Genius Pamasaran Jim Irsay

irsa

irsaDinten Minggu, Indianapolis Colts ngéléhkeun Tennesse Titans janten Juara Kidul AFC. Sateuacan pertandingan, Nanging, anu gaduh Colts Jim Irsay ngalaksanakeun kampanye pamasaran anu leres-leres cemerlang dina Twitter.

Upami anjeun henteu terang kana detil na, hayu urang marios tweet Irsay ti 31 Désémber:

MENANG PRIUS JEUNG $ 4K — Jam 1:15 siang dinten Minggu ieu bakal aya Prius hideung diparkir di plaza luar kalér di luar Stadion Minyak Lucas…

MENANG PRIUS JEUNG $ 4K — Peserta kedah 18 yrs atanapi langkung lami AND nuturkeun @jimirsay di Twitter.com…

MENANG PRIUS JEUNG $ 4K — SATU Éntri per jalma, sababaraha éntri ngadiskualifikasi anjeun (sanés ngabodor)!…

MENANG PRIUS JEUNG $ 4K — Jam 1 sonten dinten Minggu ieu kuring bakal nga-tweet hiji patarosan. Anjeun tiasa lebet ku nga-tweet jawaban anjeun.

MENANG PRIUS JEUNG $ 4K — Ur tweet WAJIB ngandung nami anjeun sabab katingali dina lisénsi supir anjeun JEUNG kalebet @jimirsay JEUNG # gocolts.

Hayu urang aturkeun kaunggulan anu jelas dina promosi ieu. Iraha waé anjeun masihan hadiah anu berharga, anjeun ngahasilkeun seueur buzz sareng minat merek. Anjeun nguatkeun kasatiaan. Anjeun ngajantenkeun seueur jalmi anu bagja, sareng berpotensi hiji jalma bagja pisan. Kontes biasana hébat.

Tapi tim pamasaran Colts ngalakukeun anu leres-leres cemerlang kalayan kampanye ieu, hal anu bakal mahal sareng nyéépkeun waktos pikeun ngalakukeun anu sanés: Aranjeunna ngadaptarkeun daptar anu akurat ngeunaan Colts Fans sareng Twitter gagangna.

Pikirkeun deui! Pamasaran anu hébat peryogi database anu bersih, akurat, dirujuk. Ngembangkeun téknologi anyar sapertos Twitter hartosna aya cara anyar pikeun ngahontal jalma, tapi dina waktos anu sasarengan, éta manpaat pisan pikeun nyambungkeun penggemar kana akun Twitter.

Tingali, contona, dina pangguna Twitter @ DeadStroke96. Anjeun tiasa nyebatkeun anjeunna mangrupikeun kipas NFL anu ageung ku ngan ukur maca Tweet na. Tapi teu aya jalan pikeun terang saha anjeunna, sabab pangguna ieu henteu nyayogikeun nami dina profil Twitter na. Nyatana, seueur jalma ngan ukur nganggo landihan, nami payun atanapi nami nick online. Henteu aya jalan anu gampang pikeun silang-rujukan sareng sadaya data resmi anu anjeun ngagaduhan dina batur, sapertos riwayat pameseran, basis data pamasaran, jst.

Tapi ayeuna, Jim Irsay (sareng sadayana) terang yén @ DeadStroke96 téh George Ketchman. Sigana mah ratusan-upami henteu rébuan — jalma sacara sukarela masihan data anu bersih, akurat pikeun kontes ieu. Kepala kana Pilarian Twitter kanggo ningali nyalira. (Anjeun tiasa milarian "#gocolts @jimirsay footballs" kanggo ngahususkeun hasilna.)

Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ningkatkeun produktivitas nyaéta mindahkeun karya ka jalma séjén. Colts tiasa nyéépkeun waktos anu teu kaétang pikeun ngalacak sadaya pengikut Jim Irsay, ningali profilna sareng tweetna pikeun nyobaan sareng nangtoskeun nami légal lengkepna. Atanapi, aranjeunna tiasa ngajalankeun kontes anu sami sareng anu bakal dilakukeun, sareng ngantep jalma ngalakukeun padamelan nyalira.

