Sorotan tina Laporan Indéks Palanggan Sosial

konsumén sosial

Ngagunakeun perangkat lunak nguping sosial, unggal dinten urang ngaidentipikasi keluhan, panyalahan, paménta jasa atanapi pujian anu dilakukeun ka perusahaan anu henteu aya réspon tina bisnis anu dituju. Sedengkeun konsumén ayeuna ngadominasi média sosial, usaha beuki parah dina ngaréspon. Numutkeun ka Sprout Social - 4 tina 5 pamundut henteu kajawab! Aduh.

Ieu sorotan ti Laporan Dursasana Indéks Sosial Sprout, Nyayogikeun wawasan di tukangeun para nasabah sosial ayeuna, tumuhna gancang papacangan palanggan asup sareng kumaha merk ngaréspon.

Indéks Sosial Sprout ningali pertumbuhan kanal, résponsipitas brand, sareng paripolah konsumen ngalangkungan langkung ti 160 juta pesen inbound ngalangkungan 20,000 profil mérek sareng halaman kipas. Tingkat dimana konsumén nyoko média sosial pikeun nyungkeun bantosan, nyandak kaputusan mésér, pasang keluhan, sareng gaduh dialog anu lumangsung luar biasa.

the-social-customer-infographic-sprout-social

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.