Genius Pamasaran Jim Irsay

irsay

irsayDinten Minggu, Indianapolis Colts ngéléhkeun Tennesse Titans janten Juara Kidul AFC. Sateuacan pertandingan, Nanging, anu gaduh Colts Jim Irsay ngalaksanakeun kampanye pamasaran anu leres-leres cemerlang dina Twitter.

Upami anjeun henteu terang kana detil na, hayu urang marios tweet Irsay ti 31 Désémber:

MENANG PRIUS JEUNG $ 4K — Jam 1:15 siang dinten Minggu ieu bakal aya Prius hideung diparkir di plaza luar kalér di luar Stadion Minyak Lucas…

MENANG PRIUS JEUNG $ 4K — Peserta kedah 18 yrs atanapi langkung lami AND nuturkeun @jimirsay di Twitter.com…

MENANG PRIUS JEUNG $ 4K — SATU Éntri per jalma, sababaraha éntri ngadiskualifikasi anjeun (sanés ngabodor)!…

MENANG PRIUS JEUNG $ 4K — Jam 1 sonten dinten Minggu ieu kuring bakal nga-tweet hiji patarosan. Anjeun tiasa lebet ku nga-tweet jawaban anjeun.

MENANG PRIUS JEUNG $ 4K — Ur tweet WAJIB ngandung nami anjeun sabab katingali dina lisénsi supir anjeun JEUNG kalebet @jimirsay JEUNG # gocolts.

Hayu urang aturkeun kaunggulan anu jelas dina promosi ieu. Iraha waé anjeun masihan hadiah anu berharga, anjeun ngahasilkeun seueur buzz sareng minat merek. Anjeun nguatkeun kasatiaan. Anjeun ngajantenkeun seueur jalmi anu bagja, sareng berpotensi hiji jalma bagja pisan. Kontes biasana hébat.

Tapi tim pamasaran Colts ngalakukeun anu leres-leres cemerlang kalayan kampanye ieu, hal anu bakal mahal sareng nyéépkeun waktos pikeun ngalakukeun anu sanés: Aranjeunna ngadaptarkeun daptar anu akurat ngeunaan Colts Fans sareng Twitter gagangna.

Pikirkeun deui! Pamasaran anu hébat peryogi database anu bersih, akurat, dirujuk. Ngembangkeun téknologi anyar sapertos Twitter hartosna aya cara anyar pikeun ngahontal jalma, tapi dina waktos anu sasarengan, éta manpaat pisan pikeun nyambungkeun penggemar kana akun Twitter.

Tingali, contona, dina pangguna Twitter @ DeadStroke96. Anjeun tiasa nyebatkeun anjeunna mangrupikeun kipas NFL anu ageung ku ngan ukur maca Tweet na. Tapi teu aya jalan pikeun terang saha anjeunna, sabab pangguna ieu henteu nyayogikeun nami dina profil Twitter na. Nyatana, seueur jalma ngan ukur nganggo landihan, nami payun atanapi nami nick online. Henteu aya jalan anu gampang pikeun silang-rujukan sareng sadaya data resmi anu anjeun ngagaduhan dina batur, sapertos riwayat pameseran, basis data pamasaran, jst.

Tapi ayeuna, Jim Irsay (sareng sadayana) terang yén @ DeadStroke96 téh George Ketchman. Sigana mah ratusan-upami henteu rébuan — jalma sacara sukarela masihan data anu bersih, akurat pikeun kontes ieu. Kepala kana Pilarian Twitter kanggo ningali nyalira. (Anjeun tiasa milarian "#gocolts @jimirsay footballs" kanggo ngahususkeun hasilna.)

Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ningkatkeun produktivitas nyaéta mindahkeun karya ka jalma séjén. Colts tiasa nyéépkeun waktos anu teu kaétang pikeun ngalacak sadaya pengikut Jim Irsay, ningali profilna sareng tweetna pikeun nyobaan sareng nangtoskeun nami légal lengkepna. Atanapi, aranjeunna tiasa ngajalankeun kontes anu sami sareng anu bakal dilakukeun, sareng ngantep jalma ngalakukeun padamelan nyalira.

