Ieu pantes dipasang di blog ... Nuhun, Kathy!

Sababaraha waktos ka pengker kuring mimiti nempatkeun tautan sapopoé kuring dina hiji tulisan blog dina situs abdi. Kuring ngalakukeun éta pikeun sababaraha alesan:

  1. Kuring henteu ngagaduhan nanaon pikeun nambihan paguneman tapi kuring pasti hoyong pamiarsa kuring mendakan 'permata' inpormasi ieu.
  2. Abdi henteu hoyong ngadaptarkeun naon anu parantos ditulis ku jalma sanés. Abdi teu tiasa nyaritakeun kumaha anu matak nguciwakeun éta sareng kanggo kuring ngalangkungan 100 eupan dina pamaca kuring sateuacanna iPhone, iPhone, sareng iPhone. Upami éta ngan ukur regurgitasi, maledogkeun tautan sareng parantos éta.

Kuring henteu acan nguping aya keluhan ngeunaan tautan - sadaya koméntar saéstuna positip. Kuring miharep anjeun resep cara ieu kuring pikeun nyampekeun inpormasi anu kuring lebet.

Tulisan ieu béda-béda. Abdi teu tiasa langsung nunjuk éta tanpa catetan. Dina sadaya blog kuring parantos ngarujuk tina situs abdi, Nyiptakeun Pangguna Gairah nyaéta salah sahiji karesep kuring.

Ieu conto saderhana kumaha kuatna blog ieu, Kathy Sierra nyimpulkeun naon anu kuring perjoangkeun sareng dianggo unggal dinten padamelan sepenuh waktos ku dua visual saderhana:

Dina pamekaran fitur:

Featuritis

Sareng dina parangkat lunak ku konsensus:

Grup Bobo

Kuring mairan seueur blog tapi nyingkahan ngahubungkeun ka kaayaan pikareueuseun anu Kathy mendakan dirina. Kathy mangrupikeun target sababaraha tulisan sareng ancaman anu pikasieuneun sareng pikasieuneun dina situs sanés. Kuring henteu hoyong nempatkeun kecap dina sungut Kathy tapi upami ditingal tina tulisanana, éta jelas-jelas ngarobih sadayana. Kuring ngan ukur tiasa ngabayangkeun naon ieu anu dialamkeun sareng pipikiran sareng do'a kuring sareng Kathy.

Kathy ninggalkeun blogging kusabab paparan massal anu didamelna. Seueur jalma anu ngadorong Kathy pikeun neraskeun blogna tapi sigana henteu adil pisan. Kathy bageur pisan sareng blogna, éta endah pisan. Eusi blog tiasa gampang dilakukeun dina édisi atanapi dua Sirah Kahiji buku, tapi panginten ieu pamikiran anu hebat dipasihkeun ka kami gratis.

Nuhun, Kathy! Upami fokus anjeun pikeun ngabantosan atanapi ngarobih hiji jalma nganggo blog anjeun, anjeun parantos hasil ku kuring. Kuring ngarepkeun markisa anjeun salajengna! Abdi resep ningali anjeun nyusun sadaya inpormasi tina blog anjeun kana buku anu saé ... panginten anjeun tiasa gaduh situs modél langganan tertutup atanapi buletin anu teras-terasan sareng nyayogikeun anjeun kaamanan anu anjeun pantes.

Sugan Pitunjuk Kepala Mimitian pikeun Pangembangan Produk sareng Manajemén Produk? Pastikeun kalebet 2 gambar éta - aranjeunna nyarioskeun sadayana!

One comment

  1. 1

    Teu tiasa satuju deui. Blog Kathy mangrupikeun salah sahiji anu munggaran anu kuring langganan, sareng éta parantos kabuktosan janten permata ti saprak éta. Abdi émut maca teu kirang ti belasan tulisan sareng badé "wow" pas saatos éta. Éta salah sahiji blog anu henteu pernah lirén ngagumkeun anjeun ku jero sareng pamahaman hubungan bisnis-konsumén sareng kagunaan parangkat lunak.

    Kaleresan, kuring leres-leres ngambek saha waé anu ngalaksanakeun ieu sareng nyababkeun ieu réngsé. Saur sadayana anu tiasa urang lakukeun ayeuna nyaéta ngagali barang-barang anu lami sareng diajar, sapertos naon anu anjeun lakukeun di dieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.