Minuman Sarapan Anyar - Embun Gunung?

embun gunung

Ngupingkeun radio nalika nuju damel mah waktos anu tenang pikeun kuring. Paduli patalimarga, kuring kémping anu senang. Ngalambatkeun lalu lintas? Henteu aya masalah… DJs kuring bakal narik kuring sareng ngamimitian dinten leres….

Dugi ka kamari….

Abdi henteu tiasa liren mikiran hal éta. Abdi ngupingkeun iklan anu hadé dina radio ngeunaan lalaki anu teu resep kana rasa kopi. Alternatipna - Mountain Dew. Embun gunung? Embun gunung! Sareng nagara ieu heran naha gajihna. Ayeuna urang ngiklankeun kaléng gula gelembung pikeun sarapan, mmmmm. Meureun urang tiasa ngagentoskeun susu dina Kakao Puffs urang!

Arrrrgh.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Jelema ieu tuang Mc nyumbang tuangeun sareng anjeunna nyerang ngeunaan embun gunung? DDDEEERRRPPP

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.