Tilu Konci pikeun Ngalereskeun Masalah Téhnologi Massive Marketing

Tulung

Sering teuing, téknologi janten personifikasi kasuksésan. Kuring ogé parantos salah. Tech gampang mésér sareng ku alatan éta, karasaeun pamutahiran langsung! Dékade kahiji taun 2000-an nyaéta ngeunaan inbound, janten kami balap nuju otomatis pamasaran kalayan panangan, dina lebu pesenan pameseran sareng pituduh pasti - kami sareng ngajalankeun platform anyar kami. Kami nyabok buta mata nalika ngeunaan strategi sabab stratégi siga anu laun; éta henteu seksi.

Pamasaran badé nyandak korsi dina tabel pendapatan ku naon waé anu diperyogikeun - éta mangrupikeun tangisan perang. Tapi nalika mangtaun-taun nyusup sareng ukuran ROI anu dijanjikeun moal pernah sumping, ceurik éta robah janten cimata anu saleresna. Gampang nangis Martech nalika anjeun ningali hasil anu dihasilkeun - kirang ti hiji persen tina sadaya kalungguhan pamasaran ayeuna nuju janten palanggan. Éta kagagalan anu matak ngahégak. Sareng upami urang henteu méréskeun sabab anu penting tina gejala ieu, profesi pamasaran dina bahaya dibasmi, ampir sateuacan dimimitian.

Penting pisan yén urang nyerang masalah ieu dina akar sabab, sabab padagang teknologi anu dibiayaan ogé condong mindahkeun kalepatan kana hal anu ngamungkinkeun mésér langkung seueur parangkat lunak, sapertos parobihan paripolah anu mésér. Hiji-hijina parobihan anu leres anu kedah diperyogikeun nyaéta pendekatan pamasaran. Supados suksés dina pamasaran, sareng leres-leres hasil dina bisnis, anjeun kedah masihan pamikiran anu sami sareng dihaja pikeun tilu komponén anu ngatur kasuksésan éta: strategi anjeun, téknologi, sareng taktik anjeun. Sareng aranjeunna sadayana kedah dijajarkeun, ngalangkungan dewan.

Janten, kumaha rupana? Bungah anjeun naros. Ieu anu kuring candak.

Strategi: Domino Kahiji

Henteu masalah jabatan anjeun, anjeun kedah ngartos stratégi lengkep organisasi anjeun. Dina istilah awam, naon tujuan akhir tina bisnis? Pemasar, juragan penjualan, jalma layanan palanggan ... saha waé dina tim anjeun kedah terang jawaban tina patarosan kritis ieu. Kedah janten hal anu mimiti anu sadayana terang, paham sareng paduli. Upami ieu henteu ditetepkeun sacara jelas, naros: Naon anu urang nyobian ngahontal? Naon tuas pertumbuhan konci kami? Logis, léngkah salajengna ngalibatkeun pamahaman naon anu anjeun tiasa lakukeun sadidinten pikeun ngabantosan ngahontal éta strategi kamekaran. Pondokna, janten parobihan anu anjeun hoyong tingali dina bisnis.

Ieu ngagaduhan dua tujuan:

  1. Pikeun mastikeun anjeun nyéépkeun waktos anjeun dina hal-hal anu penting.
  2. Henteu liren ngalakukeun naon waé anu henteu. Éta kadéngé saderhana, tapi anjeun bakal kagum kana seueur sora anu aya di kaseueuran bisnis kusabab hubungan anu caket antara strategi sareng taktik. Anjeun bakal ningali pergeseran dramatis saatos anjeun mimiti beroperasi ti tempat strategi heula. Daripada pamasaran janten bungah ngeunaan kagiatan hiji-hiji, sapertos nyayogikeun hiji acara, teras lumpat kalayan teu aya tujuan anu jelas dina panon ... anjeun bakal lirén. Anjeun bakal naros: Naon anu urang pilari pikeun ngalaksanakeun? Saha urang pilari kalibet? Naha acara ieu tibatan prakarsa anu sanés?

Kami sering nguping ngeunaan bisnis B2B anu ngudag strategi nilai hirupna konsumén, anu tujuanana pikeun numuwuhkeun pendapatan sareng komitmen ti nasabah anu aya tibatan kéngingkeun anu énggal. Utas tina lawon pikeun sadayana organisasi na teras kedah sadayana ngeunaan pangaruh gandum négatip. Nalika anjeun nyetél strategi anjeun, teras nyetél roadmap anu cocog ti mimiti, anjeun bakal ngamimitian ngetrokan bahkan tujuan anu paling luhur anjeun anu langkung gancang tibatan anu sanésna.

