Éta Salah ... Anjeun Henteu Cukup Ngepaskeun

seueur teuing tweet

Sababaraha taun ka pengker, kuring bakal masihan naséhat ka jalma ulah teuing tweeting. Nyatana, éta mangrupikeun alesan konci naha jalma-jalma unfollow anjeun dina Twitter. Maju sababaraha taun sareng Twitter parantos angkat tina sababaraha kicauan per jam dugi ka ngagorowok autopost, rekening palsu, spammers, sareng inpormasi kalayan gancang anu henteu tiasa dicerna dina tingkat anu nyaman.

Kanyataanna, upami anjeun nyobian kéngingkeun perhatian di rohangan anu nyaring, anjeun kedah ningkatkeun sora atanapi tetep ngulang diri. Twitter mangrupikeun kamar anu nyaring ... banter pisan.

Kuring teraskeun maca aturan ngeunaan Twitter online. Aturan terus diterbitkeun ngeunaan waktos pangsaéna pikeun Tweet jeung Tweeting teuing. Kuring mutuskeun pikeun nguji ieu aturan. Nyatana, kuring henteu ngan ukur ngalakukeun tés leutik, kuring niup Twitter.

Entong Nyalahkeun Kuring

Naha kuring resep ngagorowok di rohangan anu nyaring? Henteu Naha kuring resep ngulang deui? Henteu ... kuring benci pisan. Sareng kuring yakin aya jalma bakal ngawartosan yén naséhat anu kuring badé masihan bakal nambahan masalah sareng henteu ngabantosan méréskeunana.

Masalahna sanés jalma sapertos kuring. Masalahna nyaéta kamar. Unggal dinten mangtaun-taun, kuring aktip ilubiung dina Twitterverse sareng nyobian nyayogikeun nilai, hiburan, bantosan sareng paguneman. Tapi ku langkungna waktos, kuring janten capé kana Twitter. Kuring muka eupan kuring sareng perséntase alit tina paguneman berharga.

Ampir unggal dinten kuring meungpeuk spammer. Nalika kuring ningali halaman aranjeunna, aranjeunna ngagaduhan hiji pesen diulang ratusan kali. Serius, kumaha hésé pikeun Twitter pikeun nempatkeun saringan dina akun pikeun mastikeun yén aranjeunna henteu ngulang pesen aranjeunna sareng-sareng ?!

Janten, dugi ka Twitter mutuskeun ngalakukeun sababaraha hal ngeunaan kualitas sareng jumlah inpormasi anu dibagikeun ngalangkungan Twitter, kuring parantos mutuskeun pikeun megatkeun ieu aturan tina kolega média sosial kuring. Oh… sareng éta hasil.

Ngepaskeun Unggal Jam, 24 Jam Sapoe

Jenn ngenalkeun kuring kana plugin WordPress anu hébat anu disebat Nyegerkeun Old Post. Sanaos aya vérsi gratis, kuring nyarankeun pisan pikeun mayar fitur tambahan anu kalebet dina vérsi Pro anu luar biasa. Vérsi na ngagaduhan langkung seueur fitur sareng ningkatkeun kamampuan pikeun ngadorong kontén anjeun kalayan gambar anu diulas langsung ti WordPress. Plugin ogé ngamungkinkeun pikeun Bit.ly integrasi sahingga anjeun tiasa ngukur tingkat klik-liwat tina tautan anu dibagi.

Ieu conto kumaha Kartu Twitter némbongan

Kuring nyetél plugin pikeun masangkeun eusi acak dina sataun terakhir unggal jam dina Twitter. Nalika kuring kantos ngirim 2 dugi ka 4 pembaruan sapoé, ayeuna kuring nyebarkeun 24 dugi ka 30 kali sapoé. Kalayan sora anu seueur, anjeun pikir kuring bakal kaleungitan sadaya pengikut kuring sareng nyetir papacangan kuring dina bak. Henteu.

Ngahirupkeun deui Old Post Pro

Hasil Ngepaskeun Teuing

Statistik ulah ngabohong sareng Twitter Analytics kuring ogé Google Analytics situs abdi nyarios ka kuring yén ieu mangrupikeun langkah anu saé! Ieu ngarecah:

    1. Laju Dursasana Tina 0.5% dugi ka langkung 2.1%!
    2. Imprési Tweet UP 159.5% dugi ka 322,000.
    3. Kunjungan Profil UP 45.6% dugi ka 2,080.
    4. pengikut UP 216 dugi ka 42,600.
    5. Retweet UP 105.0% dugi ka 900.
    6. Tweet Nyambungkeun ka Anjeun UP 34.3% dugi ka 6,352.
    7. Lalu Lintas Situs ti Twitter UP 238.7% dugi ka 1,952 kunjungan.

Kuring henteu yakin kumaha kuring tiasa ngabantah statistik ieu. Kuring henteu acan ngirangan pengikut, kuring ngagaduhan pengikut. Kuring henteu acan kaleungitan Dursasana, éta opat kali. Kuring henteu acan kaleungitan kunjungan situs, aranjeunna parantos dua kali. Unggal métrik tunggal nunjukkeun kanyataan yén, ku ningkatkeun jumlah tweet anu diterbitkeun sacara masif, kuring sacara signifikan ningkat kinerja kuring dina Twitter.

Kunaon Sigana rada jelas yén, sanés ngan kuring henteu ngaganggu pengikut kuring ayeuna, tweet abdi ditingali langkung seueur, dibales deui, sareng diklik deui. Upami kuring ngadamel analogi, éta bakal janten anjeun nyetir di jalan dina patalimarga anu sibuk sareng tweet mangrupikeun papan iklan. Kasempetan patalimarga ningali papan iklan anjeun lumayan langsing. tapi upami anjeun tiasa nempatkeun papan reklame unggal mil atanapi langkung, kamungkinan ditingali langkung saé.

Tong Dangukeun Kuring!

Entong ngandelkeun conto kuring pikeun ngan ukur ngaganggu sora anjeun dina Twitter. Émut yén kuring ngan ukur ngabagi Kartu Twitter sareng eusi anu langkung sering nilai. Kuring ogé moal sieun ngabagi Tweet anu sami persis langkung ti sakali per dinten. Kamungkinan anu pengikut anjeun moal ningali éta langkung ti sakali. Coba duka kali tingkat édisi Twitter anjeun sareng tingali kumaha pangaruhna pikeun anjeun analytics. Upami éta tiasa dianggo, cobian duka kali deui. Hayu atuh terang kumaha jalanna dina koméntar.

panyingkepan: My Nyegerkeun Old Post tautan mangrupikeun tautan afiliasi. Kuring resep pisan yén kuring langsung ngadaptarkeun kemitraan sareng aranjeunna.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.