Star Indianapolis Disidik-sidik saatos Pupusna Jurnalis Foto Mpozi Tolbert

Mpozi Tolbert
Pupusna tragis Mpozi Tolbert, 34 taun, ditalungtik ku pajabat Indiana State pikeun nangtoskeun naha aya palanggaran OSHA atanapi henteu.

Kuring henteu kantos pendak sareng Mr. Tolbert nalika damel di The Star, tapi aya dina lift sababaraha kali sareng raksasa lembut ieu. Abdi émut dreadlocks na bakal nyandak satengah lift! Sadayana ti rohangan berita bakal seuri teras nyarios salam nalika anjeunna aya di sekitar. Kuring kantos maca yén Mpozi dipikaterang leres-leres nyimpen katuangan sareng anjeunna pikeun tuang anu teu gaduh bumi. Upami anjeun milarian Internét anjeun tiasa ningali kumaha bakatna individu éta.

Detil anu pasti ngeunaan maotna Mpozi siga anu maénkeun dirina sorangan di blogosastika ruang berita. Ruth Holladay, tilas wartawan Star, parantos sering blogging ngeunaan pupusna Mpozi sareng kritis pisan ka The Star. Saatos pendak sareng seueur staf editorial senior di Star, kuring sacara pribadi tiasa nyarios yén kuring yakin sadayana sadayana kasedih ku pupusna Mr. Tolbert. Éta tiasa janten kritis pikeun organisasi Gannett sareng prosedur kaamanan, tapi saur kuring henteu wajar pikeun nyerang jalma-jalma anu hadé anu damel di dinya.

Sarat khusus pikeun karyawan pikeun nyauran kaamanan tibatan 911 mangrupikeun akar kontropérsi. Saatos ngalangkungan indoktrinasi karyawan The Star, kuring tiasa nyebatkeun yén ieu mangrupikeun aturan anu cukup kontroversial anu dibahas panjang. Akses kana lift ogé sigana janten masalah. Gedongna tos sepuh, janten ngan ukur 2 lift anu tiasa diaksés ku sadaya padamel - sareng duanana lumayan dikurung. Dina kaayaan ieu, katingalina panyalametkeun dialihkeun ka lift lawang pagawé, hal anu panginten tiasa dicukur sababaraha menit tina usaha aranjeunna pikeun nyalametkeun Mr. Tolbert.

Jalan anu mana waé, dunya kaleungitan saurang lalaki anu berbakat sareng pohara saé. Fotografer ngagaduhan kado khusus anu ngamungkinkeun urang ningali dunya tina panonna.

Tumbu:

  • Pasal Star Indianapolis
  • Galeri Poto Mpozi di IndyStar.com.
  • Pos Asalna Ruth Holladay
  • Ruth Holladay Bagian II
  • Panilitian OSHA
  • Pidéo dina carita
  • Ieu mangrupikeun peringatan sareng galéri anu dipasang ku réréncangan Mpozi
  • NPPA Pasal
  • sedih, Mpozi's MySpace
  • 8/18 - Monitor, publikasi National Association of Black Wartawan, parantos nyebarkeun laporan dinten ayeuna dina masalah na. Tingali tautan… http: //nabjconvention.org/2006/monitor/pdf/fri/NABJ81811.pdf

Ngiring belasungkawa ka kulawarga Mpozi, kabogoh, babaturan, sareng réncang damel ... kalebet sadaya padamel di The Star. Naon karugian hébat.

One comment

  1. 1

    Bab hanjelu sejen dina carita geus sangar hanjelu. Kuring nyangka nalika jalma anu kawilang ngora maot jalma-jalma nekat kusabab alesan atanapi batur anu nyalahkeun kalayan ngarep-arep nempatkeun dunya deui. Upami teu kitu, éta acak teuing sareng pikasieuneun.

    Abdi sanés pengacara, tapi éta kabijakan no-911 nyerang kuring salaku nyiksa dihaja sareng kriminal ku manajemén. Sanaos teu aya deui jalan pikeun nyarios menit tambahan bakal ngahemat Mpozi ngan kamungkinan mangrupikeun anu pikasieuneun, teu kaampeuh kumaha-lamun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.