Téhnologi Pamasaran Anu Ageung Kantos

téknologi pamasaran
Desain datar: uteuk

Henteu, kuring teu boga nanaon pikeun ngajual anjeun. Sabalikna, kuring hoyong ngingetkeun anjeun ngeunaan bebeneran anu jero anu mungkin anjeun hilap: yén alat anu paling kuat pikeun pamasaran bisnis anjeun sacara éfisién nyaéta anu parantos anjeun kagungan. Éta mesin komputasi paling canggih di dunya - uteuk anjeun nyalira.

Nelepon pikeun leres-leres nganggo noggin anjeun nyalira anu ku urang kantos didangu. Éta anu dicarioskeun ku sepuh sareng guru ka murangkalih, naon anu diémpléksikeun ku manajer ka padamelna sareng naon anu ambek nasabah nyarios ka anu ngajualna. Janten kumaha peringatan lami kanggo THINK ngabantosan urang nganggo téknologi pamasaran? Pikeun ngajawab patarosan éta, urang kedah deui kana dasar.

Naon ari Marketing? Naon ari Teknologi?

sanajan Martech Zone dipinuhan ideu anu hadé pikeun ningkatkeun pamasaran online anjeun sareng produk anu saé pikeun ningkatkeun konvérsi, teu acan seueur teuing diskusi ngeunaan naon kecap "pamasaran" sareng "téknologi" saleresna maksudna. Nulis definisi anjeun sorangan mangrupikeun cara anu hadé pikeun mikir langkung jelas. Ieu anu kuring pikirkeun ngeunaan kecap ieu:

  • Marketing - Penyediaan inpormasi anu aya hubunganana ngeunaan produk, jasa sareng mérek anjeun ka pemirsa poténsial konsumén jeung ngabela.
  • teknologi - Penerapan élmu sareng logika kana prosés pikeun ngajalankeun perbaikan sistemik kana produktivitas.

Sapertos definisi naon waé, aya langkung seueur konsépna tibatan kecap-kecap éta. Tapi perhatoskeun kalimat anu kuring anggo: Pamasaran ngeunaan rezeki, padahal téknologi sadayana ngeunaan aplikasi. Éta hartosna pamasaran mangrupikeun hal anu anjeun kedah manggil, koral sareng bonéka ka tempat anu leres, dimana téknologi langkung seueur ngeunaan nempatkeun potongan-potongan.

Numutkeun kana definisi kuring sorangan, éta fokus tina pamasaran rada benten tibatan fokus téknologi. Urang kedah ngagunakeun pamasaran salaku cara pikeun ngahontal palanggan poténsial sareng pembela. Tapi téknologi kedah leres-leres ngahasilkeun paningkatan anu tiasa diukur ngalangkungan panggunaan sistem.

Nalika urang nempatkeun dua kecap éta babarengan, téknologi pamasaran kedah duanana difokuskeun ka pemirsa jeung sistematis. Ku pamikiran éta, seueur usaha bisnis urang janten fokus pisan. Ku ngan saukur nyatet kumaha ogé kagiatan urang cocog sareng definisi urang, urang tiasa nampi akal kunaon usaha téknologi pamasaran urang tiasa hasil atanapi gagal.

Sistem anu saé, pamirsa anu salah

Naha anjeun nyeken unggal kartu bisnis anu anjeun lebet kana database pamasaran email anjeun sareng ngawitan ngirimkeun aranjeunna pesen langsung? Upami kitu, éta hartosna anjeun ngagaduhan sistem anu hadé pikeun ngolah kartu nama. Tapi kuring yakin harga kabuka anjeun kirang sareng anjeun sering langganan. Éta sabab unggal kartu bisnis anjeun nampi meureun henteu ngagambarkeun pemirsa anu pas pikeun produk anjeun. Anjeun nganggo alat anu saé tapi pikeun jalma anu salah.

Hadirin anu leres, henteu aya sistem

Naha anjeun milarian telepon anu hadé sareng calon anu kuat tapi hilap nuturkeun? Anjeun kedah ngalakukeun pamasaran anu saé pikeun mendakan jalma-jalma, naha éta ngalangkungan jaringan, iklan atanapi sumber-sumber sanés. Tapi upami anjeun henteu rajin nelepon salajengna pikeun nutup perjanjian, anjeun henteu ngagaduhan sistem penjualan anu dipercaya. Anjog pangageungna di dunya henteu berharga upami anjeun henteu leres-leres nandatanganan kontrak.

Waktos kanggo Pop Kuis

Ieu sababaraha kagagalan dina téknologi pamasaran anu kuring alami dina minggu kamari. Gampang ditingali naha éta masalah. Tingali naha anjeun tiasa terang naon kagagalan anu nyababkeun masalah. (Pilih téks antara [resep ieu] pikeun jawaban.)

  • Anjeun nyebarkeun brosur pikeun acara nyarios payun, tapi henteu kalebet lokasi [kagagalan téknologi handap: anjeun peryogi daptar cek kanggo ngadamel selebaran]
  • Anjeun masihan kuring kartu bisnis pikeun perusahaan wéb nasional anjeun, tapi alamat email anjeun nganggo Hotmail [kagagalan pamasaran: anjeun pikir pemirsa henteu terang / paduli kana nami domain leres]
  • Hiji suratsora anjeun naroskeun dua patarosan: Naha kuring parantos nguping jasa anjeun? Atanapi, naha kuring parantos janten anggota anu gaduh patarosan? [kagagalan pamasaran: anjeun parantos ngagabungkeun dua pamirsa anu misah kana hiji pasar]
  • Dina acara jejaring, anjeun janji bakal ngirim kuring inpormasi engké dinten éta tapi henteu nyeratna. Abdi henteu kantos nguping ti anjeun. kagagalan téknologi: anjeun teu ngagaduhan pola dokuméntasi]

Albert Einstein dilaporkeun kantos nyarios yén "Masalah anu penting anu urang nyanghareupan henteu tiasa direngsekeun ku tingkat pamikiran anu sami anu nyiptakeun aranjeunna." Upami anjeun hoyong méréskeun masalah téknologi pamasaran anjeun, balikeun kana dasar pamikiran anu jelas. Peunteun definisi anjeun. Pikirkeun naon anu anjeun lakukeun anu salah sahingga anjeun tiasa ngamimitian ngalakukeun anu leres.

2 Komentar

  1. 1

    Sakali deui kuring satuju sareng Robby.

    Nalika kuring maca tulisan ieu, kuring biasana mikir kumaha kuring tiasa dianggo pikeun pasar, sareng sabalikna

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.