Wabah COVID-19: Pangaruh Pariwara sareng Pamasaran

Iklan Google sareng Facebook

Éta penting pisan pikeun damel sareng agénsi anu aya di luhur apdet pamasaran penting sepanjang waktos. Kusabab unggal bisnis kapaksa ngadamel parobihan kusabab kaayaan dunya anu ayeuna sareng kasehatan sareng kasalametan COVID-19, éta hartosna nyayogikeun téknologi anu cukup pikeun tanaga kerja jauh, ngalih kana jasa kontak enol nalika dimungkinkeun, sareng nguatkeun kendali kana biaya bisnis.

Dimana méakkeun dolar pamasaran penting pisan dina waktos-waktos ieu. Usaha ogé kedah kreatif pikeun tetep relevan sareng teras nawiskeun produk sareng jasa anu manpaat. Séhat sareng aman, supados henteu ngalaan langkung seueur jalmi sareng ngirangan panyebaran virus, parantos gancang janten paménta anyar. Aya sababaraha poin anu urang tingali ngeunaan sumber anu sayogi.   

Pembaruan Penting pikeun Akun Google Ads

Aya kiridit iklan pikeun Google Ads usaha alit sareng sedeng sakedap deui! Google parantos nyarios yén aranjeunna badé ngabantosan sababaraha biaya pikeun usaha alit sareng sedeng (SMB) pikeun komunikasi sareng para nasabah salami waktos anu sesah ieu. Éta sababna aranjeunna masihan SMBs kami di sakumna $ 340 juta dina kiridit iklan, anu tiasa dianggo iraha waé dugi ka akhir taun 2020 di platform Google Ads kami. Ieu mangrupikeun lega sakedik pikeun bisnis-bisnis anu parantos pamasaran ka pamirsa anu tiis sareng Google Ads. SMBs anu parantos janten pangiklan aktip ti mimiti 2019 bakal ningali béwara kiridit némbongan dina akun Google Ads-na dina sababaraha bulan ka payun.

Catetan: Pangiklan anu nampi kiridit iklan bakal dibéjaan.

Google dina prosés ngawangun kiridit khusus ieu kana akun Google Ads, ku sabab éta béwara moal ditingalikeun langsung. Gawe sareng tim pamasaran digital anjeun pikeun lalajo kiridit ieu sareng mimitian nyusun strategi ayeuna ku cara anu pangsaéna pikeun ngagunakeunana!

Ogé, lian ti pamasaran gratis ti Google atanapi perdebatan umur naha ngalakukeun iklan Google atanapi iklan Facebook urang bakal nunjukkeun yén jalma ngalih kana iklan Facebook salami waktos ieu. 

Usaha anu Ngoncrang kana Iklan Facebook

Kusabab urang sadayana cicing di bumi, langkung seueur jalma nyéépkeun waktos dina média sosial janten teu janten masalah yén bisnis hoyong dipasar langkung seueur. Kalayan 2.5 milyar propil dina Facebook, ngahususkeun atanapi ngalegaan pamirsa iklan Facebook saluyu bakal ngahasilkeun jangkauan anu langkung luhur. Seueur usaha anu milari jasa pasar anu aranjeunna boh henteu nawiskeun sateuacanna atanapi ngantep konsumén terang ngeunaan parobihan prosedur na. Iklan Facebook mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngajalankeun konsumén. 

Bahkan aya reureuh dina malah meunang iklan Facebook disatujuan!

Iklan Facebook COVID-19 Reureuh

Omnichannel Marketing Sésa Pendekatan Pangsaéna

Ngajalankeun iklan pamasaran digital nyalira henteu pernah mangrupikeun jalan kaluar. Salaku conto, seueur usaha parantos ningkatkeun usaha pamasaran email sareng nalika komunikasi mangrupikeun konci, kade ulah nyobian sering 'ngical' teuing atanapi résiko janten kontraproduktif sareng kaleungitan pemirsa anjeun. Pikeun épéktasi pamasaran email, kedah aya strategi berlapis sareng sora aktip pikeun kéngingkeun palanggan énggal. Prak-prakan pangsaéna bakal ngagaduhan rencana umum pikeun aktip ngalaksanakeun sareng ngawaskeun sababaraha saluran pamasaran. 

Teu aya hiji-ukuran-pas-sadaya solusi pikeun pamasaran digital. Éta hartosna éta khusus pikeun sababaraha faktor sapertos industri, lokasi, pemirsa, sareng waktos. Omnichannel pamasaran bakal salawasna janten pendekatan pamasaran anu paling séhat sabab masihan gambaran anu langkung ageung nalika ngeunaan hasil. Nyukcruk data tina sadaya saluran sakumaha akurat sareng ngarti yén data bakal ngawangun kaputusan bisnis anu aya hubunganana sareng méakkeun pamasaran digital.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.