Bantosan Pertengahan abad pertengahan

Screen Shot 2013 05 14 di 9.52.07 AM

Kantos heran kumaha rasana janten helpdesk pakait deui di jaman abad pertengahan? Nya, teleponna parantos diwaler sareng pidéo anu luar biasa lucu ieu nunjukkeun kumaha kaayaanna.

Ngalangkungan Tim O'Reilly

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.