The Wall Printer: Solusi Percetakan nangtung pikeun Tembok Indoor atanapi Luar

Printer Tembok: Percetakan Tembok nangtung

I have a friend of mine that designs and paints wall murals and does amazing work. While this art is an incredible investment that can transform a workspace or retail location, the ability to design and paint a precision graphic on a vertical space was largely left to decal installs or an artist’s rendition. New printing technology has emerged that will transform this, though… printer témbok nangtung.

Témbok Printer

The Wall Printer’s latest vertical printing technology allows for the electronic painting of large digital graphic files of photos, artwork, murals, or text signage onto virtually any interior or exterior surface. Their machines are designed to print on numerous surfaces including plaster, sheetrock, glass, steel, brick, concrete, vinyl, and wood.

Dina waktu kirang ti dua taun, The Wall Printer parantos ngical mesinna ka langkung ti 40 bisnis di Amérika Kalér sareng Amérika Kidul, sareng Inggris. Printer nangtung nawiskeun kagunaan kreatif, praktis, sareng pikaresepeun anu sajajalan anu nerjemahkeun kana kasempetan bisnis nyata pikeun perusahaan sareng pengusaha anu ngadopsi éta.

Tingali kumaha sababaraha konsumén nganggo atanapi ngarencanakeun ngagunakeun mesin:

  • Hiji distributor Florida anu anyar, MiArte di Naples FL, saatos nyetak mural 5'x 8 'kahijina sareng ngeposkeun poto ka Facebook nyarios, "Kami kaget pisan kana réspon éta. saolah-olah jalma atos ngantosan kasempetan ieu. ” Hiji nasabah ngaréspon sareng ngontrak Wall Printer ieu pikeun nyetak dua mural pasagi 8 dina témbok, anu teras dilebetkeun kana lalangit, nyiptakeun mural gaya permadani.
  • Jurusan olahraga D1 Universitas anu atos pilari kanggo mésér Mesin TWP kanggo dipajang dina maén bal, baskét, sareng tempat olahraga sareng acara sanésna, sareng dina témbok gedong atletis, sateuacan pertandingan utama. 
  • Dékorator interior parantos mésér mesin pikeun ngabantosan paméran hobi pribadi palangganna atanapi kabutuhan seni témbok dina padumukan sareng ruang komérsial sareng tempat gawé.

Carita Printer Tembok

Nalika pengusaha serial Paul Baron milari hal anu penting salajengna, anjeunna mendakan konsép anyar: percetakan nangtung. Éta mangrupikeun ideu anu énggal pikeun Amérika tapi dipikaterang mangtaun-taun di Asia, India, Wétan Tengah, sareng Éropa. Gagasan ngalukis mural jero rohangan sareng luar murah pikeun seniman sareng pamilik gedong pikaresepeun. Pikeun nyetak dina témbok tina matéri permukaan naon waé, tiasa dipercaya sareng akurat, banding ka anjeunna.

Saatos ningali pisan ka sababaraha pabrik anu nawiskeun téknologi inovatif ieu, dina 2019 Paul ngarengsekeun perjanjian sareng pabrik pangkolotna sareng ngarah di Asia. Anjeunna milih éta, cenah, kusabab nilai sareng harga titik digabungkeun saé sareng kualitas desain sareng perakitan, sareng dukungan kanggo tiasa skala pikeun nyumponan kabutuhan pasar Amérika Kalér & Kidul.

Saprak harita perusahaan parantos ngajual distributor di langkung ti 20 pasar sareng ngabantosan usaha anyar di daratan AS sareng Kanada, Amérika Kidul, Inggris, sareng Puerto Rico. Aranjeunna ngondang palanggan énggal pikeun diajar ngeunaan Wall Percetakan sareng kasempetan bisnis anu pikaresepeun anu diwakilanana.

Wall Printer bakal dilegakeun ka Amérika Kalér sareng Kidul, Inggris, sareng Karibia kalayan gancang salami sababaraha taun ka payun. Nalika bisnis percetakan témbok ngembang, perusahaan bakal ngadukung aranjeunna kalayan solusi anu nyata, inks, bagian, jasa anu luar biasa, sareng pamasaran pikeun dilegakeun jasa Wall Percetakan anu suksés sacara lokal.

Sedengkeun téknologi di tukangeun percetakan nangtung parantos dianggo sacara internasional salami sababaraha taun ayeuna parantos aya pikeun bisnis di Amérika Kalér sareng Amérika Kidul.

Paul Baron, CEO Wall Printing USA

Ideu anyar teras-terasan muncul tina Wall Printers nalika pelanggan nyungkeun seni digital dina tembok unggal jinis, boh di jero rohangan sareng di luar ruangan.

Diajar Langkung Ngeunaan Printer Tembok

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.