Platform Pemasaran Perumahan

dibagikeun facebook

Kami parantos nyarios sateuacanna ngeunaan Agén saos, a platform pamasaran perumahan. Agén saos nembé ngagulung vérsi 2 produkna sareng éta lumayan ngagunasika. CEO Adam Small (babaturan, batur sapagawean sareng Panulis Martech) ngajelaskeun Ajen saos sareng tujuan platform pamasaran perumahan na dina video Marketing Tech anu anyar ieu:

Konci pikeun industri perumahan nyaéta agén Real Estate henteu sering ngagaduhan tim pamasaran, ogé teu ngagaduhan waktos sareng tanaga pikeun museurkeun kana usaha pamasaranna. Éta hartosna tim Adam kedah ngawangun platform anu saderhana dianggo. Naon anu anjeunna idéntikeun nyaéta cukup sistem - ngagabungkeun olahtalatah téks, pamasaran email (aranjeunna nyorong email nyalira sareng tiasa nganterkeun hébat), wisata mobile, integrasi sosial ... sareng otomatisasi. Dina tonggong-tukang, Adam otomatis nyayogikeun inpormasi para makelar na ngamangpaatkeun data MLS… ieu mangrupikeun waktos hemat.

Platform na ngagaduhan dasbor sentral anu nyayogikeun stats sareng prospek pang anyarna pikeun agén perumahan:
Portal Info Imah Digital2

Aya antar muka anu mantap pikeun manajemén kontak sareng kagiatan, ngalaporkeun email, manajemén properti, olahtalatah sareng sistem sacara otomatis nyebarkeun properti dina Halaman Facebook Agén Perumahan.

Réaksi palanggan kana rilis énggal parantos hébat:

300902 tSaos Agén mangrupikeun hal anu paling saé kuring nyéépkeun artos iklan kuring ti saprak kuring lebet kana bisnis 8 taun ka pengker. Kuring gaduh seueur jalan pamasaran ngalangkungan tombol pikeun daptar kuring dugi ka média sosial, ngeposkeun wisata maya dina Realtor.com sareng ngirim email ka flyer ka sadaya kontak kuring ngeunaan daptar kuring. Éta pisan pangguna ramah sareng efektif. Kuring neraskeun dihubungi beuki seueur ku drive ku konsumén anu hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan sipat kuring sareng éta néwak inpormasi kontakna. Kuring ngan resep tempat pamasaran ieu!

Keri Schuster, REALTOR ©
Klub Présidén FC Tucker's, Klub Eksekutif

Pencét kana unggal gambar pikeun ngazum gede.
Émbaran Kontak Portal Info Bumi Laporan Imah Portal Émbaran Imah Digital Laporan Imah Portal Imah Digital2 dibagikeun facebook

Salian ti gampang dianggo, aya kaunggulan séjén pikeun ngamangpaatkeun platform terpusat…. harga. Agén Perumahan biasana kedah ngatur sababaraha akun pikeun olahtalatah téksna, wisata sélulér, pamasaran email, nangkep telepon gratis sareng video. Saos Agén nyayogikeun sadaya alat anu diperyogikeun pikeun harga anu hébat… nyatana, dihandap naon waé jasa ieu hargana mandiri.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.