Aya Ton Nilai kanggo B2B dina Média Sosial

média sosial b2b

Sababaraha stats Media Sosial B2B gancang:

  • 83% perusahaan B2B ayeuna masangkeun dina média sosial!
  • 77% perusahaan B2B ngarepkeun nambahan waktos anu dikaluarkeun dina sosial dina taun payun.
  • 35% perusahaan B2B ayeuna langganan monitoring média sosial platform.

Salaku pamasar B2B sorangan, kuring salawasna reuwas yén perusahaan pamasaran ningali B2B katinggaleun B2B. Média sosial mangrupikeun inti tina lahirna sareng tumuh urang mangtaun-taun. Kami gaduh handap anu saé dina Twitter, interaksi sedeng dina postingan Facebook organik, target anu hadé dina postingan Facebook anu mayar, sareng perhatian anu teras-terasan dina LinkedIn.

Média sosial nyayogikeun kami sababaraha kasempetan:

  • Interaksi sareng pemirsa pikeun ngaidentipikasi warta sareng kasempetan pikeun nulis ngeunaan.
  • Ngawaskeun média sosial pikeun milarian sareng milarian kontén anu saé pikeun pemirsa.
  • Ngawaskeun média sosial kanggo sebutan sareng promosi eusi kami.
  • Promosi eusi kami - duanana organik sareng anu mayar.
  • Pangaruh sasaran kasempetan pikeun kalibet, silih bagi sareng silih promosikeun.

Sareng, sacara teu langsung, promosi mérek sareng jasa kami ngalangkungan média sosial pamustunganana ngabantosan urang pikeun pangkat langkung saé dina média sosial pikeun istilah anu dipromosikeun ku pemirsa salami ayana wéb na. Kamungkinan, upami anjeun henteu dina média sosial sareng anjeun jalma penjualan B2B atanapi pamasar - pesaing anjeun tuang siang anjeun. Abdi nyarankeun sababaraha hal pikeun ngamimitian:

  1. Nyebarkeun otomatis tulisan blog anjeun kana akun Twitter, Facebook sareng LinkedIn anjeun.
  2. Miluan Grup Facebook sareng LinkedIn khusus pikeun industri anjeun pikeun ngamimitian ilubiung dina jaringan anu relevan dimana prospek tiasa dipendakan.
  3. Ngawitan nuturkeun pamimpin industri sareng ngabagi konténna ka pemirsa anjeun pikeun nyambung sareng aranjeunna.
  4. Antukna, ngajak aranjeunna pikeun nulis tulisan tamu, ilubiung dina wawancara podcast, webinar, atanapi bahkan ngan ukur tweet-tweet.

Tujuan utama anjeun kedah ningkatkeun duanana jangkauan jaringan sareng otoritas anjeun dina jaringan éta. Nalika anjeun diidentifikasi minangka sumber anu dipercaya, beuki seueur jalma bakal ngahontal usaha sareng anjeun. Jantenkeun nilai ku ngabantosan aranjeunna, sanés ku ngical ka aranjeunna, sanaos!

B2B Média Sosial Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.