The Huff sareng Huffington

jelema artos

jelema artosUpami anjeun henteu kantos nguping, aya hiji Gugatan tindakan kelas $ 105 juta ngalawan Arianna Huffington pikeun ngajual ka AOL tapi henteu nyayogikeun bayaran pikeun blogger anu ngabantosan ngembangkeun Huffington Post janten komunitas blogging pembangkit listrik sapertos kitu. Kuring bakal ngalangkungan sindiran jalma beunghar anu beunghar ngahasilkeun saparapat milyar dolar tina tonggong batur (aduh!)… Sareng langsung kana intina.

Salaku jalma anu ngagaduhan langkung ti 50 blogger anu sacara berkala blog didieu di Martech Zone, Kuring sapinuhna satuju sareng blogger anu teu dibayar. Aranjeunna pantes santunan.

Martech Zone narik handap artos dina sponsor sareng pariwara, tapi kami tetep nginvestasikeun artos éta kana pamasaran, desain, sareng perluasan podcasting, email sareng video. Kami ogé terus ningkatkeun kagancangan situs sareng stabilitas. Janten… upami diitung sadayana, urang masih tetep rugi.

Sareng kuring leres-leres resep sapertos kitu sareng bakal tetep ngoperasikeun rugi salami eusi kami ningkat sareng kami teras-terasan mekarkeun pamiarsa urang. Teu aya panulis urang anu kantos nyarankeun kuring ngalakukeun anu béda. Kuring yakin aranjeunna ngahargaan sorotan sareng kasempetan nyerat sareng profesional pamasaran anu pangsaéna di planét.

Kitu cenah, sigana mah sesah teuing masalahna. Arianna Huffington sareng awak-awakna tiasa gampang dilaksanakeun analytics sareng ngaidentipikasi blogger anu nyetir nilai paling (ngalangkungan patalimarga) kana situs. Éta ogé tiasa ngembangkeun sababaraha analisis biaya penting dina pariwara, promosi, sareng inpormasi infrastruktur anu dilakukeun. Pamustunganana, kuring yakin yén postingan Huffington parantos kitu, anjeunna tiasa negosiasi potongan anu saé pikeun blogger anu nyayogikeun paling nilai.

Kitu cenah, Arianna ayeuna gaduh saparapat milyar dolar pikeun nanem modalkeun pertahanan anu hadé ... anu sigana henteu kedah ngalakukeun langkung ti ngan nunjuk kana istilah jasa anu diaku sadayana nalika daptar. Forbes satuju yén éta a longshot.

Kaleresan tangtosna, nyaéta aya no way gugatan bisa meunang. Upami éta leres, unggal anggota Facebook bakal ngahutang artos, unggal hasil mesin pencari di Google bakal ditanggung kanggo bayar per klik anu dibangkitkeun, sareng unggal tweet panginten tiasa sababaraha sen ka tweeter - ngusir sadaya perusahaan ieu kaluar tina bisnis. Henteu badé kajantenan. Kadang hirup teu adil - ieu mangrupikeun salah sahiji waktos.

Kuring ngadorong unggal bisnis pikeun turun tina ieu bebas platform sareng ngamimitian owning eusina sorangan. Upami anjeun cukup berbakat pikeun nulis eusi anu narik perhatian audién, naha di dunya anjeun bakal masihan éta ka batur sapertos Huffington? Entong kitu! Ngeruk sareng damel eusi anjeun nyalira kana pendapatan. Ngalakukeun tulisan tamu di ditu di dieu sareng tujuan pikeun nganteurkeun patalimarga éta kana situs anjeun. Éta sababna urang nuju kerja keras pikeun mésér jelas panulis urang dina épék atanapi sidebar.

Tangtosna, upami AOL hoyong mésér Martech Zone pikeun $ 250 juta (atanapi bahkan $ 25 juta), kuring bakal bagéa ngabagi dolar ku anu nyayogikeun paling nilai pikeun situs éta. Eusi henteu ngagaduhan nilai kecuali éta nganjang. Arianna Huffington kedah terang nilai yén sababaraha blogger na dibawa.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.