Kakuatan ALT sareng TAB

IMG 6286

Nalika ngeunaan téknologi komputer, kuring heran sabaraha jalma anu teu kenal pisan sareng dua tombol anu paling penting dina keyboard anjeun. Kakuatan anu saé tina ALT sareng TAB mangrupikeun sababaraha tip produktipitas anu paling penting pikeun saha waé anu ngagunakeun komputer pikeun ngamajukeun atanapi ngalaksanakeun usahana. Kalayan kecap séjén: praktis sadayana ayeuna maca Martech!

Zona Ganti

Pikeun leres-leres ngartos kombinasi ALT + TAB, urang kedah mimitian ku diskusi ngeunaan konci ALT. Anjeun panginten terang yén "ALT" pondok tina "alternate." Éta hartosna tombol leutik ieu dimaksudkeun pikeun ngarobih sadaya fungsi antarbeungeut pangguna ayeuna. Tukang sihir komputer sawaktos-waktos nelepon "mode switching" ieu. Mencet tombol "ALT" ngawartosan mesin pikeun kalakuanana béda pisan tibatan ayeuna.

Ieu sigana tiasa overdramatic. Barina ogé, tombol SHIFT sigana mah sami waé dina pandangan pertama. Tapi SHIFT ngan saukur ngarobah karakter ti luhur ka handap. "A" dasarna sami sareng "a." Nyatana, mesin tik anu lami saleresna ngandung dua salinan surat. Konci "ALT" nyandak mesin anjeun kana dunya anyar.

Duplex typewriter 1895

ALT Tunggal + TAB

Éta sigana henteu aya kajadian nalika pencét ALT. Pencét sareng lepaskeun konci na belasan kali sareng mesin Windows atanapi Mac ogé moal némbalan. Tapi upami anjeun nahan tombol ALT ka handap teras dugi ka peuntas teras pencét konci TAB sakali sakali ngan sadetik sareng lepaskeun konci TAB na, anjeun bakal ningali jandéla némbongan. Éta bakal daptar sadaya aplikasi aktip, sareng anjeun bakal mendakan anu salajengna dina daptar parantos disorot. Nalika anjeun ngaleupaskeun ALT, anjeun bakal langsung ngalih kana program éta.

Kakuatan ALT + TAB nyalira tiasa nyiptakeun paningkatan produktivitas anu luar biasa. Anjeun teu kedah ngaleungitkeun leungeun tina keyboard sareng ngalih kana mouse upami anjeun hoyong robih antara dua aplikasi kabuka. Buka sareng cobian ayeuna. Luangkeun sababaraha menit kanggo terang kumaha perasaan ALT + TAB.

Dua Terakhir

Upami anjeun merhatoskeun hiji ALT + TAB, anjeun bakal terang yén éta leres-leres ngalih antara ayeuna aplikasi sareng terakhir dianggo aplikasi. Éta hartosna yén upami anjeun ngalih tina sebutkeun, panyungsi wéb anjeun kana pangolah kecap ku ALT + TAB, anjeun tiasa ngalih balik deui sareng ALT + TAB anu sanés. Sadaya ieu gentos bulak-balik panginten disada sapertos buang-buang waktu, tapi ieu pas naon anu urang sadayana lakukeun nalika urang nalungtik sareng nyerat. ALT + TAB sampurna pikeun unggal dinten damel.

Nyimpen sababaraha detik mindahkeun leungeun anjeun bulak-balik tina beurit sigana henteu sapertos seueur. Kalikeun yén kali ratusan saklar unggal jam. Pertimbangkeun yén anjeun sakedap kaleungitan pokus nalika anjeun kedah mendakan beurit ku visi periferal anjeun teras sered kursor ka handap ka handapeun layar teras deui. Ngawasaan hiji ALT + TAB sacara dramatis bakal ngarobah produktivitas anjeun.

Canggih ALT + TAB

Aya langkung seueur tibatan ngan ukur dasarna. Upami anjeun pencét ALT + TAB tapi tahan tombol ALT, anjeun bakal ningali sadaya ikon aplikasi aktip. Anjeun tiasa nganggo pers teras-terasan tombol TAB pikeun ngurilingan program anu anjeun anggo sababaraha waktos katukang. Kombinasi SHIFT + TAB nuju arah anu sabalikna.

Upami anjeun kantos mendakan diri anjeun nyalin data tina hiji program kana program anu sanésna ku tombol konci, ALT + TAB tiasa ngajantenkeun pangalaman anjeun salah sahiji tina ngagunakeun ngan keyboard na. Ieu tiasa ngahasilkeun pamutahiran produktivitas anu signifikan.

Candak sababaraha waktos pikeun diajar ALT + TAB. Anjeun bakal langkung gancang nganggo mesin sareng tiasa méréskeun padamelan. Tapi anu langkung penting, ngakuan yén konci sapertos ALT leres-leres ngeunaan ngarobah modeu tina sistem di sakuriling urang. ALT sapertos bédana antara damel di méja anjeun sareng nyarios dina telepon. Éta ngeunaan ngalih kana kaayaan anu sanés.

Kontéks-switching mangrupikeun biaya anu paling ageung dina produktivitas. Unggal gangguan nampilkeun kasempetan pikeun mopohokeun naon anu anjeun lakukeun. Angka naon anu anjeun lakukeun anu ngabutuhkeun anjeun pikeun ngarobih pokus anjeun, sanaos tina keyboard kana mouse. Anjeun bakal mendakan alur kerja anjeun lancar sareng anjeun bakal langkung beres.

2 Komentar

  1. 1

    Rakan sekerja sakali nyebut kuring 'mouse lumpuh' sabab kuring sok ngamangpaatkeun antarbeungeut pangguna grafis pikeun napigasi. Butuh sababaraha taun sateuacan kuring terang kumaha cara pintas konci anu épisiénna. Cukup pikaresepeun, kuring yakin yén pamaké Mac sok 'diganjar' ku penekanan tombol khusus anu ngalakukeun hal hébat. Jandéla parantos kajiret - tapi kaseueuran réréncangan kuring dina Macs hebat pisan terang sadayana jalan pintas ... sareng produktivitasna nunjukkeun na!

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.