Évolusi Jaringan Sosial - Jaringan kipas Colts

Jaringan Colts
Sobat dalit kuring, Pat Coyle geus mérek deui blog -na pikeun Sports Marketing 2.0 sareng ayeuna nyerat ngeunaan épolusi jaringan Colts Fan. Ieu teh Badai Sampurna (ku cara anu saé)… panonton satia anu tawanan (anu henteu tiasa dipaling), toko online pikeun aranjeunna ngabagi kasatiaan sareng cinta aranjeunna pikeun tim anu hébat, sareng téknologi pikeun ngajantenkeunana. Pat ogé ahli pangarang kecap sahingga blogna ngahibur pisan. Narasi na ngeunaan peluncuran ieu mangrupikeun hal anu anjeun henteu kedah sono!

Ieu gambar tina Colts Fan Network (anu anyar ditulis ngeunaan jam Mashable).
Screenshot Jaringan Colts

Usaha ieu mangrupikeun win-win-win pikeun Colts. Indianapolis Colts mangrupikeun "Tim Amérika", tim anu paling seueur penggemarna di nagara éta. Unggal bagian tina tim luar biasa - Jim Irsay parantos janten milikna anu hébat, mendakan bakat anu pangsaéna di nagara éta sareng ngamungkinkeun aranjeunna dianggo. "Bill Polian nyaéta Présidén tim Indianapolis Colts NFL. Anjeunna parantos meunang penghargaan NFL's Executive of the Year 5 kali (1988, 1991, 1995, 1996, sareng 1999). Polian mangrupikeun Umum Manajer tagihan Buffalo ti taun 1986 - 1993, ngawangun hiji tim anu ilubiung dina opat lempeng Super Saeful (anjeunna aya diantarana 3 diantarana). Polian mangrupikeun General Manager ekspansi Carolina Panthers dugi ka ngalih ka Colts di 1997. ” - Wikipedia.

Tony Dungy nyaéta Palatih Colts. Palatih Dungy mangrupikeun palatih sareng jalma anu luar biasa. "Dungy mangrupikeun urang Kristen anu taat sareng dina hiji waktos dina karir asah na dianggap ninggali maén bal pikeun menteri panjara. Sepanjang karirna, anjeunna tetep aub sareng organisasi palayanan masarakat. " - Wikipedia.

Sareng tangtosna pamaén anu ngalaksanakeunna… Payton Manning, Jeff Saturday, Marvin Harrison, Dwight Freeney, Cato June… leres-leres sanés saurang pamaén anu menonjol (sanaos pers pers nyéépkeun waktos pisan dina Payton). Éta saéstuna mangrupikeun hiji tim tibatan sakumpulan bintang egosentris anu nyobian saling béda-béda. Tim ieu ogé dipikahormat, anjeun jarang mendakan pamaén Colts dina berita naon waé anu saé tibatan anu saé ... jarang dina olahraga profesional. Pariksa bagian Komunitas di Colts.com pikeun ningali sabaraha anu dilakukeun ku Colts pikeun masarakat. Enéng ditingali. Di dieu di Indy, klub NBA kami nembé waé aub dina éraan anu sanés ... janten Colts nu pusat perhatian sareng hormat. Kami yakin!

Latar Pat salaku Guru Pemasaran cocog pisan pikeun mingpin ieu. Kuring resep damel sareng Pat sareng Darrin Gray dina perusahaan anu disebat Branddirect dimana kami ngajalankeun kampanye pamasaran sareng iklan pikeun sababaraha usaha di Indy (kalebet Colts). Nalika Colts nyebat Pat sepenuh waktu pikeun ngabantosan aranjeunna ngawangun hubungan anu langkung saé sareng para pameget sareng pemegang tiket-musim ... éta mangrupikeun kasempetan anjeunna henteu tiasa lolos! Kuring masih ngobrol sareng Pat unggal minggu sareng kami kalibet dina Indianapolis Book Club lokal dimana kami ngabahas sareng nerapkeun ideu tina buku bisnis pang anyarna sareng pangageungna di jalan. Kami ngagabung sareng sababaraha kapikiran luhur dina Pamasaran di dieu di Indianapolis sareng kuring parantos diajar seueur ngalangkungan jalma-jalma berbakat ieu.

Parios Olahraga Marketing 2.0 kanggo nonton épolusi Jaringan Sosial ieu. Éta bakal pikabungaheun!

3 Komentar

  1. 1

    Doug,
    Kuring geus salawasna admired kamampuhan anjeun dina pamasaran jeung téhnologi, tapi ayeuna kuring bisa ningali anjeun geus lasut nelepon anjeun. Anjeun kedah di PR pikeun kuring !!

    Hatur nuhun pikeun kecap anu saé sareng pikeun masihan terang ka jalma-jalma ngeunaan Colts Fan Network. Kami sibuk nyiapkeun situs pikeun diluncurkeun - Abdi henteu tiasa ngantosan ngamimitian ékspérimén!

    Hiji hal anu kuring kedah nunjukkeun, kumaha ogé. Colts tiasa gaduh basis kipas panggancangna ngembang diantara tim NFL, tapi urang henteu gaduh seueur fans, atanapi urang "Tim Amérika". Duanana bédana éta masih angkat ka Dallas Cowboys. Merek éta mimiti kéngingkeun kakuatan dina taun 1970-an sareng terus tahan.

    Abdi ngarepkeun yén hiji dinten ngalangkungan pamasaran sareng téknologi anu pinter - sareng dosis sauyunan pelanggan - urang tiasa leres-leres naék ka luhur.

  2. 2
  3. 3

    Éta pikaresepeun pikeun kuring yén kuring henteu acan ningali deui situs jejaring sosial olahraga sapanjang garis facebook jsb…Aya seueur situs hiburan anu sanés. Ayeuna kuring nuju damel di situs jejaring sosial pikeun Pecinta Pilem. Malah dileupaskeun kirang ti sabulan katukang. Dua mitra bisnis sareng kuring, kuring yakin parantos nyiptakeun situs anu kuat pisan anu ngamungkinkeun para pangguna tina segi rating ulasan pilem sareng anu paling penting daptar pilem luhur sorangan (sadayana tiasa disusun deui ku cara nyéred sareng ngagentos). Janten ngan sabulan atanapi langkung lami, kuring yakin urang bakal mendakan kasuksésan dina cara anu sami sareng jaringan ieu - tapi PR sareng kecap lisan mangrupikeun potongan anu paling penting. Alus katingal sarta kuring miharep ningali anjeun sakuliah dina filmcrave.com ogé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.