Pangaruh iPad

ipad

Aya kajadian sareng cara kuring berinteraksi online. Salaku pamaca anu gemet sareng anu linggih di payuneun layar sahenteuna 8 jam sadinten, kuring mendakan yén paripolah kuring parantos robih sacara signifikan dina sataun katukang. Abdi kantos nyandak laptop abdi dimana-mana sareng abdi ... ayeuna henteu. Upami kuring damel, abdi aya di kantor kuring dina layar ageung atanapi di bumi dina layar ageung. Upami kuring mariksa email atanapi dina ngajalankeun, kuring sering dina iPhone.

Tapi nalika kuring maca, balanja online sareng nalungtik, kuring mendakan iPad kuring ngahontal unggal kasempetan anu kuring pikagaduh.

ipad mésér

Nalika hudang, kuring ngahontal éta pikeun maca berita. Nalika kuring ningali pilem atanapi televisi, kuring ngupayakeun éta pikeun némbongan hal-hal. Nalika kuring lungguh maca sareng bersantai, kuring teras gaduh sareng kuring. Nalika kuring mikir rék mésér naon waé, kuring ogé ngagunakeunana. Upami anjeun henteu pikir éta anéh ... éta kanggo abdi. Abdi tukang buku. Abdi resep raos sareng bau buku anu saé ... tapi kuring mendakan sorangan anu kirang ngarang. Kuring ayeuna mésér buku dina iPad sareng ngalanggan majalah ogé.

Sareng kuring resep layar ageung - langkung ageung langkung saé. Tapi nalika kuring maca, layar ageung teuing. Teuing jandéla, seueur teuing gera, seueur teuing ikon ... seueur teuing gangguan. IPad henteu ngagaduhan gangguan éta. Éta pribadi, nyaman, sareng gaduh tampilan anu luar biasa. Sareng kuring resep pisan nalika situs online ngamanpaatkeun interaksi tablet sapertos ngusap. Kuring mendakan kuring nyéépkeun langkung seueur waktos dina situs sareng berinteraksi langkung jero.

Ahéngna, kuring henteu resep jaringan sosial dina tablet. Aplikasi Facebook ngabandungan ... ngan édisi ulang anu langkung laun tina sankum online. Twitter cukup tiis, tapi kuring ngan ukur muka éta nalika kuring ngabagi pamanggihan anu kuring mendakan, henteu berinteraksi sareng komunitas.

Kuring nyandak ieu dina tulisan blog kusabab kuring teu tiasa hiji-hijina. Dina nyarios sareng klien kami, Zmags, anu khusus pikeun ngembangkeun éndah interaksi iPad sareng penerbitan digitalna platform, aranjeunna mastikeun yén kuring henteu ngan ukur hiji. Nalika pangalaman diluyukeun sareng alat, pangguna interaksi langkung jero sareng situs atanapi aplikasi anu aranjeunna aktipitas.

Éta henteu cekap pikeun pemasar pikeun ngan saukur ngadamel situs responsif anu tiasa dianggo dina iPad. Aranjeunna leres-leres ngan ukur ngungkit alat nalika aranjeunna ngarobih pangalaman. Pangalaman iPad ngagambar jumlah pangunjung anu langkung ageung, langkung seueur interaksi sareng anu datang, sareng konversi anu langkung luhur ku anu datang.

Di dieu di Martech, kami nganggo Onswipe pikeun ningkatkeun pangalaman ... tapi éta ngagaduhan watesan (sapertos nyobian ningali infographic sareng ngagedekeun ukuran na). Kami ngarepkeun ngaluncurkeun aplikasi iPad sanés sahingga urang tiasa pinuh ngamangpaatkeun médium. Anjeun kedah mikir ngeunaan ngalakukeun hal anu sami.

5 Komentar

  1. 1

    abdi tiasa ngalangkungan carita ieu dina pangalaman pribadi kuring salaku pangaruh tab Galaxy .. sami .. nyéépkeun ~ 10 jam sapoé anu 5 jam di luar kantor sadayana aya dina Tab, berita, buku, gim, olahpesen, email sareng sakedik sosial [langkung ngalangkungan hootsuite sareng flipboard]

    • 2

      Errmmmm, sareng ieu naha kuring ngaraos konyol nalika jalma-jalma mecat
      Tablet Android pikeun "kakurangan aplikasi". Sadayana anu disebatkeunana parantos beres
      sigana langkung éfisién dina hiji.

  2. 3

    Tablet mangrupikeun alat anu tiasa dianggo ku budak umur 3 taun ka jalma umur 66 taun. Janten kuring yakin éta ragrag dina katégori naon waé henteu ngan ukur pikeun ruas jalma anu khusus. Tapi éta bakal ngahasilkeun pangaruh anu langkung ageung pikeun Profesional bisnis sabab hoyong inpormasi gancang…

  3. 4

    Di sagigireun naon anu anjeun sebatkeun, iPad abdi aksésoris konci kuring nalika nuju sasarap di hotél 🙂 Teu tiasa dilakukeun tanpa éta!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.