Pangaruh Adopsi sareng Parobihan

Abdi nuju maca Kevin Eikenberrybuku na, Kapamimpinan Anu Luar Biasa: Ngaleupaskeun Kamampuh Anjeun Kamampuh Hiji Kamampuan Dina hiji Waktos sareng bakal ngopi sareng Kevin énjing. Éta buku anu saé - sareng hiji bab leres-leres aya di bumi parobahan championing.

Kevin ngabahas parobihan anu jéntré pisan. Salah sahiji référénsi anu dianggo ku Kevin nyaéta buku 1962 ku Everett Rogers, Difusi Inovasi. Éta téori anu tahan uji waktos ... nyayogikeun wawasan kana kumaha urang ngadopsi téknologi. Ngarobihna sapertos kieu:

kategori.gif

Langkung langkung matak nyaéta nalika anjeun marios nyoko kana skala waktos. Ieu sababaraha conto nyoko kana inovasi:
sajarah-produk -.gif

Kitu cenah, kuring henteu yakin yén aya anu parantos ngabahas atanapi ngukur pangaruh bisnis tina adopsi. Salah sahiji potongan nasihat anu kuring nyayogikeun klien nyaéta, sakali metodologi dibuktikeun tapi henteu acan biasa, kasempetan pikeun pangaruh dina bisnis anjeun ageung. Sakumaha waktosna waktos sareng bisnis teras-terasan malire nyoko, aranjeunna kaleungitan poténsi pangaruh éta. Ieu bagan teoritis kuring:

karr-inovasi-téori.png

Kuring parantos ningali sakumaha perusahaan parantos lebet mimiti teuing dina inovasi anu teu acan kabuktosan sareng tilelepkeun sajumlah artos sareng investasi kana téknologi éta, kaleungitan seuseueurna. Salah sahiji conto modéren nyaéta komputasi awan. Pangembang mimiti sareng anu nganggo téknologi nyéépkeun jutaan sareng henteu nguntungkeun manpaatna; kumaha oge, aranjeunna lereskeun jalan pikeun ngabuktikeun téknologi. Sakali kabuktosan, komputasi awan ayeuna sacara signifikan kirang mahal sareng ngembang pesat dina nyoko na. Pangaruhna kana bisnis anu nganggo komputasi awan ayeuna ageung ... tapi sabab éta diadopsi sapanjang industri, éta moal janten kauntungan kompetitif - éta bakal janten mainstream.

Nalika anjeun marios campuran pamasaran anjeun sareng neraskeun pentingna eusi, blogging bisnis, optimisasi mesin pencari sareng média sosial ... anjeun kaleungitan kasempetan pikeun ngiringan mayoritas mimiti anu ngadopsi pikeun mangaruhan bisnis anjeun sacara signifikan. Anjeun tiasa teraskeun ngantosan - éta pasti tengtrem jalan kaluar. Nanging, tong héran nalika adopsi telat anjeun henteu gaduh sakedik atanapi teu aya pangaruhna kana bisnis anjeun. Nyatana, anjeun panginten kedah nyoko kantun tetep kompetitif di pasar.

Salaku pamasar sareng téknolog, kuring yakin éta penting pisan pikeun perusahaan teraskeun kalayan téknologi. Kuring henteu nyatakeun yén sadaya perusahaan kedah ngadopsi sareng ngadopsi mimiti. Anu ku kuring dikedalkeun nyaéta pikeun perusahaan pikeun mikawanoh kasempetan diadopsi dini sareng naon pangaruhna upami diterapkeun kana masalah sareng bisnisna. Unggal bisnis ngagaduhan tantangan sareng téknologi anu mekar tiasa janten solusi anu épéktip pikeun masalah éta.

Conto anu biasa: Upami anjeun bisnis anu berjuang sareng pamasaran inbound sareng kéngingkeun kalungguhan anu mumpuni ayeuna, adopsi mimiti sami sareng pamasaran mesin pencari, pamekaran kontén (blogging bisnis) sareng ngembangna eusi anjeun ka jaringan anu aya hubunganana (jejaring sosial). Ku nganut mimiti, anjeun tiasa ngamimitian luncat kana pesaing anjeun sareng kéngingkeun pangsa pasar. Upami anjeun ngantosan, anjeun bakal ngalaksanakeun ieu pikeun jaga-jaga dina waktos payun ... sareng waktos anjeun pikeun nguntungkeun parantos kalangkung.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.