Pangaruh iPad

ipad

Aya kajadian sareng cara kuring berinteraksi online. Salaku pamaca anu gemet sareng anu linggih di payuneun layar sahenteuna 8 jam sadinten, kuring mendakan yén paripolah kuring parantos robih sacara signifikan dina sataun katukang. Abdi kantos nyandak laptop abdi dimana-mana sareng abdi ... ayeuna henteu. Upami kuring damel, abdi aya di kantor kuring dina layar ageung atanapi di bumi dina layar ageung. Upami kuring mariksa email atanapi dina jalan, kuring sering dina iPhone.

Tapi nalika kuring maca, balanja online sareng nalungtik, kuring mendakan iPad kuring ngahontal unggal kasempetan anu kuring pikagaduh.

ipad mésér

Nalika hudang, kuring ngahontal éta pikeun maca berita. Nalika kuring ningali pilem atanapi televisi, kuring ngupayakeun éta pikeun némbongan hal-hal. Nalika kuring lungguh maca sareng bersantai, kuring teras gaduh sareng kuring. Nalika kuring mikir rék mésér naon waé, kuring ogé ngagunakeunana. Upami anjeun henteu mikir éta anéh ... éta kanggo abdi. Abdi tukang buku. Abdi resep raos sareng bau buku anu saé ... tapi kuring mendakan diri anu kirang milih. Kuring ayeuna mésér buku dina iPad sareng ngalanggan majalah ogé.

Sareng kuring resep layar ageung - langkung ageung langkung saé. Tapi nalika kuring maca, layar ageung teuing. Teuing jandéla, seueur teuing gera, seueur teuing ikon ... seueur teuing gangguan. IPad henteu ngagaduhan gangguan éta. Éta pribadi, nyaman, sareng gaduh tampilan anu luar biasa. Sareng kuring resep pisan nalika situs online ngamanpaatkeun interaksi tablet sapertos ngusap. Kuring mendakan kuring nyéépkeun langkung seueur waktos dina situs sareng berinteraksi langkung jero.

Heran, kuring henteu resep jaringan sosial dina tablet. Aplikasi Facebook ngabandungan ... ngan édisi ulang anu langkung laun tina sankum online. Twitter cukup tiis, tapi kuring ngan ukur muka éta nalika kuring ngabagi pamanggihan anu kuring mendakan, henteu berinteraksi sareng komunitas.

Kuring nyandak ieu dina tulisan blog kusabab kuring teu tiasa hiji-hijina. Dina nyarios sareng klien kami, Zmags, anu khusus pikeun ngembangkeun geulis interaksi iPad sareng penerbitan digitalna platform, aranjeunna mastikeun yén kuring henteu ngan ukur hiji. Nalika pangalaman diluyukeun sareng alat, pangguna interaksi langkung jero sareng situs atanapi aplikasi anu aranjeunna aktipitas.

Éta henteu cekap pikeun pemasar kantun ngadamel situs responsif anu tiasa dianggo dina iPad. Aranjeunna leres-leres ngan ukur ngungkit alat nalika aranjeunna ngarobih pangalaman. Pangalaman iPad ngagambar jumlah pangunjung anu langkung ageung, langkung seueur interaksi sareng anu datang, sareng konversi anu langkung luhur ku anu datang.

Di dieu di Martech, kami nganggo Onswipe pikeun ningkatkeun pangalaman ... tapi éta ngagaduhan watesan (sapertos nyobian ningali infographic sareng ngagedekeun ukuran na). Kami ngarepkeun ngaluncurkeun aplikasi iPad sanés sahingga urang tiasa pinuh ngamangpaatkeun médium. Anjeun kedah mikir ngeunaan ngalakukeun hal anu sami.

5 Komentar

  1. 1

    Abdi tiasa ngantunkeun carita ieu dina pangalaman pribadi kuring salaku pangaruh tab Galaxy.. sami.. nyéépkeun ~ 10 jam sadinten anu 5 jam di luar kantor sadayana aya dina Tab, warta, buku, kaulinan, olahtalatah, email. sareng sakedik sosial [ langkung seueur ngalangkungan hootsuite sareng flipboard]

    • 2

      Errmmmm, sareng ieu naha kuring mendakan konyol nalika jalma-jalma ngabubarkeun
      tablet Android pikeun "kakurangan aktip". Sadaya anu anjeunna nyarioskeun parantos dilakukeun
      meureun leuwih efisien dina hiji.

  2. 3

    Tablet mangrupikeun alat anu tiasa dianggo ku murangkalih umur 3 taun dugi ka umur 66 taun. Jadi kuring yakin yén éta kalebet dina kategori naon waé sanés ngan ukur pikeun bagéan jalma anu khusus. gancang…

  3. 4

    Di sagigireun naon anu anjeun sebutkeun, iPad abdi mangrupikeun aksésori konci nalika kuring sarapan di hotél 🙂 Henteu tiasa ngalakukeun tanpa éta!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.