Catetan Pangsaéna Anu Kuring Tiheula nampi dina Blog Kuring

Imut sareng surakBlog abdi parantos ngukut sakedik perhatian dina sababaraha bulan terakhir sareng jalma-jalma parantos bageur teuing dina koméntarna. Kanyataan yén jalma nyéépkeun waktos kanggo mayar pujian atanapi hatur nuhun pisan. Éta leres-leres ngadorong kuring pikeun nyobian nempatkeun langkung seueur usaha kana unggal postingan. Kuring gaduh sababaraha koméntar anu hébat ti saprak ngamimitian blog, tapi kuring kedah ngabagi serat ieu sareng anjeun. Éta leres-leres damel dinten abdi! Éta ogé mangrupikeun bukti kumaha pangaruh anu tiasa dipiboga ku blog. Sateuacan catetan ieu, kuring bahkan henteu terang yén Mitch mangrupikeun anu maca ... parios catetan na:

Douglas,

Abdi anu lami maca sareng palanggan blog anjeun. Abdi hoyong némbak e-mail ka anjeun pikeun masihan anjeun terang naon anu kuring lakukeun.

Kuring sareng réréncangan, duanana mahasiswa undergrad di Universitas McGill di Montréal, Kanada, nembé ngaluncurkeun perusahaan dukungan palanggan online énggal. Kami nganggo seueur ajaran ti blog anjeun dina ngembangkeun perusahaan anyar kami ieu.

Parusahaan urang disebut ClixConnect sareng nawiskeun jasa anu inovatif pisan pikeun nyayogikeun dukungan pelanggan online. Anu urang lakukeun dina dasarna nawiskeun jasa live-chat outsourcing pikeun halaman wéb jalma (nganggo tombol live-chat sakedik anu anjeun tingali dina halaman wéb). Pamilik halaman wéb tiasa ngaréspon patarosan obrolan nalika aranjeunna sayogi, sareng nalika aranjeunna henteu sayogi, batur ti pusat telepon kami bakal ngabales patarosan atas nama aranjeunna, 24/7/365.

Éta satengah inovasi. Komponén anu paling inovatif tina ClixConnect nyaéta kami ogé ngagaduhan téknologi anyar dina parangkat lunak kami anu ngamungkinkeun saran obrolan otomatis pikeun palanggan, dumasar kana produk anu aranjeunna tingali. Janten saur batur ningali kaos oblong beureum dina halaman wéb, jandéla obrolan otomatis tiasa némbongan nyarankeun sapasang calana biru pikeun aranjeunna.

Kami nyéépkeun sakitar 6 bulan kanggo ngarencanakeun ieu, sareng damel sareng jalma-jalma di Kanada, AS, Romania sareng Pakistan pikeun ngalancarkeunana.

Kuring ngan ukur hoyong ngabéjaan yén wawasan ngeunaan Martech Zone parantos leres-leres ngabantosan urang dugi ka ayeuna, sareng urang leres-leres ngahargaan éta.

Nuhun deui Douglas!

Mitch Cohen

Mitchell Cohen
Universitas McGill BCom 2008

Abdi leres-leres pujian! Naon surat endah pisan. Abdi teu tiasa nyebatkeun sabaraha artos maca kuring éta catetan. Pangalusna tuah sareng Clixconnect, Mitch! Kuring badé mariksa aplikasi anjeun sareng bakal teras narékahan pikeun masihan anjeun eusi anu ngabantosan!

7 Komentar

  1. 1

    Éta pisan keren, utamana datang ti murid. 18 sababaraha bulan kapengker salah sahiji karyawan abdi angkat ka Pascasarjana di Éropa. Anjeunna ngadatangan 4 minggu ka tukang sareng nyarios ka kuring yén PR sareng metodologi bisnis strategis anu kuring parantos dibagikeun sareng anjeunna dina padamelan di dieu, parantos masihan anjeunna kauntungan anu kuat, kompetitif diantara peers na. Waktu éta, manéhna teu boga pamanggih.

    Kuring kalintang ngagentos sabab anjeunna lalaki anu saé sareng anjeunna bakal ngalakukeun seueur hal anu hébat dina hirupna.

    Kuring yakin aya loba batur kaluar aya kawas Mitch anu geus empowered ku karya anjeun.

    • 2

      Hatur nuhun Neil… koméntar sareng surat sapertos kieu pasti langkung mereun tibatan bonus naon waé. Éta leres-leres karasaeun maca ieu.

      Seueur blog kuring diwangun dina koméntar, janten kuring yakin yén éta mangrupikeun catetan anu urang sadayana tiasa ngaraosan!

  2. 3

    Interaksi anu kuring kéngingkeun tina nampi koméntar mangrupikeun bagian anu paling pikaresepeun pikeun nyerat blog kuring, sareng éta ngabantosan kuring narékahan pikeun eusi anu langkung saé sareng langkung saé.

    Ieu carita hébat Doug, jeung produk aranjeunna geus datang nepi ka mangrupakeun ide nu hebat, malah kuring bisa mikir ngeunaan ngagunakeun eta dina mangsa nu bakal datang.

    Kuring pasti parantos nganggo seueur saran anjeun dina blog kuring sareng ayeuna caket kana 200 pamiarsa (sanggeus ukur sababaraha bulan) dina feedburner, sareng éta sabagéan kusabab anjeun.

    Teruskeun pagawéan anu saé,

    Nick

  3. 5

    Kuring nyaho yén anjeun ngarasa éndah! Koméntar sapertos kitu sok ngajantenkeun anjeun ngarasa istimewa.

    Kuring gaduh jumlah anu ageung lurkers dina blog kuring seueur di antarana ngirim email ka kuring ti waktos ka waktos sareng aya kalana aranjeunna kaluar sareng
    "Nyarios" dina waktos koméntarna gaduh dampak anu langkung ageung pikeun kuring tibatan pamiarsa biasa kuring ngan saukur kusabab éta teu kaduga. 🙂

    Kuring nembé mendakan halaman wéb anjeun sakitar dua puluh menit ka pengker. Kuring geus maca ngaliwatan sababaraha tulisan anjeun geus sarta Kuring geus bookmarked / numbu ka anjeun sangkan kuring bisa datang deui lamun kuring boga leuwih waktos.

    Kuring geus serius pamikiran ngeunaan nyandak blog abdi ka tingkat salajengna jeung informasi tina situs web, kayaning milik anjeun, pasti bakal mantuan kuring dina ngarobah impian kuring jadi kanyataan.

    Abdi parantos ngeblog langkung ti dua taun, tapi tujuan kuring, dina sababaraha bulan kapengker robih.

    • 6

      Hatur nuhun Momma Vegan! Kuring bakal mariksa situs anjeun ogé. Abdi sanés Vegan, tapi kuring hormat anu luar biasa pikeun dedikasi anu diperyogikeun. Sareng tangtos anjeun Ibu, padamelan anu paling hese! Abdi bapa tunggal janten abdi nyobian (sareng gagal) ngagem duanana topi.

      Pasihan terang upami abdi tiasa ngabantosan anjeun naon waé!

  4. 7

    Hatur nuhun Douglas,

    Kuring pasti bakal naroskeun patarosan. Dina titik ieu kuring henteu terang naon anu kedah ditaroskeun! Marketing, pikeun blog abdi, masih pisan anyar pikeun kuring. Kuring ngadangukeun, maca, sareng diajar.

    Abdi ibu tunggal sareng enya kuring terang naon anu anjeun maksudkeun pikeun nganggo dua topi. 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.