Prosés: Kumaha Sosis Dijieun

Saatos strategi dijalankeunnana, sareng lampu pituduh pikeun dijalankeunnana mangrupikeun prosés anu dipikiran. Upami strategi anjeun ngeunaan nilai hirupna pelanggan, sapertos conto anu kuring anggo di luhur, anjeun panginten laser-fokus kana pangabisa palanggan anu kuat sareng pangembangan akun. Anjeun bakal ngiringan kumaha pasar ka konsumén anjeun anu aya dina sagala rupa tahapan kematangan, sareng peta kumaha anjeun tiasa ngalayanan aranjeunna ngalangkungan perjalanan anu anjeun pikahoyong pikeun aranjeunna.

Salaku conto, saatos batur mésér solusi anjeun - naon salajengna? Ieu dimana anjeun milari kumaha masing-masing léngkah perjalanan pelanggan anjeun. Hayu urang sebutkeun palanggan mésér Produk X sareng léngkah salajengna nyaéta nawiskeun latihan ngeunaan cara suksés kalayan éta. Saatos éta tiasa sumping ngadidik palanggan ngeunaan naha maranéhna panginten peryogi Produk Y, sareng nyiapkeun aranjeunna pikeun pameseran sareng palaksanaan. Nalika anjeun peta kaluar prosés anu jelas sareng ngajajar tim anjeun di sakurilingna, sareng éta disetir ku strategi anu langkung saé anjeun, palanggan anjeun bakal langkung mengenali nilai anjeun. Ieu butuh niat sareng komitmen paeh tetep strategi anjeun payun.

Téknologi: Penguatan

Sareng pamustunganana - tumpukan téknologi anjeun (kuring terang, anjeun ngarepkeun urang bakal dugi ka bagian ieu). Mimiti, perhatoskeun yén téknologi anjeun katilu dina jajaran ieu. Éta masih bagian tina tim impian, tapi éta sanés pamaén mimiti. Kadua, ngakuan éta pikeun bagian anu kedah dilakukeun - a ngarojong lalakon. Jill Rowley, kapala perwira pertumbuhan di Marketo kasohor yén:

Bodo sareng alat masih bodo.

Kuring bakal ngaléngkah deui sareng ngajawab yén réalitasna langkung parah, sabab jalma éta ayeuna a picilakaeun ngabobodo

Prosés anu goréng, dipegatkeun tina strategi, mangrupikeun resep pasti pikeun kagagalan nalika anjeun nambihan skala sareng otomatisasi téknologi. Anjeun bakal jauh tina jalur, langkung gancang - sareng anjeun bakal ngarusak mérek anjeun. Ukuran anjeun ngeunaan kumaha suksés strategi sareng metodologi anjeun kedah dikuatkeun ku tumpukan téknologi anjeun. Sistem anjeun kedah néwak data anjeun, janten anjeun tiasa nganalisis deui teras nyandak kaputusan anu cerdas ngeunaan naha tetep dina kursus anjeun atanapi leres-leres.

Dina raraga ngadamel padamelan ieu, pamasaran peryogi garis pandang anu jelas kana platform data nasabah anu sanés. Éta henteu cekap pikeun masing-masing departemen ngan saukur nganggo téknologi na; éta ogé kedah diarsipkeun ku cara supados data tiasa diliwatan antara departemén dina cara anu bermakna. Nalika anjeun arsiték sistem anjeun pikeun nguatkeun arah stratégis sareng metodologi anjeun, anjeun ngamaksimalkeun tujuanana. Éta panginten henteu saéstuna sapertos ngajantenkeun téknologi salaku bintang, tapi éta bakal ngabantosan anjeun langkung seueur dilakukeun sareng leres-leres kéngingkeun hasil.

Seueur organisasi henteu dihaja tungtungna fokus kana salah sahiji tina tilu komponén ieu sareng ngantepkeun duaan sanésna janten hideung. Atanapi, anu langkung parah, aranjeunna nyobian ngatasi sadayana - tapi dina silo. Nalika salah sahiji skénario kajantenan, tim anjeun henteu atos suksés. Sabalikna, anjeun tiasa ngagancangkeun panghasilan ku nempatkeun strategi heula, dituturkeun ku prosés sareng téknologi - dina urutan éta sareng salaku tilu bagian tina tim anu sami sareng anu sami. Ieu tempat anu amis, sareng dimana anjeun leres-leres mendakan kasuksésan dina bentuk - sareng ngagancangkeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.