Barudak Henteu Ngiringan

Sebaran Umur dina Situs Jaringan Sosial
Sebaran Umur dina Situs Jaringan Sosial
Sebaran Umur dina Situs Jaringan Sosial

Sebaran Umur dina Situs Jaringan Sosial

Bulan ieu kuring mimiti ngajar kursus kuliah di Web Marketing di Institut Seni Indianapolis. Kaseueuran 15 murid dina kelas kuring badé kalulusan dina desain fashion sareng pamasaran ritel, sareng kursus kuring diperyogikeun pikeun aranjeunna.

Nyatana, dina wengi munggaran nalika murid sumping ka laboratorium komputer sareng linggih, aranjeunna leres-leres dipilih ku jurusan: 10 murid fashion kuring di belah katuhu kuring, lima murid desain web sareng desain grafis kuring di kénca kuring. Kuring resep nari SMP sareng budak awéwé sareng budak lalaki dipelak dina témbok anu péngkolan, masing-masing sisi ningali anu sanés kalayan awas.

Nalika kuring ngalangkungan silabus sareng perkenalan kursus, média sosial maénkeun bagian ageung. Kuring pikir yén murid-murid bakal aya di sakurilingna, seuseueurna ti aranjeunna parantos lebet ka lab heula pikeun mariksa email sareng Facebook. Tapi kuring tungtungna kaget.

Sakitar dua per tilu kelas kuring henteu kantos nganggo atanapi bahkan ningali Twitter. Seueur jalma henteu terang naon éta atanapi naon éta. Ngan hiji diantarana blogging, sareng saurang ogé anu gaduh halaman wéb na nyalira.

Lantai Hit Jaw

Antosan, hartosna anjeun nyaritakeun yén generasi anu paling kabel, nyambung, teras-terasan henteu nganggo alat jejaring sosial dasar? Naha média parantos ngalaksanakeun mitos sareng kabohongan? Naha kuring ensconced di dunya sakedik kuring nyalira yén kuring henteu ngémutan sadayana bagéan tina penduduk?

Ningali reuwas kuring, salah saurang murid kuring ngawaler, "Oh, kuring parantos ningal éta dina Facebook: 'dipasang via Twitter.' Kuring henteu kantos terang éta éta. ”

Oke, janten kuring maénkeun shock kuring pikeun pangaruh komedi. Kuring sadar pisan yén panerapan sababaraha alat sareng saluranna béda-béda, diantara seueur faktor sanés, kelompok umur. Kuring terang kauntungan Twitter dina popularitas diantara demografi anu langkung lami. Tapi kuring kaget dina sabaraha-awal-dua puluh-somethings ieu malah henteu terang naon éta Twitter.

Hayu Urang Ngalakukeun Matématika

Ieu ngajurung kuring balik sareng ningali sababaraha panilitian anyar ngeunaan sebaran umur situs jaringan sosial. Dina Pébruari 2010, ngagunakeun data tina Google Ad Planner, Pingdom karajaan nunjukkeun yén ngalangkungan 19 situs jejaring sosial paling populér, 18-24 taun umur ngan ukur 9% pangguna. Dina kasus Twitter, grup anu sami ieu nyumbang kirang tina 10%, kalayan 64% pangguna Twitter yuswa 35 atanapi langkung.

Sacara umum, umur 35-44 sareng 45-54 taun ngadominasi situs jejaring sosial, ngalambangkeun gabungan 74% pangguna. Anu matak, anu umur 0-17 (komputer pangguna umur nol taun?) Nyumbang 21%, ngajantenkeun aranjeunna janten kelompok pangguna anu kadua pangageungna.

Hayu urang maju-gancang saparapat dugi ka Méi 2010 sareng ulikan ku Edison Research disebat "Pamakéan Twitter Di Amérika: 2010." Numutkeun kana panilitianna, umur 18-24 taun diwangun ku 11% pangguna Twitter bulanan. Kalayan gabungan 52%, kelompok 25-34 sareng 35-44 masih mendominasi.

Ayeuna, aya hiji bédana matématika anu signifikan diantara demografi anu diwakilan di dieu: 18-24 taun umur tujuh taun tibatan 10 ti sadayana anu sanés. Janten aya sababaraha margin pikeun ngarobih angka dumasar kana rusakna ieu, tapi kuring yakin yén éta sadayana bakal dikumbah.

Naha Aranjeunna Henteu Di Dewan?

Upami kuring percanten pelajaran kuring sorangan dina semester éta, draw utami pikeun pamasaran wéb nyaéta kontén anjeun kedah masihan nilai ka palanggan. Numutkeun ka murid kuring, kaseueuran aranjeunna henteu sacara pribadi terang saha waé anu éksténsif nganggo Twitter. Maka situs sareng jasa na teu aya nilaineun.

Kadua, saha waé di kelas anu mariksa Facebook. Sababaraha ngalaporkeun ningali verbiage "via Twitter" dina pembaruan status, nunjukkeun yén sababaraha babaturanana mémang nganggo Twitter. Ieu ngabuktikeun bagian kadua pelajaran kuring (sareng komponén ageung tina Ngabahekeun modél bisnis), anu éta sanés platform anu penting, éta eusina. Aranjeunna henteu paduli dimana asalna pembaruan, aranjeunna ngan ukur terang yén aranjeunna tiasa nampi éta liwat platform pilihan aranjeunna.