Pagawéan anu saé, Jim Irsay sareng tim pamasaran Colts!

19 Komentar

  1. 1
    • 2

      Éta ideu anu saé ... tapi naon ROI na? Nalika kuring mimiti maca tweet ngeunaan promosi dinten Sabtu @jimirsay sakitar 18,000+ pengikut. Abdi nembé parios sareng ayeuna 20,000+. Naha biayana hargana dua rébu pengikut énggal?

      • 3

        Kuring ragu biaya éta bahkan caket kana $ 30k. Kami terang éta sahenteuna $ 4k dina kontan. Mungkin aranjeunna ngagaduhan mobil tanpa biaya langsung ku ngagentos sababaraha perdagangan pamasaran.

        Upami Colts nganggo data, maka enya, éta hargana $ 4,000. Butuh waktos tim anu cekap seueur minggu pikeun masihan rujukan sadayana pengikut Irsay sareng jalma anu saleresna, sareng éta moal ngaliput seueur pangguna Twitter anu idéntitas anjeun henteu tiasa nyimpulkeun.

        Tangtosna, aya hiji deui inpormasi: Saha waé anu tiasa kéngingkeun daptar ieu ayeuna, sanés ngan ukur Colts. Éta kedahna nyaritakeun hal anu sanés ngeunaan kampanye ieu.

        • 4

          Anjeun ogé kedah nambihan biaya 'tim ageung' harita. Kocapkeun anjeun tiasa silih rujukan hiji jalma unggal 1 menit, atanapi 3 sajam. Pikeun 20 pengikut, anjeun nuju ningali 20,000 padamelan sadamel-jam. Buang éta dina posisi Éntri data $ 1000 / jam anu wajar, sareng anjeun dina $ 10 anu sanés pikeun biaya. Ayeuna anjeun deui $ 10,000 upami mobilna gratis, $ 14,000 + upami éta aya diskon.

          (Oh, sareng anjeun langkung saé ngamimitian aranjeunna ayeuna sateuacan search.twitter.com ngusap sadayana sakitar saminggu hahahaha! 🙂)

          Saur Irsay HEBAT dina ngawangun buzz, ngajantenkeun jalma nyarios, sareng anu sanésna sareng kuring pikir urang sadayana resep ka anjeunna pikeun ngagunakeun data sapertos anu tiasa sareng kedahna, tapi kuring ngan réalistis henteu nyangka éta kajadian.

          Naon tujuan utama na? Jantenkeun jalma nyarios sareng bungah ngeunaan Colts (sareng anjeunna), sareng teras nunjukkeun yén anjeunna ngagaduhan seueur artos sareng tiasa masihan barang-barang. Naha anjeunna hasil dina éta? Leres.

      • 5

        ROI sanés ngan ukur di pengikut Twitter Steve. Henteu cara anjeun tiasa ngukur ROI tina hiji hal anu sapertos kieu. Henteu perkawis sabaraha pengikut Irsay ngagaduhan ngeunaan nyanghareupan organisasi anu ngagaduhan publisitas di panjuru kota. Heck ampir hargana pikeun sadaya pub anu aranjeunna peroleh ti pamasaran geeks sapertos urang. Gim anu dijualna sateuacanna janten sanés penjualan merch anu Colts henteu ngagaduhan ruang pikeun ningkatkeun ROI per kecapna.

      • 6

        Colts tiasa kéngingkeun panghasilan ngalangkungan tikét ... tapi lumayan diala ku sponsor. Sponsor mayar jumlah ageung. Beda sareng perusahaan anu khas, penggemar tim olahraga tetep caket. Janten patarosan anu langkung saé panginten - naon nilai hirupna kipas Colts…. sareng naha Jim Irsay ngajantenkeun penggemar Colts ku ngalakukeun ieu? Jigana anjeunna mungkin gaduh. Jalma bosen tim anu sok nyandak… ieu mangrupikeun cara anu hadé pikeun masihan sakedik.

