa anjeun anu pangsaéna tiasa janten salah sahiji taktik promosi anu paling ageung pikeun sababaraha alesan:

  • Jalma percanten. Jalma bakal masihan anjeun kauntungan mamang sareng bakal hayang percaya naon anu anjeun carioskeun leres. Politikus diajar ieu ti baheula… nyarioskeun naon anu hoyong didangukeun ku pamilih, teras ngalakukeun naon waé anu anjeun pikahoyong nalika anjeun angkat ka kantor.
  • Mangrupikeun ramalan anu minuhan diri. Nyarios yén anjeun anu pangsaéna bakal janten kanyataan nalika anjeun percanten. Anjeun ngawitan tahan diri kana standar anu langkung luhur sareng salawasna mastikeun yén anjeun menonjol diantara pesaing.
  • Éta nempatkeun persaingan dina pertahanan. Nalika anjeun teras-terasan nguntungkeun janten anu pangsaéna, persaingan anjeun tetep nyobian ngabuktikeun yén aranjeunna leres-leres henteu di tempat kadua.

Kuring ditanya minggu ieu naha naha ieu taktik nipu. Kuring henteu ngadukung tipu daya sareng kuring nganggap hina politik sapertos biasana. Sabalikna, kuring ngadorong jalma sareng perusahaan pikeun memasarkan dirina salaku anu pangsaéna - sareng nganteurkeun ekspektasi éta.

Conto anu hadé tina ieu nyaéta grup Make Money Online tina pemasar online. Aranjeunna henteu ngan ukur ngamajukeun situs sareng sumberna salaku anu pangsaéna, aranjeunna ogé nanem modal pisan pikeun nyiptakeun persona anu sipatna jalma paling suksés online. (Sacara pribadi, kuring pikir pamasaran aranjeunna langkung saé tibatan hasil dina investasi jasa aranjeunna ... tapi éta ngan ukur pamanggih kuring.)

Naon anu ngahambat anjeun tina ngagunakeun taktik ieu? Nangtoskeun naon anu anjeun saé pikeun mimiti ngamajukeun ayeuna.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.