Mana tungtung Corong Penjualan?

corong penjualan online

Strategi pamasaran sering dirarancang pikeun mendakan Tambih deui ngabalukarkeun atanapi upsell konsumén ayeuna. Salah sahiji masalah anu urang sering mendakan ku klien nyaéta aranjeunna sering damel dina tungtung salah corong penjualan. Seueur perusahaan kéngingkeun pangunjung kirang sabulan pikeun halaman wéb tibatan anu aranjeunna pikahoyong ... tapi upami aranjeunna tiasa ngarobih dua kali langkung seueur tibatan pengunjung anu dipibanda, aranjeunna bakal suksés pisan.

corong penjualan online

Seueur téknologi anu kami damel sareng diwangun pikeun nyingkat waktos anu diperyogikeun pikeun ngarobih pemirsa anu dituju atanapi ningkatkeun tingkat konvérsi dina unggal titik dimana corongna bocor. Kuring salawasna reuwas yen urang nyebatna corong ... éta saleresna mah langkung seueur sareng prospek hébat bocor di mana waé. Daripada damel di luhur corong sareng nyetir langkung seueur kana corong anu dieusian ku liang, dimana anjeun tiasa ngungkit téknologi kana corongna?

Ieu sababaraha téknologi ... kalebet sababaraha palanggan sareng sponsor kami anu ngabantosan:

  • Wébmaster alat nyayogikeun inpormasi kritis pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun tingkat klik-téng dina mesin pencari. Anjeun parantos merhatoskeun kumaha seueur pamilarian pangunjung kana situs anjeun, tapi naha anjeun terang naon anu diklik dina tingkat anjeun ayeuna? Naha tiasa ditingkatkeun?
  • Panipis URL sapertos Bit.ly tiasa nyayogikeun anjeun data anu anjeun peryogikeun ningali kumaha épéktipna média sosial anjeun. Naha anjeun terang yén Facebook nyaring éntri anu katingali ku jalma-jalma anu nganggo Edgerank algoritma… sareng éta tiasa ngahasilkeun sakedik atanapi rata teu sahiji bae tina usaha média sosial anjeun saleresna ditampilkeun?
  • Perusahaan otomatisasi pamasaran kawas Right On Interactive nyaéta ngembangkeun téknologi anu nyingkat siklus sareng nyayogikeun metodologi anu ngabantosan anjeun nyetak kalungguhan anjeun sahingga anjeun tiasa komunikasi sareng aranjeunna langkung épéktip tinimbang angkatan sareng ledakan cara anu tiasa ngajalankeun ngarahkeun kana corong.
  • Perusahaan pamasaran email sapertos Delivra nawiskeun jasa email sareng SMS anu sacara substansial tiasa ningkatkeun tingkat réspon ogé ngadidik konsumén ayeuna ngeunaan kumaha produk atanapi industri na - ngawangun otoritas, ingetan sareng akuisisi kasempetan kalayan lead.
  • Platform Survey Online sapertos SurveyMonkey (anu mésér klien kami, Zoomerang) tiasa nyayogikeun anjeun intél anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun stratégi pamasaran kontén anjeun. Ku ningkatkeun kontén anjeun, anjeun tiasa langkung dipercaya sasaran pikeun akuisisi sareng mastikeun yén palanggan anjeun dilayanan leres-leres.
  • Proposal parangkat lunak aplikasi sapertos Tinderbox ngamungkinkeun anjeun ngalancarkeun sareng ningkatkeun prosés usulan anjeun. Ku ngalacak réspon anjeun sareng ngartos kumaha ningkatkeun usulan anjeun, anjeun tiasa ngajalankeun konversi langkung gancang sareng épéktip ... sadayana nalika nganggo sumber daya internal anu kirang.

Nalika anjeun ningali Corong Penjualan anjeun, dimana strategi anjeun bocor? Daripada nyobian ngajalankeun langkung seueur pemirsa, aya kamungkinan anu saé anjeun henteu ngamangpaatkeun palanggan sareng prospek anu parantos anjeun gaduh. Éta patut katingal!

2 Komentar

  1. 1

    Ieu leres pisan Douglas. Sareng anu paling penting nyaéta kuring resep pisan maca tulisan anjeun. pikeun ngadorong langkung seueur pamiarsa, aya kamungkinan anu saé anjeun henteu ngungkit konsumén sareng prospek anu anjeun parantos gaduh. Hiji hal anu kuring diajar sateuacan kuring janten pangarang laris sareng lami sateuacan Inc Magazine milih perusahaan kuring salaku salah sahiji perusahaan anu paling gancang ngembang nyaéta ku ngagunakeun téknologi ieu pasti tiasa nampi langkung seueur pamiarsa pikeun halaman wéb pamasaran online na.

    • 2

      Hatur nuhun pisan kanggo kecap anu saé anjeun, @DanielMilstein:disqus ! Sarta ngan pikir sabaraha kirang noise bakal aya kaluar aya lamun urang fokus kana balikkeun ngawujud nu urang tadi tinimbang tuang jadi leuwih spam kaluar dinya.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.