2 Komentar

  1. 1

    Kuring sapuk pisan sareng anjeun, tapi leungit hiji hal dina téma 2011 - éta henteu ngadukung sidebar dina postingan sareng halaman, janten kapan nalika nyetél blog nganggo waktos ieu anjeun kedah ngémutan deui sareng ngédit single.php sareng halaman file .php. 

  2. 2

    Dupi abdi tiasa nyarankeun pikeun didatangan http://www.borgyborgy.net Ieu nawiskeun sababaraha header ukuran 1000 × 288 piksel gratis, pikeun ngarobih téma standar TwentyEleven standar. Mangpaat pikeun pamula blog. Éta ngamungkinkeun anjeun sacara gampang ngaropea pamasangan standar, ngamungkinkeun anu énggal ngagaduhan blog anu khusus sareng siap dina sababaraha menit. Sadaya gambar dicandak ku kuring sareng disayogikeun dina Lisensi Creative Commons 3.0.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.