Pagawéan anu saé, Jim Irsay sareng tim pamasaran Colts!

19 Komentar

  1. 1
    • 2

      Éta mangrupikeun ide anu saé…tapi naon ROI? Nalika kuring mimiti maca tweet ngeunaan promosi dinten Saptu @jimirsay ngagaduhan kira-kira 18,000+ pengikut. Kuring ngan dipariksa sarta ayeuna 20,000+. Naha biayana patut dua rébu pengikut anyar?

      • 3

        Kuring ragu biaya éta malah deukeut $30k. Urang terang yén éta sahenteuna $ 4k kas. Ieu mungkin yen aranjeunna meunang mobil di euweuh biaya langsung naon di tukeran pikeun sababaraha dagang pamasaran.

        Upami Colts nganggo datana, maka leres, leres pisan $ 4,000. Butuh tim anu ageung sababaraha minggu pikeun nyebrangkeun sadaya pengikut Irsay sareng jalma-jalma anu nyata, sareng éta moal nutupan seueur pangguna Twitter anu idéntitas anjeun henteu tiasa disimpulkeun.

        Tangtosna, aya hiji deui inpormasi: Saha waé anu tiasa nampi daptar ieu ayeuna, sanés ngan ukur Colts. Éta kudu ngabejaan Anjeun hal sejenna ngeunaan kampanye ieu.

        • 4

          Anjeun oge kudu faktor dina biaya 'tim sizable' lajeng. Sebutkeun anjeun tiasa ngarujuk silang 1 jalma unggal 3 menit, atanapi 20 sajam. Pikeun 20,000 pengikut, anjeun ningali 1000 jam-jam gawé. Buang éta dina posisi éntri data $ 10 / jam anu lumayan, sareng anjeun dina $ 10,000 sanés pikeun biaya. Ayeuna anjeun balik deui ka $14,000 upami mobil gratis, $30,000+ upami diskon.

          (Oh, sareng anjeun langkung saé ngamimitian éta dinten ayeuna sateuacan search.twitter.com ngahapus sadayana kirang langkung saminggu hahahaha! 🙂)

          Jigana Irsay nyaeta GREAT dina ngawangun buzz, meunang jalma ngawangkong, jsb Jeung kuring pikir urang sadayana kukituna cinta pikeun anjeunna ngamangpaatkeun data kawas eta bisa jeung kudu, tapi kuring ngan réalistis teu nyangka éta lumangsung.

          Naon tujuan utama na? Meunangkeun jalma ngawangkong jeung bungah ngeunaan Colts (jeung anjeunna), sarta terus nembongkeun yen manehna boga loba duit jeung bisa masihan barang jauh. Naha anjeunna suksés dina éta? Leres.

      • 5

        ROI henteu ngan dina pengikut Twitter Steve. Teu aya deui cara anjeun tiasa ngukur ROI tina hal anu sapertos kieu. Henteu ngeunaan sabaraha pengikut Irsay anu ngagaduhan ngeunaan nyanghareupan organisasi anu meunang publisitas di sakumna kota. Heck éta ampir patut pikeun sadaya pub anu aranjeunna kéngingkeun tina geeks pamasaran sapertos kami. Kaulinan anu dijual kaluar ogé sateuacanna jadi lian ti jualan merch Colts euweuh kamar pikeun ngaronjatkeun ROI maranéhna per sebutkeun.

      • 6

        The Colts bisa meunangkeun panghasilan ngaliwatan tikét… tapi cukup saeutik dimeunangkeun ngaliwatan sponsor. Sponsor mayar jumlah badag. Beda sareng perusahaan biasa, peminat tim olahraga caket. Janten patarosan anu langkung saé nyaéta - naon nilai hirupna kipas Colts…. sarta Jim Irsay nyieun sagala fans Colts ku ngalakukeun ieu? Jigana anjeunna bisa mibanda. Jalma bosen ku tim anu sok nyandak… ieu mangrupikeun sikep anu saé pikeun masihan sakedik deui.