Tungtungna, boh data hasil panilitian di luhur sareng buktina anékdotal kuring nunjuk kana anggapan anu langkung ageung yén siswa kuliah teuing sibuk ngalakukeun hal-hal sanés anu teras-terasan mariksa (atanapi parios) seueur situs, jaringan sareng platform. Seueur diantara aranjeunna ngalaporkeun yén aranjeunna nyéépkeun waktos dina damel padamelan sareng damel padamelan paruh waktos tibatan ngabobodo dina internét.

Janten Naon anu Urang Laksanakeun?

Salaku pemasar online urang kedah ngartos sareng nganut bédana panggunaan ieu pikeun sababaraha kelompok umur. Urang kedah nyandak konténna ka jalma anu urang hoyong ngahontal ngagunakeun pakakas anu leres-leres dianggo. Hal ieu dilakukeun ku panilitian sareng perencanaan anu lengkep pikeun inisiatif online, sareng ku terang platform naon anu kedah dipantau, sedeng sareng ukuran. Upami teu kitu, urang ngalungkeun waktos, usaha sareng artos kana angin sareng ngarepkeun nasabah anu leres.

6 Komentar

  1. 1

    Incredibly metot, utamana katingal anjeun saluareun lajeng angka. Sanajan demografi ngora teu merta flocking ka Twitter, aranjeunna nuju ningali eusi hiji atawa cara séjén salaku sakabeh mediums béda datangna babarengan, jadi masih patut eta ngungkit Twitter pikeun set umur ieu.

  2. 2

    Abdi émut putra abdi seuri nalika anjeunna di SMA ngeunaan sabaraha kuring make email. Ayeuna anjeunna senior di IUPUI, email mangrupikeun kabutuhan sareng anjeunna malah ngalih ka smartphone pikeun ngalacak. Kuring henteu weruh yén nonoman drive kabiasaan, Jigana kabutuhan naon drive eta. Twitter langkung gampang pikeun kuring nyerna sareng nyaring inpormasi, sedengkeun Facebook langkung seueur ngeunaan jaringan sareng hubungan pribadi kuring. Abdi moal reuwas upami putra abdi 'tweeting' dina sababaraha taun pikeun ngabagi inpormasi sareng jaringanna langkung éfisién.

  3. 3

    Budak lalaki, naha anjeun gugup! Doug Karr bakal nyarioskeun ka anjeun yén anjeunna nyarios ka sababaraha kelas kuring di IUPUI sareng anjeunna sigana hilap kumaha alitna! Diaku, aranjeunna henteu sacara eksplisit ngeunaan média sosial, tapi kuring ngagunakeun média sosial sacara éksténsif dina kursus-kursus kuring sareng kuring sok sesah ngajantenkeun murid "meuli" kana nilai média sosial pikeun diajar sareng pikeun branding pribadi.

    Salah sahiji alesan kunaon kuring ngantunkeun akademisi nyaéta kusabab "teu aya anu ngagaleuh naon anu kuring kedah jual" janten kuring parantos ngalih ka milarian usaha anu sanés dimana jalma-jalma daék innovate dina pangajaran sareng diajar, pamasaran, atanapi naon waé! Kuring boga rarasaan goréng nu bisa nyandak sakeudeung, tapi kuring boga waktu jeung kasabaran ngadagoan sarta diajar leuwih sorangan bari kuring ngantosan. O:-)

  4. 4

    Teu sangka éta ngan urang. Abdi ngarasa langkung saé ayeuna terang yén batur ngalaman hal anu sami. Salila usum panas, Universitas Marian disponsoran HobNob 2010, acara jaringan pulitik diayakeun ku Greater Indianapolis Kamar Dagang. Universitas Marian mangrupikeun sponsor média sosial. Urang diusahakeun recruit siswa via Facebook jeung e-mail ka Tweet saméméh, salila, sarta sanggeus acara di tukeran keur polo MU bébas tur hidangan alus. Éta henteu kunanaon, tapi éta hésé pikeun ngarékam murid. Nyata tangguh. Teras urang kedah ngalatih aranjeunna. Kami sigana moal nyobian deui.

  5. 5
  6. 6

    Hapunten telat ngawaler, abdi parantos gering.

    Éta tempat anu pikaresepeun. Kelas kuring nyaéta Web Marketing, sareng 2/3 kelas kuring diwangun ku jurusan pamasaran ritel fashion. Tapi sanajan masalah paling dasar pamasaran online sagemblengna asing, sanajan éta grup umur nu dianggap jadi disambungkeun tur dipasarkan ka mercilessly.

    Naha aranjeunna saé dina nyaring pesen pamasaran? Naha aranjeunna henteu sadar kana taktik anu dianggo pikeun aranjeunna? Atawa aranjeunna bener teu ngagunakeun parabot saloba marketers hoyong percanten?

    Kuring yakin kuring bakal gaduh seueur anu nyarios nalika urang maju dina kuartal sareng kuring milih otakna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.