Évolusi Jaringan Sosial - Jaringan kipas Colts

Jaringan Colts
Sobat dalit kuring, Pat Coyle geus mérek deui blog -na pikeun Sports Marketing 2.0 sareng ayeuna nyerat ngeunaan épolusi jaringan Colts Fan. Ieu teh Badai Sampurna (ku cara anu saé)… panonton satia anu tawanan (anu henteu tiasa dipaling), toko online pikeun aranjeunna ngabagi kasatiaan sareng cinta aranjeunna pikeun tim anu hébat, sareng téknologi pikeun ngajantenkeunana. Pat ogé ahli pangarang kecap sahingga blogna ngahibur pisan. Narasi na ngeunaan peluncuran ieu mangrupikeun hal anu anjeun henteu kedah sono!

Ieu gambar tina Colts Fan Network (anu anyar ditulis ngeunaan jam Mashable).
Screenshot Jaringan Colts

Usaha ieu mangrupikeun win-win-win pikeun Colts. Indianapolis Colts mangrupikeun "Tim Amérika", tim anu paling seueur penggemarna di nagara éta. Unggal bagian tina tim luar biasa - Jim Irsay parantos janten milikna anu hébat, mendakan bakat anu pangsaéna di nagara éta sareng ngamungkinkeun aranjeunna dianggo. "Bill Polian nyaéta Présidén tim Indianapolis Colts NFL. Anjeunna parantos meunang penghargaan NFL's Executive of the Year 5 kali (1988, 1991, 1995, 1996, sareng 1999). Polian mangrupikeun Umum Manajer tagihan Buffalo ti taun 1986 - 1993, ngawangun hiji tim anu ilubiung dina opat lempeng Super Saeful (anjeunna aya diantarana 3 diantarana). Polian mangrupikeun General Manager ekspansi Carolina Panthers dugi ka ngalih ka Colts di 1997. ” - Wikipedia.

Tony Dungy nyaéta Palatih Colts. Palatih Dungy mangrupikeun palatih sareng jalma anu luar biasa. "Dungy mangrupikeun urang Kristen anu taat sareng dina hiji waktos dina karir asah na dianggap ninggali maén bal pikeun menteri panjara. Sepanjang karirna, anjeunna tetep aub sareng organisasi palayanan masarakat. " - Wikipedia.

Sareng tangtosna pamaén anu ngalaksanakeunna… Payton Manning, Jeff Saturday, Marvin Harrison, Dwight Freeney, Cato June… leres-leres sanés saurang pamaén anu menonjol (sanaos pers pers nyéépkeun waktos pisan dina Payton). Éta saéstuna mangrupikeun hiji tim tibatan sakumpulan bintang egosentris anu nyobian saling béda-béda. Tim ieu ogé dipikahormat, anjeun jarang mendakan pamaén Colts dina berita naon waé anu saé tibatan anu saé ... jarang dina olahraga profesional. Pariksa bagian Komunitas di Colts.com pikeun ningali sabaraha anu dilakukeun ku Colts pikeun masarakat. Enéng ditingali. Di dieu di Indy, klub NBA kami nembé waé aub dina éraan anu sanés ... janten Colts nu pusat perhatian sareng hormat. Kami yakin!

Latar Pat salaku Guru Pemasaran cocog pisan pikeun mingpin ieu. Kuring resep damel sareng Pat sareng Darrin Gray dina perusahaan anu disebat Brandirect dimana kami ngajalankeun kampanye pamasaran sareng iklan pikeun sababaraha usaha di Indy (kalebet Colts). Nalika Colts nyebat Pat sepenuh waktu pikeun ngabantosan aranjeunna ngawangun hubungan anu langkung saé sareng para pameget sareng pemegang tiket-musim ... éta mangrupikeun kasempetan anjeunna henteu tiasa lolos! Kuring masih ngobrol sareng Pat unggal minggu sareng kami kalibet dina Indianapolis Book Club lokal dimana kami ngabahas sareng nerapkeun ideu tina buku bisnis pang anyarna sareng pangageungna di jalan. Kami ngagabung sareng sababaraha kapikiran luhur dina Pamasaran di dieu di Indianapolis sareng kuring parantos diajar seueur ngalangkungan jalma-jalma berbakat ieu.

Parios Olahraga Marketing 2.0 kanggo nonton épolusi Jaringan Sosial ieu. Éta bakal pikabungaheun!

3 Komentar

  1. 1

    Doug,
    Kuring kantos kagum kana kamampuan anjeun dina pamasaran sareng téknologi, tapi ayeuna kuring tiasa ningali anjeun panginten sono kana telepon anjeun. Anjeun kedah dina PR pikeun kuring !!

    Hatur nuhun kana kecap anu saé sareng ngantepkeun jalma terang ngeunaan Colts Fan Network. Kami sibuk nyiapkeun situs kanggo diluncurkeun - kuring henteu sabar pikeun ngamimitian ékspériménna!

    Hiji hal anu kuring kedah nunjukkeun, kumaha. Colts mungkin gaduh basis kipas anu berkembang panggancangna diantara tim NFL, tapi kami henteu ngagaduhan seueur kipas, atanapi kami "Tim Amérika." Duanana bédana éta masih asup ka Cowboys Dallas. Merk éta mimiti ngagaduhan kakuatan dina taun 1970an sareng terus tahan.

    Harepan kuring nyaéta hiji dinten ngalangkungan palinter pamasaran sareng téknologi - sareng dosis anu saé tina kaakraban pelanggan - urang memang tiasa naék ka luhur.

  2. 2
  3. 3

    Matak kuring nyaéta kuring henteu ningali langkung seueur situs jejaring sosial olahraga dina garis facebook sareng sajabana… Aya seueur situs hiburan anu sanés. Ayeuna kuring nuju damel dina situs jejaring sosial kanggo Pecinta Pilem. Nyatana éta dileupaskeun kirang ti sabulan katukang. Dua mitra bisnis sareng kuring, kuring yakin parantos nyiptakeun situs anu mantap anu ngamungkinkeun pangguna pisan dina hal peringkat ulasan pilem sareng anu pangpentingna daptar pilem top sorangan (anu sadayana tiasa diatur deui ku cara nyeret sareng muterna). Kusabab ngan sabulan atanapi langkung sepuh, kuring yakin kami bakal mendakan kasuksésan dina cara anu sami sareng jaringan ieu - tapi PR sareng lisan nyaéta potongan anu paling penting. Katingal anu saé sareng kuring ngarepkeun anjeun bakal ningali anjeun ogé di filmcrave.com ogé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.