      • 7

        Ieu sanés ngeunaan ROI, pengikut, atanapi biaya. Ieu ngeunaan ramblings egomaniacal of a billionaire kalawan leuwih duit ti akal. Maksad abdi leres-leres…manehna mayar $1M kanggo gitar Jerry Garcia. Naha anjeun pikir anjeunna prihatin ngeunaan $ 30k?

        • 8

          Bari kuring satuju yén duit jeung rasa boga nanaon di umum, Kaula teu yakin kana éta kuring satuju yen Irsay nyaeta egomaniacal. Dina kalolobaan kasus, Irsay geus dipigawé sagalana mungkin pikeun nyingkahan sorotan. Kuring damel sareng sababaraha anu gaduh seueur kontak sareng anjeunna sareng aranjeunna nyarioskeun ka kuring yén anjeunna mangrupikeun jalma anu luar biasa sareng manah anu lemes pisan. Upami anjeun milarian sababaraha, anjeun bakal mendakan yén anjeunna ngajaga seueur amal di dieu di Indiana.

    • 9
  2. 10

    Abdi sareng Brad dina hiji ieu. Robby nyieun asumsi badag yén Colts bakal ngungkit info. Kami skeptis di pangalusna di hareup éta ningali sakumaha aranjeunna gaduh salah sahiji awon (sabab ampir teu aya na) ayana dina spasi sosial pikeun tim pro. Ayeuna dipasihkeun fans na ngalakukeun seueur tawaran pikeun aranjeunna online sareng éta henteu kunanaon tapi ayeuna yén Irsay tweeting aliran kasadaran sareng masihan tikét sareng mobil sanés hartosna organisasi parantos bijaksana. Parameter kontes nunjuk ka jalma anu ngagaduhan pangaweruh Twitter dina ceuli Jim. Panginten Doug sareng sobatna Pat Coyle tiasa nyarios ka Colts salaku organisasi anu langkung saé tibatan kuring. Nilai anu sanés dina ieu nyaéta pikeun calon sponsor anu bakal datang. Toyota ngagaduhan sababaraha pub hébat kaluar ieu, sanajan maranehna bisa geus meunang pitulung leuwih ti Jim jeung dealers lokal maranéhanana meureun teu ngamajukeun eta jeung ngungkit eta kawas aranjeunna bisa. A parusahaan savvy sosial pilari pasangan jeung Colts bakal licking chops maranéhanana dina deal kawas ieu. Biaya pikeun Colts sigana henteu aya pikeun mobil atanapi potongan parah kusabab kerjasama Toyota sareng tim (mobil sigana biaya tim di handapeun $ 20k upami aranjeunna mayar éta) Colts salaku tim bakal nampi langkung tarik upami hadiahna langkung seueur. terstruktur sabudeureun aranjeunna & produk maranéhanana tapi publisitas doesnt menyakiti. Éta mangrupikeun hal anu saé ningali tweets Irsay henteu disaring tapi tina sudut pandang pamasaran kuring masih ningali seueur kasempetan sareng rohangan pikeun perbaikan.

  3. 15
  4. 16

    Numutkeun kana aturan pamayaran mobil/tunai Jim Irsay, tweet kedah ngalebetkeun nami anjeun sakumaha anu muncul dina lisénsi supir anjeun. Padahal ieu bisa jadi keur kaperluan pertambangan data, Jigana éta pikeun nyegah selingkuh. Anjeunna kagungan wates hiji-tweet-per-jalma; anjeun disqualified pikeun sababaraha tweets. Aturan "ngaran lengkep" ngahalangan sababaraha perkiraan ti batur anu gaduh sababaraha akun Twitter.

  5. 17
  6. 18

    Sok ngarendahkeun nalika aya anu kasohor (@jimirsay) ngiringan Twitter sareng ngaleuwihan jumlah pengikut anu anjeun peryogikeun mangtaun-taun pikeun ngumpulkeun… dina sababaraha minggu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.