Aya Seueur Kamar…

My bapa ngintunkeun kuring ieu ku email sareng éta lucu teuing henteu ngabagi.

Ieu iklan pikeun Rumah Makan Saskatoon, Greenville, Karolina Kidul, sareng tiasa dipésér salaku kaos oblong.

Kuring ogé nyobian fitur Flickr's 'Blog this photo'. Mangrupikeun fitur anu saé pisan dimana anjeun tiasa nyiptakeun témplat perenah sareng masang gambar nganggo postingan blog langsung kana blog anjeun tina panganteur na nganggo fitur postingan luar blog anjeun. Nalika kuring mimiti ngirimkeunana, éta nyarios yén éta 'gagal' sareng 'Coba Deui'. Sabalikna henteu gagal, janten, ati-ati upami anjeun perhatoskeun!

Éta fitur anu sami anu kuring anggo pikeun ngirim tautan sapopoé kuring ti Del.icio.us.

2 Komentar

  1. 1

    Naon anu hébat perhatian-getter. Kuring kantos ningali iklan anu sami pikeun steakhouse anu sok ngajantenkeun kuring seuri (sapertos cara anu salah naha).

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.