Alat-alat sareng Aplikasi anu Ngajaga Kuring dina Usaha

Depositphotos 2580670 asli

Genep bulan ka tukang nangtang nalika kuring ngamimitian bisnis kuring sorangan. Tantangan pangbadagna nyaéta arus kas… anjeun gancang terang yén sanaos anjeun damel atos, artos henteu kedah ngalir dina panto. Hasilna, kuring lumpat langsing sareng jahat. Kuring bahkan henteu acan leres-leres balanja ruang kantor dina waktos ieu.

Teu sangka kuring bakal ngabagi alat tina perdagangan kuring. Kuring teu boga nanaon anu istiméwa sareng leres-leres dianggo ngajaga biaya sakumaha murah-gancangna.

  • Macbookpro - Kuring henteu gaduh anu pangénggalna, tapi ieu pasti mesin kuring. Kuring miharep kuring gaduh modél anu langkung énggal, tapi kuring ngaluarkeun biaya sakedap. Mac kuring ngajalankeun Leopard kalayan cemerlang tapi ngahubungkeun monitor kadua anu ageung sareng lirénna liren. Ieu bakal janten biaya panggedéna abdi di 2010 nalika kuring ningali pamutahiran.
  • Ari tambahan pikeun MacBookPro kuring - unggal laptop kedah ngagaduhan sahenteuna 2 kabel ... hiji kanggo angkat di tempat damel sareng hiji kanggo nyimpen dina kantong anjeun! Mangsa!
  • Western Digital 250Gb USB Drive - ieu mangrupikeun panyimpenan utami kuring pikeun data klien, anu kuring ogé nyadangkeun online. Abdi ogé resep kéngingkeun a Kapsul Waktu pikeun kantor bumi.
  • Blackberry 8330 - hatur nuhun ka Adam pikeun nyarankeun telepon ieu. Satengah otak kuring aya dina telepon ieu. Éta disinkronkeun sareng Google Aplikasi, gaduh kaméra, Evernote, Twitter, Facebook komo Foursquare ayeuna aya.
  • Flip Mino HD - kéngingkeun klip pidéo mangrupikeun tantangan pikeun saurang lalaki anu nyerat seueur, tapi ieu mangrupikeun kaméra HD pamungkas pikeun padamelan! Digabungkeun sareng iMovie jeung Camtasia pikeun Mac - nyieun pilem moal gampang.
  • Mikropon Snowflake Biru - Kuring parantos ngarékam sababaraha presentasi sareng rékaman audio nganggo mic ieu sareng éta hebat. Jauh langkung saé tibatan mikropon laptop standar!
  • Sony Earbuds - digabungkeun sareng Pandora urang widget desktop (jasa mayar), anjeun ngan saukur henteu lepat sareng ieu. Aranjeunna ngabatalkeun sadayana.
  • Ogio tas kurir ti eBags. Kantong ieu (modél Hip Hop) teu saé pisan ... genep sasih diséréd, dialungkeun, sareng diteunggeulan sareng éta katingalina anyar pisan. Kuring miharep éta taktak tali éta swivels, sanajan.
  • iPod Toél - Kuring masih tiasa maén sareng sadayana aplikasi, dulur-dulur. Kuring tiasa masihan anu ieu ka murangkalih sareng kéngingkeun modél anyar, sanaos… tagihan ngawartosan kuring yén anu énggal ngagaduhan mikropon diwangun!
  • Tégéran buku - Sadayana invoice klien kuring lumangsung sareng Freshbooks. Kuring ayeuna gaduh 2 rerencangan sanés anu nganggo éta ... éta mangrupikeun Parangkat Lunak anu luar biasa salaku solusi Layanan pikeun ngatur klien anjeun.
  • Dropbox - Sajauh ieu, ieu mangrupikeun cadangan online sareng sistem manajemen file anu pangsaéna anu kuring anggo. Éta kalebet langsung sareng OSX sareng Windows pikeun kesederhanaan sered sareng teundeun. Abdi gaduh sapuluh réréncangan anu nganggo éta sareng kami mindahkeun file klien ageung sareng mudik kalayan gampang.
  • Aplikasi Google pikeun Surat - sesa aplikasi lumayan ngabandungan dibandingkeun sareng Office (punten Google), tapi Google Apps hargana $ 50 / yn pricetag kanggo email bisnis. Kamampuh kuring pikeun nyingkronkeun sareng ngatur sababaraha aplikasi email sareng almenak hebat pisan.

My Panerapan # 1 taun 2009 nyaéta, tanpa ragu, Tungle. Kuring nembé pendak sareng batur dinten anu sanés anu nyarioskeun sabaraha kali aranjeunna dina telepon sareng dina email nyobian ngajadwalkeun janji. Tungle ngajantenkeun saderhana saderhana. Éta disingkronkeun kalayan gampang sareng almenak Google ogé - janten iraha waé kuring ngagaduhan kasalahan ngajadwalkeun - biasana mah kuring henteu ngarékam leres-leres.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.