Kaamanan Kawanan?

Abdi resep humor Gary Larson urang ti Sisi Jauh kawéntar:

Lemmings - Gary Larson

Perusahaan disangka résiko teu resep sareng urang sadayana dikondisikeun kumaha waé ogé kaamanan dina jumlah:

  • Sabaraha palanggan anjeun gaduh?
  • Sabaraha lami anjeun damel?
  • Punten pasihkeun ka kami rujukan.
  • Nyayogikeun kami conto studi kasus anu cocog sareng industri urang, ukuran perusahaan, produk, jasa, jst.
  • Kami maca tulisan ieu tina [lebetkeun perusahaan ageung] anu nyayogikeun sudut pandang anu lawan, mangga jelaskeun.

Hayu urang tingali conto ingon-ingon, sareng saha anu urang parantos nuturkeun mangtaun-taun:

Henteu hatur nuhun, abdi moal ngiring ngadu heureuy waé.

2 Komentar

  1. 1

    Teu média sosial ngan hiji gerombolan leuwih efisien? Abdi satuju yén nuturkeun gerombolan sanés, ku nyalira, mangrupikeun hal anu saé, tapi seueur anu kedah diomongkeun ngeunaan gerombolan sareng reputasi. Gerombolan éta nyarioskeun yén Google mangrupikeun mesin pencari anu saé, sareng kuring bakal ngaku yén kuring ngiringan éta. Nya kitu, gerombolan nunjuk kaluar produk eta senang jeung (Apple) jeung bagja jeung (GM, Ford).

    Patarosanna, naha urang bagja nuturkeun gerombolan, atanapi urang ujug-ujug ngaraos ditipu nalika hiji gerombolan ngantunkeun naon anu diturutan? Seueur conto di luhur dimana dituturkeun sacara massal ku gerombolan, tapi ayeuna ditinggalkeun sacara massal ku gerombolan anu sami.

    • 2

      Hi Steven,

      Sabenerna, kuring henteu nyangka média sosial mangrupikeun gerombolan anu éfisién - urang sadayana sumebar di komunitas mandiri (sanaos aya hubunganana) - blog, twitter, tetengger sosial, feed feed, jaringan Ning, Linked In, Plaxo…. Kuring nyangka jalma-jalma saleresna mimiti ngabentuk komunitas 'mikro' anu langkung alit dimana aranjeunna mendakan jalma-jalma anu sami sareng rasa, kapercayaan, pendidikan, bakat, hobi sareng kasang tukang.

      Google sabenerna nyiksikan hasil dumasar kana relevansi, jadi istilah béda - "mirah" versus "béaya rendah" bisa nyadiakeun hasil sagemblengna béda pikeun batur kalawan maksud pilarian sarua ... dumasar kana 'kawas' pilarian ku jalma sejen tur backlinks ti sumber séjén. Google sigana mah leuwih ti raja hasil non-gerombolan dina buku abdi.

      Abdi satuju sareng téori gerombolan anjeun. Kuring ngan miharep yén folks ulah ambing nuturkeun gerombolan deui ... Kuring teu dijual yén hasilna leuwih mindeng positif ti négatip. Abdi bogoh jalma anu sual norma jeung nyorong amplop.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.