Thunderbolt maéhan iPhone

thunderbolt iphone vzw

thunderbolt iphone vzwWalter Piecyk, Panilitian BTIG analis ngaklaim HTC Thunderbolt sabenerna outselling iPhone

di 28% toko Verizon. Kuring nyaho naha.

Bulan ieu urang nuju ngamimitian sababaraha tulisan dina alat sélulér. Ngartos téknologi anu diadopsi penting pikeun pemahaman pasar. Tumuwuhna Internét seluler gancang tina langkung gancang tibatan anu diarepkeun ku saha waé. Hiji conto: milarian Chrysler nalika Super Bowl melonjak 48 kali dina volume normal pamundut desktop, tapi milarian dina telepon sélulér nyaéta kali 102. GoDaddy ningali 38 kali pamundut langkung luhur tibatan normal, kalayan mobile kali 315.

Alat-alat sapertos Verizon's HTC Thunderbolt nyiapkeun jalan pikeun kamekaran ieu. Ieu telepon Android anu spektakuler. Saatos diuji salami sasasih, kuring resep pisan janten kuring indit sareng mésér pamutahiran. Abdi kedah gaduhna. Teleponna duanana éndah… sareng BESAR. Sababaraha jalmi panginten ageung teuing ... jempol kuring bieu tiasa ngageser layar ageung pisan. Sisi sareng iPhone 4, iPhone nembongan lucu ... sareng bahan-bahanna bahkan henteu raoseun sakumaha raosna. Saperti iPhone 4, Thunderbolt ogé dipasang kaméra kadua.

Catetan: Kuring mésér iPhone 4 pikeun putri abdi (henteu, anjeunna henteu hoyong Thunderbolt) janten kuring tiasa ngalih deui ka Verizon. Sinyalna AT & T sareng tagihanana pikareueuseun. Kuring badé ngahémat sababaraha artos, gaduh tagihan kulawarga tunggal deui, sareng kéngingkeun cakupan anu langkung saé tanpa aya telepon anu murag.

Kuring kantos damel sareng Droid Pro salami sataun kapengker sareng resep sareng éta, tapi ramo gendut kuring bajoang sareng keyboard. Heran, keyboard visual dina Thunderbolt langkung ageung tibatan keyboard fisik dina Droid Pro. Abdi tiasa ngetik langkung gampang - utamina nalika kuring ngarobahna horisontal! Saatos ningali-mundur antara layar bulan kamari ... kuring henteu tiasa nempatkeun Thunderbolt.

Ieu mangrupikeun Droid Pro, HTC Trophy, sareng HTC Thunderbolt sasarengan:
100 0087

Kuring ogé tiasa nyobian HTC Trophy, alat Windows Phone 7. Entong diskon Windows Phone 7… antarbeungeut pangguna sanés ngan ukur elegan, langkung gampang napigasi tibatan iPhone atanapi Android dina pendapat abdi. Sedengkeun agénsi sareng teknisi sapertos kuring moal ngalih kana Windows Phone 7, pasar Exchange perusahaan mangrupikeun pasar anu ageung. Kuring nunjukkeun ka hiji jalma anu nuju hiber sareng kuring turun ka Atlanta sareng cenah anjeunna henteu tiasa ngantosan solokan nyaéta Blackberry kanggo hiji. Waktos bakal nyaritakeun - tapi kuring boro mikir yén Microsoft teu aya dina balapan saatos aranjeunna gaduh email perusahaan.

guludug pialaHanjakalna, kuring henteu mikirkeun perangkat keras HTC Trophy cocog sareng sistem operasi. Kaméra langsung bau. Dina poto kénca, anjeun bakal ningali poto Thunderbolt (8 Megapixel) ka kénca, Piala (5 Megapixel) ka katuhu. Pikeun pidéo, Thunderbolt nyatet dina 720 HD… janten kuring tungtungna tiasa ngaleungitkeun sareng ngajaga kaméra pidéo génét sareng kuring dimana waé kuring indit. Hiji fitur desain unik nyaéta kurung dina tonggong anu narik pikeun nangtung telepon nangtung… ideu keren! Éta jam wengi abdi disisi ranjang kuring tadi wengi.

Hiji-hijina keluhan anu kuring kantos nguping ngeunaan Thunderbolt nyaéta umur batre. Abdi henteu paduli pisan. Kuring sering ngumbara nganggo batré USB sareng charger. Kuring ngan saukur teu tiasa lirén neuteup layar. Kuring panasaran naha gelombang kaméra anyar ieu mangrupikeun tungtung pikeun iPhone. Sistem Operasi Android sareng Windows Phone 7 duanana langkung unggul, sareng alat énggal ieu janten langkung saé unggal dinten.

6 Komentar

  1. 1

    Abdi ngarep pisan Verizone tiasa nampi salah sahiji telepon Google Nexus resmi. Abdi henteu leres-leres kana layar anu ageung tapi kuring resep Android (sanaos hardware Droid Eris kuring henteu kantos dugi ka tugas pikeun nanganan naon waé anu kapungkur sababaraha sékrési Android munggaran). Telepon kuring salajengna bakal janten Android ogé, kuring henteu yakin anu mana.

  2. 2

    Kuring nyangka ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun Google, tapi warta anu saé pikeun Industri Seluler sareng Pembawa - unggal dinten urang beuki ngandelkeun telepon ieu. Kami henteu acan gaduh Thunderbolt di nagara muy (Kolombia), tapi mangrupikeun warta anu saé pikeun gaduh alternatif iPhone anu saé. Kudu antosan tur tingal kumaha kajadian jeung release iPhone salajengna.

  3. 4

    Ngan ngagaduhan Thunderbolt sareng kuring resep! Éta mangrupikeun telepon anu spektakuler, sareng ngalangkungan Amazon Wireless, kuring kéngingkeun $ 130, anu ampir 50% ngahémat tina ngagaleuhna ngaliwatan Verizon Store. Waktos tiasa nyarios, tapi unggal menit kuring nganggo Thunderbolt, kuring beuki resep.

  4. 5

    Ngan ngagaduhan Thunderbolt sareng kuring resep! Éta mangrupikeun telepon anu spektakuler, sareng ngalangkungan Amazon Wireless, kuring kéngingkeun $ 130, anu ampir 50% ngahémat tina ngagaleuhna ngaliwatan Verizon Store. Waktos tiasa nyarios, tapi unggal menit kuring nganggo Thunderbolt, kuring beuki resep.

  5. 6

    Ngan ngagaduhan Thunderbolt sareng kuring resep! Éta mangrupikeun telepon anu spektakuler, sareng ngalangkungan Amazon Wireless, kuring kéngingkeun $ 130, anu ampir 50% ngahémat tina ngagaleuhna ngaliwatan Verizon Store. Waktos tiasa nyarios, tapi unggal menit kuring nganggo Thunderbolt, kuring beuki resep.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.