Ékonomi Anyar: Pasihkeun

Duit bébasGoogle Blogoscoped laporan ngeunaan a Tulisan Reuters yén Pilarian Buku Google anu énggal, dimana aranjeunna nyeken buku tina hak cipta sareng nempatkeun éta online, saleresna ngabantosan dina paningkatan penjualan buku.

Google Book Search parantos ngabantosan kami pikeun ngajantenkeun paluruh kana konsumén, saur Colleen Scollans, sutradara penjualan online pikeun Oxford University Press

Kuring henteu yakin kumaha carana nyarioskeun fénoména, tapi kuring parantos nyerat ngeunaan tren ieu sakedik. Masihan artos kanggo ngasilkeun artos… kumaha kajadian éta? Nya, leres pisan henteu. Éta sanés modél anyar. Barina ogé, radio nyayogikeun kami lagu-lagu anu ditingali ku jalma-jalma engké. Industri musik pikasieuneun undeuran, tapi éta perjuangan sia-sia. Program peer to peer bakal terus ningkatkeun sareng nawiskeun sarana nyebarkeun file anu teu kadeteksi. Poé bakal datang, moal lami deui, yén RIAA kedah nyerah dina ngudag tuntutan hukum sareng ngawangun modél bisnis anu langkung saé. Kusabab janten salah sahiji napster / Metallica asli anu ditolak, kuring henteu kantos ngagaleuh produk Metallica sanés. Sareng sateuacanna, kuring ngagaduhan Metallica sadayana… Kuring henteu yakin sabaraha artos Lars sareng awak awak anu leungit ku ngajauhan salah saurang penggemarna, tapi éta parantos seueur. Leres, rasa kuring dina musik parantos mekar mangtaun-taun ... ayeuna rada lemes ayeuna. 🙂

Parangkat lunak henteu béda. Yahoo! nembé nyatet yén aranjeunna bakal ngadistribusikaeun aplikasi Emailna sacara bébas supaya para nasabah tiasa ngawangun aplikasi di sakurilingna. Kauntungannana? Aranjeunna nyebarkeun bakat wirausaha sareng kapinteran di luar tembok perusahaanna ka dunya. Kusabab beuki seueur jalma ngawangun aplikasi, kahoyong ngamanpaatkeun Yahoo! salaku ISP pilihan bakal dilawan. Abdi salah saurang nasabah anu henteu hoyong angkat… alat sapertos panyalindungan Virus, perlindungan Spam, alat pangawasan Parental, Peluncuran ... aranjeunna sadayana ngajantenkeun kuring hoyong cicing sareng Yahoo DSL. Sareng layanan Pro anu saé, kuring henteu kantos ngalaman outage langkung ti sababaraha menit.

Ayeuna buku! Anjeun anu parantos ningali sareng maca blog abdi terang yén kuring buku buku. Abdi henteu ngagaduhan perpustakaan anu ageung pisan, tapi anjeun bakal mendakan buku dimana-mana di tempat kuring. Kuring resep pisan kana buku anu caket (janten kuring ngaku kuring mésér buku pikeun sampéanna). Kaéndahan panganyarna kuring nyaéta JubahCapote urang Dina Getih Tiis. Saatos nonton di hebat pisan pilem, Kuring diideuan maca buku. Dina Darah Tiis.

Blog mangrupikeun bentuk sanés pikeun masihan artos. Kuring maca (seueur teuing) blog sareng parantos ngempelkeun seueur ilmu ngeunaan Search Engine Optimization, Media Sosial, Programming, Management, Leadership, jst Seueur blog anu nyababkeun kuring mésér buku. Ironisna, kuring nembé mésér buku pangénggalna Seth… eusi anu akumulasi sareng diatur ti na blog… Sareng kuring ngagaleuh buku saatos ningali iklanna dina blogna. Janten Seth parantos masihan ka kuring ... sareng kuring ogé mésérna! Anjeunna mikeun artos!Leutik Dupi Anyar Anyar: sareng 183 Riff, Rants, sareng Gagasan Usaha Anu Luar Biasa Lainnya

Blog abdi henteu ngahasilkeun seueur jalan penghasilan langsung. Nanging, éta janten jalan anu saé pikeun kuring pikeun ngahontal sababaraha prospek sareng konsumén. Kuring parantos resep ngalakukeun sababaraha konsultasi Média Sosial, konsultasi Marketing Database, pamekaran Google Map, pamekaran WordPress, sareng parakan dina Média Sosial anyar bisnis (masih dina pamekaran). Kaseueuran bisnis ieu moal tiasa didamel upami teu aya blog kuring.

Sababaraha urang panginten panginten yén ngeposkeun élmu anjeun sacara online nempatkeunana kaluar gratis sareng anjeun bakal ngaluarkeun artos. Anu kuring mendakan nyaéta seueur jalma henteu milari 'maling' élmu; tibatan, aranjeunna milari jalma anu kawasa! Blog mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé pikeun nyayogikeun calon nasabah anjeun kalayan inpormasi anu diperyogikeun pikeun mendakan anjeun pantes nyewa atanapi konsultasi.

Ieu ékonomi énggal. Upami anjeun henteu mikeun artos, anu sanés bakal masihan!

One comment

  1. 1

    Hiji tindak lanjut ngeunaan ieu… berita ngeunaan AllofMP3 nuju pencét net ... situs unduhan Rusia haram anu nawiskeun unduhan MP3 tanpa manajemén hak digital sareng harga anu murah pisan.

    Kawijakan aranjeunna?

    "Administrasi AllOFMP3.com henteu ngagaduhan inpormasi ngeunaan hukum masing-masing nagara khusus sareng henteu tanggel waler pikeun tindakan pangguna asing."

    Abdi resep Internét!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.