Anu Ngarecah

Screen Shot 2014 10 18 at PMN 10.23.04

Kumaha upami urang kencan sareng jalma sapertos urang dipasarkeun ka aranjeunna? Éta panginten sapertos kieu ...

Tip hat ka Mack dina blog The Viral Garden.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Phantastic, kampanye inovatif. Ti MICROSOFT!

    Jeung pisan metot ningali format anyar - internét wungkul, nu hartina anjeun bisa ngabejaan carita panjang tanpa pinalti di ongkos.

    Resep pisan.

    Microsoft parantos janten sakedik langkung jahat 😉

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.