Bumi Anu Dijanjikeun: ROI Pamasaran Anu Nguntungkeun sareng Berkelanjutan Ngan payun

Pangalaman Palanggan Infographic 2015

Wilujeng sumping naon anu disebat téknolog pamasaran Jaman Pangalaman Palanggan.

Ku 2016, 89% perusahaan ngarepkeun bersaing dina dasar pangalaman pelanggan, vs 36% opat taun ka pengker. Sumber: Gartner

Nalika paripolah sareng téknologi konsumen terus mekar, strategi pamasaran kontén anjeun kedah sajalan sareng perjalanan palanggan. Eusi anu suksés ayeuna didorong ku pangalaman - iraha, dimana sareng kumaha konsumén hoyongna. Pangalaman anu positip dina unggal kanal pamasaran mangrupikeun konci anu paling penting pikeun épolusi ieu.

Widen parantos ngajajah fenomena ieu dina infographic anyarna, Bersenjata Marketing Kandungan anjeun pikeun medan perang Anyar: Pangalaman Palanggan. Éta pandangan anu komprehensif ngeunaan kumaha pamasaran eusi anjeun mangaruhan pangalaman konsumén, nyayogikeun tips tentang kumaha cara mangaruhan mérek anjeun sacara positip.

Unsur pangalaman konsumén anu unggul tiasa dijumlahkeun janten tilu séntimén:

  1. Terang palanggan na - Ngahargaan palanggan, riwayatna, sareng karesep.
  2. Patali sareng konsumén - Ketok kana émosi, nunjukkeun hal-hal anu aranjeunna paduli, sareng tong nyéépkeun waktos ku hal-hal anu teu dipikaresep.
  3. Entong ngantep konsumén ngagantung - Pasihan waktos anu tepat, waleran anu relevan iraha sareng dimana konsumén hoyongna.

ROI pamasaran anu nguntungkeun sareng berkelanjutan tiasa kahontal. Turutan léngkah ieu sareng bisnis anjeun bakal pas lebet kana The Promised Land.

Pangalaman Palanggan Infographic

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.