Daptar periodik Pamasaran Eusi

Pamasaran Eusi Tabel periodik

Ngan sapuluh taun ka pengker, pamasaran kontén sigana langkung saderhana, henteu? Tulisan anu gaduh gambar ngagaduhan keajaiban sareng tiasa dianggo dina surat langsung anu dipasang dina halaman wéb perusahaan. Maju sareng janten ruang anu rumit. Visualisasi ieu rohangan pamasaran kontén salaku tabel Periodik, cukup akalna. Éta dihasilkeun ku Situ Chris, Diréktur Pangembangan Produk di Econsultancy.

Pencét kana sawangan dina situs kami pikeun kéngingkeun gambar lengkep, éta patut dicetak sareng ditunda méja anjeun. Atanapi naha dina papan anu anjeun tiasa nyabak panah sareng museurkeun perhatian anjeun dinten éta kana strategi, format, jenis, platform, métrik, tujuan, pemicu atanapi ukur balik sareng ngaoptimalkeun eusi anu aya! Dina minggu kamari, contona, urang ngaliwat langkung ti 100 tulisan ngeunaan Martech pikeun ngamutahirkeun tautan, video, eusi, atanapi citra. Kami ogé parantos ngahapus sababaraha belasan tulisan ngeunaan téknologi atanapi kajadian anu parantos teu aya anu masihan nilai dina situs éta.

Kumaha ngagunakeun Tabel Périodik ngeunaan Eusi Pamasaran

Di dinya, Chris ngalangkungan pitunjuk 7-léngkahna pikeun kasuksesan pamasaran kontén, dimimitian ku stratégi sareng dipungkas ku dua kali mariksa sareng ngaoptimalkeun karya anjeun.

  1. taktik - Konci dasar pikeun kasuksesan. Perencanaan sareng fokus penting pisan. Anjeun peryogi strategi anu jelas, dipetakeun pikeun tujuan bisnis jangka panjang. Ékonsultansi ogé ngagaduhan mangpaat pisan pituduh prakték pangsaéna dina strategi eusi.
  2. wujud jeung ukuran - Eusi aya dina sababaraha bentuk sareng ukuran anu béda. Catet yén anjeun tiasa nganggo sababaraha format kanggo hiji eusi.
  3. Jenis Kandungan - Ieu dumasar kana jenis eusi umum anu dianggo saé pikeun Econsultancy.
  4. panggung - Ieu mangrupikeun platform distribusi kontén. Anjeun tiasa gaduh sababaraha hal ieu (misal # 59, halaman wéb anjeun). Anu sanésna mangrupikeun situs sosial (milik anjeun, jaringan anjeun, pihak katilu). Sadaya ieu ngabantosan nyebarkeun berita ngeunaan kontén anjeun.
  5. metrics - Ieu ngabantosan anjeun pikeun ngukur kinerja kontén anjeun. Pikeun kaperluan pondok, métrik dikelompokkeun babarengan (mis métrik akuisisi).
  6. gol - Sadaya eusi kedah ngadukung tujuan bisnis primér anjeun, naha éta pikeun ngahasilkeun seueur patalimarga, atanapi kanggo ngical langkung seueur, atanapi pikeun ningkatkeun kasadaran merek. Eusi anu dipandu ku laser bakal nyabak sababaraha kotak ieu.
  7. Ngabagikeun Pemicu - Ieu kalolobaan diideuan ku Pemicu Unruly Media pikeun ngabagi eusi. Pikirkeun supir émosional anu aya di tukang ngabagi, sareng pastikeun kontén anu anjeun jantenkeun ngajantenkeun jalma ngaraos sesuatu.
  8. Daptar pariksa - Sadaya kontén kedah leres dioptimalkeun pikeun milarian, pikeun sosial, sareng ngadukung tujuan bisnis anjeun.

9 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Doug - blog anu hébat sareng konsép palinter sareng palinter na! Cinta ideu ieu !!! Salaki insinyur kuring, anu nganyenyeri sagala hal pamasaran, bahkan panginten éta pikaresepeun. Anjeun henteu pernah gagal pikeun ngirimkeun eusi anu hébat dina cara anu pikaresepeun. Hatur nuhun! Kathy

  3. 5
  4. 7
  5. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.