Thunderbolt maéhan iPhone

thunderbolt iphone vzw

thunderbolt iphone vzwWalter Piecyk, Panilitian BTIG analis nyatakeun yén HTC Thunderbolt leres-leres ngaluarkeun iPhone dina 28% toko Verizon. Abdi terang kunaon.

Bulan ieu urang nuju ngamimitian sababaraha tulisan dina alat sélulér. Ngartos téknologi anu diadopsi penting pikeun pemahaman pasar. Tumuwuhna Internét seluler gancang tina langkung gancang tibatan anu diarepkeun ku saha waé. Hiji conto: milarian Chrysler nalika Super Bowl melonjak 48 kali dina volume normal pamundut desktop, tapi milarian dina telepon sélulér nyaéta kali 102. GoDaddy ningali 38 kali pamundut langkung luhur tibatan normal, kalayan mobile kali 315.

Alat-alat sapertos Verizon's HTC Thunderbolt nyiapkeun jalan pikeun kamekaran ieu. Ieu telepon Android anu spektakuler. Saatos diuji salami sasasih, kuring resep pisan janten kuring indit sareng mésér pembaruan. Abdi kedah gaduhna. Teleponna duanana éndah… sareng BESAR. Sababaraha jalmi panginten ageung teuing ... jempol kuring bieu tiasa ngageser layar salangkungan. Sisi sareng iPhone 4, iPhone nembongan lucu ... sareng bahan-bahanna bahkan henteu raoseun sakumaha raosna. Sapertos iPhone 4, Thunderbolt ogé dipasang kaméra kadua.

Catetan: Kuring mésér iPhone 4 pikeun putri abdi (henteu, anjeunna henteu hoyong Thunderbolt) janten kuring tiasa ngalih deui ka Verizon. Sinyalna AT & T sareng tagihanana pikareueuseun. Kuring badé ngahémat sababaraha artos, gaduh tagihan kulawarga tunggal deui, sareng kéngingkeun cakupan anu langkung saé tanpa aya telepon anu murag.

Kuring kantos damel sareng Droid Pro salami sataun ka tukang sareng resep sareng éta, tapi ramo gendut kuring bajoang sareng keyboard. Heran, keyboard visual dina Thunderbolt langkung ageung tibatan keyboard fisik dina Droid Pro. Abdi tiasa ngetik langkung gampang - utamina nalika kuring ngarobahna horisontal! Saatos ningali bolak-balik di antara layar bulan kamari ... Abdi henteu tiasa nempatkeun Thunderbolt.

Ieu mangrupikeun Droid Pro, HTC Trophy, sareng HTC Thunderbolt sasarengan:
100 0087

Kuring ogé tiasa nyobian HTC Trophy, alat Windows Phone 7. Entong diskon Windows Phone 7… antarbeungeut pangguna sanés ngan ukur elegan, langkung gampang napigasi tibatan iPhone atanapi Android dina pendapat abdi. Sedengkeun agénsi sareng teknisi sapertos kuring moal ngalih kana Windows Phone 7, pasar Exchange perusahaan mangrupikeun pasar anu ageung. Kuring nunjukkeun ka hiji lalaki dina penerbangan sareng kuring turun ka Atlanta sareng anjeunna nyarios yén anjeunna henteu sabar pikeun parit nyaéta Blackberry kanggo hiji. Waktos bakal nyaritakeun - tapi kuring boro mikir yén Microsoft teu aya di balapan iraha waé pas aranjeunna gaduh email perusahaan.

guludug pialaHanjakalna, saur kuring mah perangkat keras HTC Trophy henteu saé sareng sistem operasi. Kaméra langsung bau. Dina poto ka kénca, anjeun bakal ningali poto Thunderbolt (8 Megapixel) ka kénca, Piala (5 Megapixel) ka katuhu. Pikeun pidéo, Thunderbolt nyatet dina 720 HD… janten kuring tungtungna tiasa ngaleungitkeun sareng ngajaga kaméra pidéo génét sareng kuring dimana waé kuring indit. Hiji fitur desain unik nyaéta kurung dina tonggong anu narik pikeun nangtung telepon nangtung ... ideu keren! Éta jam wengi abdi disisi ranjang kuring tadi wengi.

Hiji-hijina keluhan anu kuring kantos nguping ngeunaan Thunderbolt nyaéta umur batre. Abdi henteu paduli pisan. Kuring sering ngumbara nganggo batré USB sareng charger. Kuring ngan saukur teu tiasa lirén neuteup layar. Abdi panasaran upami gelombang kaméra anyar ieu mangrupikeun tungtung pikeun iPhone. Sistem Operasi Android sareng Windows Phone 7 duanana langkung unggul, sareng alat énggal ieu janten langkung saé unggal dinten.

6 Komentar

  1. 1

    Abdi ngarep pisan Verizone tiasa kéngingkeun salah sahiji telepon resmi Google Nexus. Kuring henteu leres-leres nuju layar lebar tapi kuring resep ka Android (sanaos perangkat keras Droid Eris kuring henteu kantos dugi ka nanganan naon waé anu mimiti dikaluarkeun ku Android munggaran). Telepon sélulér kuring ogé bakal Android, kuring henteu yakin anu mana acan.

  2. 2

    Saur ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun Google, tapi warta anu hadé pikeun Industri Seluler sareng Pangangkut - unggal dinten urang beuki ngandelkeun telepon ieu. Kami henteu ngagaduhan Thunderbolt di muy country (Kolombia), tapi mangrupikeun warta anu saé pikeun ngagaduhan alternatip iPhone anu saé. Kudu antosan sareng tingali naon anu lumangsung sareng pelepasan iPhone salajengna.

  3. 4

    Ngan ngagaduhan Thunderbolt sareng Abdi resep! Éta mangrupikeun telepon anu spektakuler di sakulilingna, sareng ngalangkungan Amazon Wireless, kuring kéngingkeun $ 130, anu ampir 50% hemat tina ngagaleuhna ngaliwatan Verizon Store. Waktos bakal ngawartosan, tapi unggal menit kuring nganggo Thunderbolt, kuring beuki resep pisan.

  4. 5

    Ngan ngagaduhan Thunderbolt sareng Abdi resep! Éta mangrupikeun telepon anu spektakuler di sakulilingna, sareng ngalangkungan Amazon Wireless, kuring kéngingkeun $ 130, anu ampir 50% hemat tina ngagaleuhna ngaliwatan Verizon Store. Waktos bakal ngawartosan, tapi unggal menit kuring nganggo Thunderbolt, kuring beuki resep pisan.

  5. 6

    Ngan ngagaduhan Thunderbolt sareng Abdi resep! Éta mangrupikeun telepon anu spektakuler di sakulilingna, sareng ngalangkungan Amazon Wireless, kuring kéngingkeun $ 130, anu ampir 50% hemat tina ngagaleuhna ngaliwatan Verizon Store. Waktos bakal ngawartosan, tapi unggal menit kuring nganggo Thunderbolt, kuring beuki resep pisan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.