Aya Inovasi Di dieu di Silicon Prairie

indianapolis

Kuring nyéépkeun dinten anu saé salaku salah sahiji hakim pikeun Mira Awards taunan. Sedengkeun kuring henteu tiasa masihan terang ka anjeun anu meunang (anjeun kedah ngiringan Mira Panghargaan tanggal 15 Méi). Abdi tiasa ngawartosan anjeun aya sababaraha inovasi anu luar biasa anu lumangsung di dieu di Indiana.

Kuring janten hakim dina dua kategori Média Sosial sareng Perusahaan IT. Éta béda anu anéh ngalih tina pangusaha lincah ka palembang inovatif di jero tradisional pisanorganisasi. Kasimpulan kuring - Inovasi aya dimana-mana di dieu di Silicon Prairie sabab firma lokal mendakan cara-cara kreatif ngagunakeun téknologi pikeun berinteraksi sareng konsumén, prospek sareng padamel. 

Ieu mangrupikeun daptar parsial perusahaan hébat anu kuring ngagaduhan kasempetan pikeun patepung minggu kamari:

  • Anacore - Ningkatkeun inpormasi pasién sareng produk Taval maranéhanana
  • TargetTarget - Terus mendakan cara énggal pikeun ngabagi inpormasi sareng palanggan sareng padamelna nganggo 3sixty jaringan sosial milikna. 
  • Imavex - Kalayan pidéo streaming anyarna aranjeunna tiasa nganteurkeun eusi kalayan mulus kana alat sélulér mana waé
  • Uni Kiridit Forum - Parantos ngarobih sistem CRM sareng Workflow internal kana hal anu tiasa dipasarkeun ka serikat kiridit sanésna, ngajantenkeun biaya kana program penghasilan.
  • Hill-Rom - Hurungkeun lila-lila di dunya, aranjeunna parantos parobih ngarobah prosésna pikeun nyalsé sareng ngaalokasikeun sumberdaya pikeun proyék-proyék anyar, hasilna dana diarahkeun ka program anu pang luhurna bakal balik heula!

Kuring miharep anjeun bakal gabung sareng kuring dina ngarayakeun prestasi ieu sareng seueur perusahaan Indiana anu sanés dina Mira Awards.

4 Komentar

  1. 1

    Punten henteu .... Henteu deui omong kosong Silicon Prairie !!! Sareng upami urang badé nyarios, éja éta leres.

  2. 2

    James, punten anjeun henteu resep rujukan Silicon Prairie. Kuring saleresna resep pisan langkung saé tibatan Silicoren Vallley. Tapi thx pikeun catetan dina typo. Abdi henteu tiasa ngéja flip, sareng henteu langkung saé nalika kuring nyobian ngetik gancang pikeun kaluar sareng nikmati sinar matahari di dieu dina Silicon Prairie

  3. 3

    Imavex leres-leres mekar janten organisasi anu saé. Steve sareng Ryan sareng timna parantos ngalaksanakeun sababaraha hal anu béda-béda - sapertos ngalakukeun pidéo layanan palanggan khusus pikeun klienna sareng dipasang dina dasborna. Ogé, aranjeunna dingaranan salah sahiji firma pamilarian anu dibayar paling saé di nagara éta. Jalma anu hébat di ditu.

  4. 4

    Sigana mah éta omong kosong pisan, James. Sigana mah Silicon Prairie atanapi Silicorn Valley narik perhatian masarakat. Saha waé anu nyaritakeun "Silicon" kana parangkat lunak sareng jalma-jalma anu jaba ti Indiana parantos ngagaduhan gambar di daérah urang anu istilah ieu ditangkep.

    Naha "Silicon Valley" omong kosong? Naha "The Big Apple"? "Kota Dosa"? "Kota Jamrud"?

    Éta jauh langkung saé tibatan “Circle City” atanapi “Naptown”! Ngagunakeun istilah anu lucu, tapi gratis sapertos kieu panginten tiasa janten perhatian masarakat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.