      • 7

        Éta sanés perkawis ROI, pengikutna, atanapi biayana. Éta ngeunaan rambling egomaniacal miliarder kalayan langkung artos tibatan akal. Maksad abdi leres pisan ... anjeunna mayar $ 1M kanggo gitar Jerry Garcia. Naha anjeun leres-leres pikir anjeunna paduli ngeunaan $ 30k?

        • 8

          Nalika kuring satuju yén artos sareng artos teu aya hubunganana, kuring henteu yakin kuring satuju yén Irsay nyaéta egois. Dina kaseueuran kasus, Irsay parantos ngalakukeun sagala cara pikeun nyingkahan sorotan. Kuring damel sareng sababaraha anu ngagaduhan seueur kontak sareng anjeunna sareng aranjeunna parantos ngawartosan anjeunna anjeunna jalma anu endah kalayan haté anu lemes pisan. Upami anjeun milarian milarian, anjeun bakal mendakan yén anjeunna ngajaga seueur amal di dieu di Indiana.

    • 9
  2. 10

    Kuring sareng Brad dina hiji ieu, sapertos. Robby ngajantenkeun asumsi ageung yén Colts bakal ngungkit inpormasi. Kuring skeptis pangsaéna dina payuneun éta sabab ngagaduhan salah sahiji anu pang parah (sabab ampir teu aya) ayana di rohangan sosial pikeun tim pro. Ayeuna dipasihan peminatna seueur tawaran aranjeunna pikeun aranjeunna online sareng éta henteu kunanaon tapi ayeuna yén Irsay tweeting aliran kasadaranna sareng masihan tiket sareng mobil sanés hartosna organisasi parantos hoyong. Parameter kontes nunjuk ka batur anu ngagaduhan sababaraha kawéntar Twitter dina ceuli Jim. Sugan Doug sareng réréncangan na Pat Coyle tiasa nyarios ka Colts salaku organisasi anu langkung saé tibatan I. Nilai sanésna ieu kanggo poténsial sponsor kahareup. Toyota ngagaduhan sababaraha pub anu hébat tina ieu, sanaos aranjeunna tiasa kéngingkeun langkung seueur bantosan ti Jim sareng dealer lokalna panginten henteu ngamajukeun sareng ngungkit sapertos aranjeunna sanggup. Perusahaan anu savvy sosial anu badé ngajodo sareng Colts bakal ngaletak susu aranjeunna dina perjanjian sapertos kieu. Biaya ka Colts panginten henteu aya nanaon pikeun mobil atanapi diskon pisan kusabab hubungan Toyotas sareng tim (mobil panginten biaya tim handapeun $ 20k upami aranjeunna mayar éta) Colts salaku tim bakal kéngingkeun langkung seueur daya tarik upami hadiahna langkung seueur terstruktur di sakurilingna & produkna tapi publisitasna henteu raoseun. Éta hal anu saé pikeun ningali tweet Irsay henteu disaring tapi tina sudut pandang pamasaran kuring masih ningali seueur kasempetan sareng rohangan pikeun perbaikan.

  3. 15
  4. 16

    Numutkeun kana aturan giveaway mobil / kas Jim Irsay, tweet anu diperyogikeun pikeun kalebet nami anjeun sabab katingali dina lisénsi supir anjeun. Sanaos ieu tiasa pikeun tujuan panambangan data, saur kuring éta pikeun nyegah selingkuh. Anjeunna ngagaduhan wates hiji-tweet-per-jalma; anjeun didiskualifikasikeun pikeun sababaraha tweet. Aturan "nami lengkep" ngalemahkeun sababaraha tebakan ti batur anu gaduh sababaraha akun Twitter.

  5. 17
  6. 18

    Éta salawasna ngahinakeun nalika batur anu kawéntar (@jimirsay) ngagabung sareng Twitter sareng ngaleungitkeun jumlah pengikut anu diperyogikeun anjeun sababaraha taun pikeun akumulasi ... dina sababaraha minggu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.