Aranjeunna nuju ngalakukeun naon ?!

NgadangukeunÉta téma anu cukup umum di perusahaan urang nalika ngeunaan kumaha konsumén urang ngamangpaatkeun parangkat lunak urang. Aya hal anu pamekar parangkat lunak hilap ngeunaan palanggan kami kusabab aya seueur lapisan insulasi diantawis jalma anu make kode sareng jalma anu éta nulis kode na.

Pangembang parangkat lunak sareng réréncanganana nyaéta jalma pinter. Nulis parangkat lunak nangtang sareng meryogikeun kamampuan kognitif, logika sareng ngungkulan anu luar biasa. Kaseueuran pamekar berbakat anu kuring terang ogé kreatif sareng condong hirup sareng napas kode. Deui… jalma pinter.

Ieu anu kadang dipopohokeun nalika anjeun damel sareng sakumpulan jalma pinter: klien anjeun gaduh jalma anu pinter ogé. Nyatana, aya kamungkinan yén bakat di pengadilanna cocog sareng bakat anu anjeun gaduh. Upami anjeun gaduh 5,000 klien - anjeun bakal mendakan 5,000 kali bakat dina klien anjeun tibatan di pengadilan anjeun sorangan. Odds nya, aranjeunna bade sacara koléktif ngaidentipikasi sadayana kerentanan anjeun, solusi, ambang, downtime, bug, kasalahan, dokuméntasi goréng, jsb Henteu aya anu kabur.

"Aranjeunna nuju ngalakukeun naon ?!" - kejutan dina tungtung patarosan ieu kedah ditarajang.

Klién bakal mendakan hal-hal anu luar biasa pikeun produk anjeun anu henteu anjeun ngarepkeun. Teu kantos diarepkeun. Salaku jalma integrasi sareng otomatis, kuring teras-terasan seuri nalika kuring ngadangu ngeunaan klien ngalaksanakeun hiji hal ku parangkat lunak urang anu urang henteu kantos ngarepkeun. Kuring parantos ngembangkeun solusi sateuacanna nganggo kode anu teu soleh sareng aplikasi pihak katilu. Kunaon Kusabab éta hasil.

Éta anu namina gim… jalankeun. Klién kami gaduh prosés bisnis anu aranjeunna gunakeun pikeun ngadukung perangkat lunak kami. Aya susunan prosés bisnis anu teu aya watesna; balukarna, aya sajumlah solusi anu teu aya watesna anu dianggo pikeun ngadukung prosés éta. Éta hal anu saé. Perusahaan anjeun ngagaduhan pilihan nalika hal-hal ieu kajantenan:

  1. Nyatakeun yén aranjeunna henteu didukung sareng ngahurungkeun sirah anjeun kana naon anu diperyogikeun klien anjeun pikeun suksés.
  2. Buka ceuli sareng panon anjeun, sareng gunakeun tanggapan ti klien anjeun pikeun ngajalankeun produk anjeun ka arah anu anyar.

Upami anjeun milih nomer 1, henteu kunanaon. Kompetisi anjeun bakal milih nomer 2. Anjeun moal hariwang ngeunaan klien éta.

7 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Sareng naséhat ieu leres ogé pikeun industri anu sanés.

    (Kami nembé ngalengkepan film dokumenter anu nampilkeun tilas perdana menteri. Dinten ieu calon pembeli nunjukkeun, yén dimana-mana parantos kami nyebatkeun kanyataan yén anjeunna memang tilas perdana menteri. Kami ngan saukur biasa pisan yén anjeunna, yén urang leres-leres hilap yén seueur jalma moal terang.)

    Kahirupan ngeunaan diajar tetep. Sareng kagum.

  3. 5

    Douglas, Abdi resep komentar panutupan anjeun didieu. Persaingan anjeun bakal ngurus # 2!

    Éta leres pisan. Badé mil tambahan sareng leres-leres ngupingkeun palanggan ampir sok meunang balapan dina akhirna. Sareng mangrupikeun prosés anu tetep.

    Cinta téma situs na, BTW.

  4. 7

    Hiji hal anu kuring perhatoskeun nalika nyandak alih proyék parangkat lunak internal nyaéta jarang aya anu nunjukkeun dimana ngamimitian. Upami éta ogé atos didaptarkeun panginten aya 20 dokumén tapi teu aya saurang ogé anu nyebatkeun "BACA AKU Kahiji!"

    Kuring teras tungtungna ngarobah sadaya kecap / pdf dokumén kana téks sahingga kuring tiasa grep.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.