Tampilan Halaman moal Paeh

Depositphotos 22277777 s

Abdi hormat Steve Rubel, tapi kuring henteu satuju kana jabatanana ayeuna anu nyatakeun pupusna caket tina tampilan halaman ku 2010. Steven nyatakeun:

Situs-situs ieu bakal diwangun sareng Ajax, Flash sareng téknologi interaktif sanés anu ngamungkinkeun pangguna ngalaksanakeun urusan sadayana dina hiji halaman wéb - sapertos Gmail atanapi Google Reader. Ieu ngaleungitkeun kedah pencét ti hiji halaman ka halaman anu sanés. Widgetisasi wéb ngan ukur bakal ngagancangkeun ieu.

Ieu leres-leres henteu leres pisan. Sadaya jurusan analytics pangguna ngagaduhan cara ngahijikeun pandangan halaman ngalangkungan skrip sisi-klien. Nyatana, saur kuring teh analytics industri parantos di payun tina kurva, parantos ngalih ti log-parsing kana skrip sisi klien sababaraha taun ka pengker. Ayeuna, aranjeunna nawiskeun kamampuan ngirim variabel deui analytics mesin anu akurat ngaidentipikasi interaksi klien.

Kuring bakal nyatakeun yén watesan 'halaman' bakal robih. Hiji halaman tiasa janten bagian tina hiji halaman, widget, eupan, sareng sajabana Interaksi ti klien masih sacara akurat kagambar sapertos kieu. Dimana hiji klien bakal mencét tautan sareng halaman anyar muncul sateuacanna, ayeuna aranjeunna pencét tautan sareng konténna dirobih. Ieu masih interaksi sareng tiasa diukur sacara épéktip.

Konsumsi RSS diukur sacara akurat ngalangkungan aplikasi sapertos Feedburner, anu alihan feed anjeun ngalangkungan mesinna pikeun pangukuran. Widget ngembangkeun mesin Analytics nyalira, sapertos anu katingali di dieu MuseStorm. Flash tiasa ngamangpaatkeun naon waé / sadayana interaksi ieu sareng analytics firma.

Tampilan HalamanCase dina titik: Kalkulator Payraise (salah sahiji situs abdi), diwangun sareng Ajax. Nalika pangguna ngeklik "Ngitung" na kuring ngamuat itungan anu réngsé dina halaman aslina, kuring ngalirkeun inpormasi éta ka Google Analytics. Nalika kuring ningali Google Analytics, kuring tiasa sacara akurat ningali sabaraha jalma anu nganjang ka situs éta, ogé sabaraha 'pandangan halaman' anu dieksekusi. (Kuring henteu leres-leres néwak itunganna, sanés!).

Ramalan kuring? Tepi ka 2010, firma Analytics bakal sacara akurat ngagambarkeun pageview pikeun panggunaan umum atanapi henteu umum tina kontén atanapi situs anjeun ... naha éta Flash, Ajax, atanapi Widget. Jam parantos ngagentos kana aplikasi pihak katilu ieu anu ngalakukeun ieu ayeuna. Naon bakal Parobihan mangrupikeun pamahaman kami ngeunaan naon anu sabenerna 'pandangan halaman'. Sedengkeun dianggap salaku sakabéh halaman pangotéktip sateuacanna, éta ayeuna bakal janten ukuran interaksi sareng situs wéb. Nanging, interaksi éta henteu kirang penting pikeun pamasar atanapi pangiklan.

Kalayan hormat pisan, Steve, kuring bakal resep nangtoskeun anjeun tuangeun anu saé kusabab perbedaan pendapat kami!

4 Komentar

  1. 1

    Kuring satuju sareng anjeun yén definisi halaman bakal robih. Éta parantos robih ti waktos konsép portlet katimu.

    Najan kitu, kuring ngarasa yén metrics kayaning pageviews ngan deet. Tungtungna iklan bakal jalan teu kusabab lalulintas tapi sabab sabaraha sabenerna klik dinya tur ngalakukeun urus. Ieu ngandung harti yén iklan kudu néangan lalulintas kualitas teu ngan lalulintas.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.