Nilai Lalakon Pengunjung

Depositphotos 37972733 s

Urang ngukur pisan ku analytics, tapi urang henteu sering nempatkeun nilai pikeun unggal tindakan anu dilakukeun ku pengunjung nalika aranjeunna nyambung sareng kami online. Penting pikeun perusahaan merhatoskeun langkung seueur tibatan kunjungan sareng konvérsi ... aya hiji ton interaksi di antara sareng saatos éta masihan nilai.

Aksi Pengunjung, Nilai sareng Pangaruh

Dina bagan di luhur kuring gaduh dua sumbu… pangaruh sareng nilai. Salaku pangunjung siga, retweet, kipas angin jeung ngiringan anjeun atanapi bisnis anjeun ... aya pangaruhna, sanés ngan saukur sabab anu nganjang tiasa langkung caket kana pameseran, tapi kusabab aranjeunna leres-leres nguatkeun maksud sareng dukungan aranjeunna kana jaringanna. Aranjeunna nu kitu mah malah ngadamel beuli, tapi upami aranjeunna gaduh seueur pangaruh, pangaruhna tiasa ngadorong seueur anu sanés pikeun ngagaleuh.

Lampah sanés anu dilakukeun ku pengunjung anjeun ogé berharga… ngalanggan kana email atanapi RSS, wébinar, nyauran departemén penjualan anjeun ... ieu sadayana tindakan mindahkeun prospek langkung caket janten nasabah. Usaha anu parantos otomatis program anu négakeun ka para pembeli anu ninggali karanjang balanja anjeun ngartos kumaha berharga tina segmen éta. Kusabab éta caket pisan kana pamésér, aranjeunna panginten peryogi push atanapi panginget alit ... atanapi bahkan waktos pikeun ngahémat dana anu diperyogikeun pikeun ngagaleuh.

Saatos pameseran atanapi pembaharuan anu saleresna, aya tindakan sanés anu ningkatkeun pangaruh penjualan - peringkat sareng dukungan produk anu dipésér. Peunteun gaduh pangaruh anu kuat kana naha atanapi henteu prospek ngadamel beuli. Pengesahan pribadi atanapi tinjauan produk langkung beurat teuing.

Nalika anjeun nyusun strategi pamasaran online anjeun, pastikeun pikeun ngalacak unggal tindakan anu tiasa dilakukeun ku pangunjung. Nyayogikeun interaksi sareng kampanye pemasaran ulang pikeun mindahkeun éta tina hiji tindakan ka tindakan anu épisién. Éta sadayana sering yén prospek ninggalkeun situs anjeun sareng anjeun kaleungitan jual sabab henteu jelas kumaha aranjeunna ngalih tina hiji tindakan ka tindakan salajengna dina situs anjeun. Nyayogikeun jalur anu jelas pikeun pengunjung anjeun pikeun kalibet sareng anjeun. Nyayogikeun sababaraha jalur pikeun hasil anu langkung saé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.